Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA poli Naaldwijk

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*

Anoniem testen en behandelen
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en artsen

Is het nodig om een SOA poli in Naaldwijk te bezoeken?

Vraag jij je ook wel eens af wanneer het de beste tijd is om een SOA poli in Naaldwijk te bezoeken? Soms is dit niet voor iedereen even duidelijk. Het is namelijk niet zo, dat je eerst klachten moet hebben die wijzen op het hebben van een SOA. Je kunt een SOA kliniek ook bezoeken zonder dat je klachten hebt gehad. Dit is zelfs zeer raadzaam om te doen. Een groot deel van de mensen die besmet raken met een SOA, zullen op korte termijn namelijk geen klachten krijgen. Dan heb je dus de situatie dat je wel besmet bent, het niet weet en dus ook onveilige seks blijft hebben en anderen besmet. Het advies is om na ieder onveilig seksueel contact een SOA poli in Naaldwijk te bezoeken.

Lees meer over: onze soa testen. Of vul de soa-testwijzer in voor meer informatie over jouw klachten.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

SOA Kliniek Den Haag

Regentesselaan 113, 2562 CR Den-Haag
Zuid-Holland
     085-0703483
maandag9:00 - 17:30
dinsdag13:00 - 20:00
woensdag9:00 - 17:30
donderdag9:00 - 17:30
vrijdag9:00 - 17:30
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Momenteel gesloten

2e verdieping via de lift. Naast de regentesse apotheek.

Je wilt niet te lang wachten met een soa test, zeker wanneer je klachten hebt. Ook wil je zeker zijn van een uitslag die betrouwbaar is. OneDayClinic Den Haag garandeert een snelle, betrouwbare en bovendien anonieme soa test.

Wat kost een soa test in Den Haag?

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 200
Sneltesten
Uitslag in 90 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • HPV
 • HIV (RNA)

Zijn er SOA poli´s in Naaldwijk of in de directe omgeving?

Wanneer je in Naaldwijk woont en op zoek bent naar SOA poli´s in Naaldwijk of in de directe omgeving, dan kom je uit bij OneDayClinic. OneDayClinic is een SOA privékliniek en ook de enige kliniek die door SOA AIDS Nederland is erkend. Dit bewijst de hoge kwaliteit die onze klinieken leveren en persoonlijke aandacht die wij voor iedereen hebben die zich bij ons laat testen. Tijdens het consult, wordt je geholpen door een zeer deskundige arts die BIG geregistreerd is. De arts kan goed vaststellen welke risico´s je hebt gelopen en welke SOA test(en) je moet doen om duidelijkheid te krijgen. Voor Naaldwijk is onze vestiging in Den Haag het meest dichtbij.

Doe in de SOA poli anoniem in Naaldwijk een SOA test

Bij OneDayClinic staat jouw privacy zeer hoog in het vaandel. Jezelf laten testen is een persoonlijke keuze, die je niet met iedereen hoeft te delen. De wijze waarom wij jouw privacy bewaken, kunnen wij ver doorvoeren. Zo is het mogelijk in onze SOA poli anoniem in Naaldwijk te testen. Bij kunt je echt een anonieme SOA test laten doen, omdat wij verder geen gegevens vragen, anders dan een voornaam. Dit hoeft overigens niet eens je eigen voornaam te zijn. Als privacy een reden was om je niet te laten testen, dan hebben wij deze barrière voor je weggenomen.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

  Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur! (In Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Dienstdoende arts(en)

 • Amit Atwal
 • R. Vink BIG registratie no. 69927535201

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483