Wij blijven gewoon geopend. De uitslagen kunnen iets langer kunnen duren door de COVID drukte. Onze excuses voor het ongemak.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Bloedtest – Vitaminen & Mineralen

Vermoeden van een vitaminetekort? Laat je snel testen door onze deskundige artsen. Geen doorverwijzing nodig!

Zonder doorverwijzing
Erkende laboratoria
Uitslag meestal snel beschikbaar

Meet met een bloedtest het vitaminen en mineralen gehalte in je lichaam

Ieder lichaam heeft vitaminen en mineralen nodig. Dit zijn de bouwstoffen van het lichaam, die helpen bij het functioneren van alle onderdelen. Gelukkig worden veel vitaminen en mineralen door het lichaam zelf aangemaakt en zitten bepaalde voedselsoorten barstensvol met vitaminen. Bij een normaal dieet, zul je doorgaans voldoende van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheden binnenkrijgen. Toch kan het zijn dat je van bepaalde vitaminen en mineralen te weinig binnenkrijgt. Je kunt dit dan oplossen door vitaminesupplementen te nemen. Maar dan moet je wel op de hoogte zijn, van welke vitaminen en mineralen je een tekort hebt. Dit kun je meten met een bloedtest.

Waarom Onedayclinic?

  • Zonder doorverwijzing bij ons terecht
  • Erkende laboratoria
  • Cash betalingen mogelijk
  • Ruime openingstijden (ook in het weekend)

Waarom bloedtest voor vitaminen en mineralen doen?

Met een bloedtest kun je het gehalte van verschillende soorten vitaminen en mineralen aantonen. Een bloedtest neem je om verschillende redenen. Het is namelijk lastig om zelf te bepalen of je wel voldoende vitaminen binnenkrijgt. Met een bloedtest heb je netje op een rijtje wat je tekort komt of dat alles op peil is. Het kan ook zijn dat in het verleden al eens is vastgesteld dat je een tekort hebt en dat je sindsdien supplementen neemt. Met een bloedtest kun je de voortgang meten en zien of het nemen van supplementen helpt. Met de verschillende soorten vitaminen en mineralen bloedtesten van OneDayClinic, krijg je goed inzicht in hoe het met jouw waardes is gesteld.

Maak een afspraak met OneDayClinic voor een bloedtest

Een huisarts zal alleen een bloedonderzoek voor je vitaminewaardes laten doen, als hiertoe een reden is. Heb je verder geen klachten en wil je gewoon weten wat het vitaminegehalte is? Maak dan een afspraak met OneDayClinic. Wij vinden dat iedereen inzicht in zijn/haar lichamelijke gesteldheid moet hebben en op ieder gewenst moment. Daarom kun je bij ons terecht voor een bloedtest om je vitamine- en mineralengehalte te achterhalen. Je krijgt een snelle uitslag. Belangrijk: wij geven geen adviezen ten aanzien van keuze van testen, interpretatie daarvan en voeren geen behandelingen uit. Daarvoor dient u contact op te nemen met uw specialist of huisarts.

pexels-engin-akyurt-1435735

Vitamine test prijzen

Bekijk hieronder onze pakketten en boek de testafspraak in via de button ‘Ja, ik wil mij laten testen’. Je kunt vervolgens een locatie kiezen waar je de test wilt afnemen (Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Amstelveen of Nijmegen). En vervolgens selecteer je een datum en tijdstip die jou het beste uit komt. Je vult daarna je gegevens in en de afspraak is geplaatst!

Mineralen
100
  • Natrium, Magnesium, Albumine
  • Calcium, IJzer en vrij Calcium (berekening)
Vitamine B test
Wil je weten of je een vitamine B deficiëntie hebt en suppletie nodig hebt?
125
  • Vitamine B1, B2, B6 en B12
  • Foliumzuur (Vitamine B11)
Volledige vitamine test: Vitamine D en B
150
  • Foliumzuur
  • Vitamine B1, B2, B6, B12 en D

In 3 stappen naar resultaat

1 - Afspraak maken

Boek online een afspraak in de dichtsbijzijnde stad.

2 - Bezoek kliniek

Bezoek een kliniek. Hier vindt het onderzoek plaats.

3 - Check de uitslag

Uitslag van de bloedtesten volgt per email.