Anoniem testen    Gecertificeerd lab en artsen     Geen wachttijden = snel getest

SOA test Den Haag

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*

Anoniem testen en behandelen
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en artsen

Op zoek naar een soa test in Den Haag? Dan wil je natuurlijk snel geholpen worden door professionele artsen. Daarnaast wil je verzekerd zijn van een betrouwbare uitslag. Bij OneDayClinic kun je terecht voor een betrouwbare, anonieme soa test. Bij onze soa kliniek in Den Haag, net als alle andere locaties van OneDayClinic, hebben wij professioneel en BIG gecertificeerd personeel in dienst en tevens zijn onze labs ook gecertificeerd.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

Momenteel gesloten

SOA Kliniek Den Haag

Regentesselaan 113, 2562 CR Den-Haag
Zuid-Holland
     085-0703483
maandag9:00 - 17:30
dinsdag13:00 - 20:00
woensdag9:00 - 17:30
donderdag9:00 - 17:30
vrijdag9:00 - 17:30
zaterdagGesloten
zondagGesloten

2e verdieping via de lift. Naast de regentesse apotheek.

Het testen op een seksueel overdraagbare aandoening (soa) wil je het liefst zo snel mogelijk achter de rug hebben. Daarnaast wil je verzekerd zijn van een betrouwbare uitslag. Bij OneDayClinic Den Haag kun je terecht voor een betrouwbare, anonieme soa test.

Wat kost een soa test in Den Haag?

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 200
Sneltesten
Uitslag in 90 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • HPV
 • HIV (RNA)

Onze soa testen

Bij OneDayClinic in Den Haag kun je je laten testen op een groot aantal soa’s. Zo kun jij je laten testen op:

Snel en gemakkelijk laten testen op een soa kan gemakkelijk en voordelig bij OneDayClinic Den Haag.

Moet ik een soa test doen?

Wanneer je een soa test wilt doen, omdat je onveilig seksueel contact hebt gehad, dan helpen wij jou graag verder. Het maakt niet uit of je klachten ondervindt of dat je het voor de zekerheid even wilt checken, bij ons kun je altijd anoniem en snel een soa test doen. Zo kun je uitsluiten dat je besmettelijk bent voor anderen. Het is verstandig om een soa test te laten doen wanneer:

 • je onveilige seks hebt gehad;
 • je klachten, zoals baasjes, wratten, extra afscheiding of een branderig gevoel bij het plassen ondervindt;
 • je een condoom hebt gebruikt, maar deze is gescheurd;
 • je wilt vrijen zonder condoom, omdat je een nieuwe relatie hebt;
 • je een waarschuwing hebt gekregen van een bedpartner;
 • je zwanger bent en je een eventuele soa niet wilt overdragen op je kind.

Doe de soa testwijzer om te kijken welke test je nodig hebt.

Hoe werkt een soa test bij onze kliniek?

1 - Afspraak maken

Veilig en anoniem online een afspraak maken.

2 - Bezoek kliniek

Bij een kliniek of testpunt wordt het onderzoek uitgevoerd.

3 - Check de uitslag

Vul je persoonlijke code in op de website en bekijk de uitslag.

Wanneer je online een afspraak hebt gemaakt, kun je vaak al binnen één dag bij ons in de kliniek terecht. We beginnen de afspraak met een gesprek met een van onze ervaren artsen. Tijdens dit gesprek zal er worden bepaald welke test het beste past bij jouw situatie. Dit is afhankelijk van het risico dat je hebt gelopen, hoe en met wie je onbeschermd seksueel contact hebt gehad (met een vrouw, een man of beiden).

De soa’s chlamydia, gonorroe, trichomonas en mycoplasma worden bij mannen door middel van een urinetest vastgesteld. Bij vrouwen gebeurt dit via een wattenstaafje (swab) waarmee vaginaal vocht wordt afgenomen. Dit kan de vrouw gewoon zelf doen, of door een van onze artsen laten doen. De urine en de swab worden in een gecertificeerd lab onderzocht op de aanwezigheid van chlamydia en gonorroe. De uitslag hiervan is meestal binnen 1 werkdag bekend.

Andere soa testen, zoals syfilis, hiv soa en hepatitis, worden uitgevoerd via bloedonderzoek. Dit betekent dat er bloed wordt afgenomen voor labonderzoek waarna de uitslag binnen 1 werkdag wordt vastgesteld.

Mocht je vragen hebben over onze service, neem dan gerust een kijkje tussen de veelgestelde vragen en vind het antwoord op jouw vraag. Het maakt niet uit of je een chlamydia test, gonorroe test of hiv test wilt doen, bij OneDayClinic Den Haag kun je je anoniem op diverse soa laten testen. We helpen graag om je seksuele gezondheid te bevorderen!

Ik heb een soa, wat nu?

Afhankelijk of je een soa hebt opgelopen weet je of je behandeld moet worden of niet. De uitslag heb je binnen 2 werkdagen. Indien de uitslag negatief is, hoef je geen behandeling te ondergaan.

Wanneer de uitslag positief is, betekent dit dat je een soa hebt. Je kunt dan behandeld worden in één van onze soa-klinieken. Maak een afspraak bij OneDayClinic Den Haag voor een geheel anonieme behandeling. Ben je ergens anders dan bij OneDayClinic getest, dan moet je de testuitslag meenemen. Dan kun je bij ons behandeld worden. Zie de uitgebreide prijslijst voor de prijzen van de verschillende behandelingen.

Soa Kliniek Den Haag

Soa Kliniek Den Haag

Onze soa kliniek in Den Haag is iedere werkdag geopend. Op dinsdag zijn we zelfs geopend tot 20:00 uur.  De openingstijden van onze soa kliniek in Den Haag kunnen wisselen, neem daarom gerust telefonisch contact met ons op of maak een afspraak in onze online agenda.
Niet alleen bij het maken van een afspraak en tijdens de soa test heb je privacy bij OneDayClinic, bij binnenkomst in onze soa kliniek in Den Haag heb je ook volledige privacy. Onze ingang delen wij met de Regentesse apotheek, dus ook bij binnenkomst bent u volledig anoniem. 

 

De uitslag van de soa test

Je hebt een anonieme soa test in Den Haag gedaan bij OneDayClinic. Binnen 20 minuten is de test al afgerond en sta je alweer buiten. Nu is het afwachten tot de uitslag. Gelukkig duurt dit niet lang, je vindt de uitslag al binnen 2 werkdagen op ons online uitslagenportaal. Je krijgt een code van OneDayClinic welke bij jouw soa test hoort. De testuitslagen worden hiermee gekoppeld en zo kun je anoniem jouw testuitslagen opvragen via onze website. De uitslagen van alle soa testen worden na 2 weken weer verwijderd.

  Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen