SOA test Leiderdorp

Het testen op een seksueel overdraagbare aandoening (soa) wil je het liefst zo snel mogelijk achter de rug hebben. Daarnaast wil je verzekerd zijn van een betrouwbare uitslag. Bij Onedayclinic Leiderdorp kun je terecht voor een betrouwbare, anonieme soa test.

Adres en openingstijden

GZC Ommedijk
Ommedijk 184
2353 GP Leiderdorp

Openingstijden
Maandag: 8.00-12.00 & 13.30-16.00
Donderdag: 8.00-12.00
Vrijdag: 8.00-12.00 & 13.30-16.00

Ik wil me laten testen

Hoe werkt het?

Stap 1:
Kies een
onderzoek

Kies wat voor soa test je wilt doen en stad waar naartoe je wilt gaan.

Stap 2:
Betaling van
de test

Betaal de test en print het PDF bestand uit.

Stap 3:
Soa testen
op locatie

Ga naar de prikpost met pdf zonder afspraak tussen de tijden aangegeven en laat onderzoek doen.

Stap 4:
Vaak binnen 1
werkdag uitslag

Binnen 1-2 werkdagen online de uitslag via een persoonlijke code.

Wat kost een soa test in Leiderdorp?

Basis test

100.-

  • 1 plek in het lichaam (genitaal, anaal of mond)
  • Gonorroe & Chlamydia

Uitgebreide test

150.-

Uitvoering in 15 min

  • Gonorroe
  • Chlamydia
  • HIV
  • Syfilis
  • Hepatitis B
  • Hepatitis C

Extra lichaamslocatie

35.-

Gonorroe en chlamydia kan op verschillende plekken voorkomen in het lichaam als je anale of orale seks hebt gehad. Behandeling voor iedere locatie is anders.

Onze soa testen

Er zijn veel verschillende seksueel overdraagbare aandoeningen en iedere soa kan andere klachten veroorzaken. Bij Onedayclinic kun je jezelf laten testen op verschillende soorten soa’s.
Zo kun je jezelf laten testen op chlamydia. Deze soa is de meest voorkomende soa in Nederland, maar geeft weinig klachten. Daarom is het belangrijk dat je je regelmatig laat testen.

 

Naast chlamydia kun je je ook laten testen op gonorroe, wat wordt veroorzaakt door een besmettelijke bacterie, en de besmettelijke soa syfilis. Bij Onedayclinic test punt (locatie) kun je je ook laten testen voor de leverontsteking hepatitis B en hiv.

Wat is een soa test only?

Bij Onedayclinic is het mogelijk om een soa test te laten doen, zonder een afspraak bij een arts in een van onze klinieken te hoeven maken. Bij een test only koop je online een test op Onedayclinic.nl en ga je naar een afnamelocatie bij jou in de buurt. Hier laat je je bloed afnemen en kun je je urine/uitstrijk materiaal (swab) inleveren. Gebruik de testwijzer om te bepalen welke testen je nodig hebt.

 

Weet jij nog niet welke test je wilt doen? Of heb je vragen en wil je anoniem medisch advies inwinnen bij een ervaren arts? Dan kun je terecht bij een van onze soa klinieken in Amsterdam, Utrecht of Eindhoven. Of je nu een soa test laat doen bij een test only punt of in een van onze klinieken, in beide gevallen ben je verzekerd van een betrouwbaar resultaat. De test wordt namelijk onderzocht door een ISO gecertificeerd laboratorium. Na de test kun je de uitslag binnen twee dagen, anoniem, online aanvragen.

BACK