Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA Test Delft

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*

Anoniem testen
Zonder afspraak binnen lopen
Gecertificeerd lab

OneDayClinic is de enige privékliniek die door SOA Aids Nederland is bestempeld als “betrouwbare aanbieder van SOA-zorg.

soaaidsnederland-logo

Wil je een soa test doen in Delft, omdat je het vermoeden hebt dat je een soa hebt? Dan wil je natuurlijk gauw geholpen worden. Bij OneDayClinic kan dat! Bij ons testpunt in Delft kun je je laten testen op de soa’s Chlamydia, Gonorroe, Syfilis, Hepatitis B/C, HIV. Je kunt naar binnen lopen wanneer het jou uitkomt en wordt snel geholpen, de uitslag kun je binnen 2 dagen al opvragen. 

Je kan online een afspraak inplannen voor een soa test in Delft of een van onze andere locaties. Je geeft hier alvast door welke soa’s je wilt laten testen en doet de betaling. Nadat dit is voltooid, kun je met jouw uitgeprinte PDF zonder afspraak binnenlopen bij een van onze testlocaties. Let op: Wil je bij een van onze klinieken langskomen? Dan dien je wel een afspraak te maken van tevoren.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

SOA Test Delft

Reinier de Graafweg 5, 2625 AD Delft
Zuid-Holland
     085-0703483
maandag7:00 - 17:30
dinsdag7:00 - 17:30
woensdag7:00 - 17:30
donderdag7:00 - 17:30
vrijdag7:00 - 17:30
zaterdag8:30 - 10:30
zondagGesloten

Momenteel gesloten

Hoe werkt het?

1 - Kies een onderzoek

Kies de soa test en kliniek/testpunt waar je heen gaat.

2 - Betaling van de test

Betaal de test en print de PDF. Deze heb je nodig om de test te laten afnemen.

3 - Soa testen op locatie

Ga met de uitgeprinte PDF, zonder afspraak, naar jouw soa testpunt van OneDayClinic en laat het onderzoek doen.

4 - Check uitslag van het onderzoek online

Vaak binnen 1 werkdag uitslag vul je persoonlijke code in op de website.

Wat kost een soa test in Delft?

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
100
Bloedtesten
Uitvoering in 15 min
 • HIV
 • Syfilis
 • Hepatitis B
 • Hepatitis C

Onze soa testen

Er zijn diverse soorten soa’s en iedere soa zorgt voor andere klachten. In sommige gevallen zijn de klachten vaag of kunnen ze sterk overeen komen met een andere soa. Gelukkig laat je je veilig en snel testen bij OneDayClinic.

Chlamydia is de meest voorkomende soa in Nederland. Vanzelfsprekend heb je dus een redelijk grote kans om deze soa op te lopen. Bovendien geeft deze soa vaak geen klachten, hierdoor wordt het extra van belang dat je je regelmatig laat testen op chlamydia. Naast chlamydia kun je je ook laten testen op gonorroe, wat wordt veroorzaakt door een besmettelijke bacterie. Ook op syfilis laat je je bij ons testen. Voor een hepatitis B of hiv test kun je ook terecht in ons soa testpunt in Delft. .

Soa Test Delft

Wat is een soa test only?

Geen afspraak of gesprek met de arts, maar puur langskomen voor het afnemen van de soa test. Dat is wat de soa test only van OneDayClinic inhoud. Je koopt online op onze website de soa test(en) die je nodig hebt en print het pdf-bestand uit. Deze neem je mee naar de testlocatie en zonder voorafgaand gesprek laat je de soa test afnemen. Een aantal dagen later vindt je in ons uitslagenportaal het antwoord op de test.
Maak gebruik van onze testwijzer om te bepalen welke testen je nodig hebt!

Weet je nog niet welke test(en) je moet doen? Of heb je veel vragen en wil je meer informatie van een arts? Maak dan een afspraak bij een van onze soa klinieken in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Eindhoven. Of je nu een soa test laat doen bij een testpunt of in een van onze soa klinieken, in beide gevallen ben je verzekerd van een betrouwbaar resultaat: deze wordt onderzocht door een ISO gecertificeerd laboratorium.

Soa test only in Delft

Een soa test in Delft gaat volgens de test only manier van OneDayClinic. Dit houdt in dat onze locatie in Delft enkel een afnamelocatie is; hier wordt bloed afgenomen, een uitstrijkje gemaakt of bijvoorbeeld urine ingenomen afhankelijk van de soa die je wilt laten testen. Je hebt in het testpunt dus geen contact met een arts.
Weet je niet welke soa je moet laten testen? Maak dan gebruik van onze testwijzer. Hierin staan duidelijke vragen en de uitslag van de testwijzer geeft je een duidelijk overzicht van de soa’s die je het beste kunt laten testen. 

 

Soa test afname door arts

Wil je liever een gesprek voorafgaand aan de soa test of wil je dat de soa test wordt afgenomen door een arts? Maak dan een afspraak bij een van onze soa klinieken. Hier hebben wij gecertificeerde artsen werken die al jouw vragen kunnen beantwoorden en de soa test(en) kunnen afnemen.

Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur! (Alleen in Amsterdam)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen