• ✔ Anoniem laten testen op soa’s
  • ✔ Binnen 20 minuten getest
  • ✔ Binnen 2 werkdagen de uitslag
  • ✔ SOA test al vanaf €100

Laat je testen op genitale wratten bij OneDayClinic

Genitale wratten zijn wratjes die in het gebied rond de geslachtsdelen en /of de anus zitten. Ze zijn goedaardig, maar wel vervelend en ontsierend.

Genitale wratten kunnen verschillende verschijningsvormen hebben. Ze kunnen plat zijn, of juist op een klein bloemkooltje lijken. Ze kunnen heel klein zijn, of een beetje groter. Je kunt er ééntje hebben maar ook meerdere groepjes. En ze kunnen verschillen van kleur: vaak zijn ze huidkleurig, maar ze kunnen ook wat donkerder of grijsachtig zijn.

Bent u gewaarschuwd door een (voormalig) bedpartner voor een mogelijke besmetting? Heeft u klachten? Of onveilige seks gehad? Bij OneDayClinic in AmsterdamDen Bosch, Utrecht en Rotterdam kunt u terecht voor een anonieme test op dan wel beoordeling van genitale wratten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 085 070 3483.

Hoe kom je aan genitale wratten?

Genitale wratten komen heel veel voor. Ze worden door een HPV virus veroorzaakt en helaas zijn ze erg besmettelijk. Meestal worden ze overgedragen door seksueel contact, maar zelfs door het delen van handdoeken en washandjes kun je ze oplopen. Niet iedereen die besmet wordt, krijgt ook (meteen) wratjes. Je kan een ‘stille drager’ zijn en het virus bij je hebben zonder het te weten.

Door het gebruik van een condoom kun je de kans op het krijgen van genitale wratten verkleinen, maar je kunt het niet uitsluiten. De wratjes kunnen zich ook op het gebied dat buiten het condoom valt bevinden.

Hoe kom je van genitale wratten af?

Genitale wratten verdwijnen vaak vanzelf weer. Dat kan wel een hele poos (soms jaren) duren. Wil je daar niet op wachten? Dan zijn er verschillende behandelingsmogelijkheden. Bij de OneDayClinic kun je een aanstipvloeistof verkrijgen waarmee je de wratjes kunt bevriezen. Zijn ze te groot, dan kan het soms verstandiger zijn ze operatief te laten verwijderen. Daarvoor moet je een afspraak maken bij je huisarts voor een verwijzing naar de dermatoloog (huidarts).

Helaas is het niet zo dat je er na behandeling ook blijvend van af bent. Je houdt het virus bij je, en het kan opnieuw opspelen.

Goed om te weten over genitale wratten

Genitale wratten worden door een ander HPV virus veroorzaakt, dan het HPV virus dat baarmoederhalskanker kan veroorzaken. Wel is het verstandig om je op andere SOA’s te laten testen als je genitale wratten hebt opgelopen. Verder is het voor vrouwen verstandig om mee te doen met het reguliere bevolkingsonderzoek vanaf 30 jaar.

  • ✔ Anoniem laten testen op soa’s
  • ✔ Binnen 20 minuten getest
  • ✔ Binnen 2 werkdagen de uitslag
  • ✔ SOA test al vanaf €100

Vermoedt u dat u een soa heeft opgelopen? Neem voor meer informatie gerust anoniem en vrijblijvend contact op de met OneDayClinic, via info@onedayclinic.nl of door te bellen naar +31 (0)85 070 3483.

Contactinformatie

Anonieme afspraak maken?

Is de door jou gewenste datum of tijd niet beschikbaar? Bel +31 (0)85 070 3483

Meer informatie ontvangen?

Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het toesturen van de informatie. Om uw anonimiteit te beschermen worden uw gegevens onder geen beding met derden gedeeld.

Contactgegevens OneDayClinic

OneDayClinic Amsterdam
Spuistraat 239 (eerste verdieping)
1012 VP Amsterdam
+31 (0)85 070 3483
info@onedayclinic.nl

OneDayClinic Utrecht
Amsterdamsestraatweg 542
3553 EN Utrecht
+31 (0)85 070 3483 en kies voor Utrecht
utrecht@onedayclinic.nl

OneDayClinic Den Bosch
Rijnstraat 4
5214 EK ’s Hertogenbosch
+31 (0)85 070 3483
denbosch@onedayclinic.nl

OneDayClinic Rotterdam
Marshallweg 45
3968 JN Rotterdam
+31 (0)85 070 3483
rotterdam@onedayclinic.nl

Voor de openingstijden klik hier

BACK