Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Bloedtest – Ziektes

Oorzaak van klachten achterhalen? Laat je snel testen door onze deskundige artsen. Geen doorverwijzing nodig!

Zonder doorverwijzing
Erkende laboratoria
Uitslag meestal snel beschikbaar

Stel jezelf gerust met een bloedtest om ziektes uit te sluiten

De één maakt zich bij bepaalde onverklaarbare klachten eerder zorgen dan de ander. Sommige mensen hebben geen enkele moeite om met enige regelmaat de huisarts te bezoeken, terwijl anderen juist nooit bij de huisarts komen. Als je toch klachten hebt en je maakt je zorgen of je aan een bepaalde ziekte lijdt, dan is het verstandig om hier snel duidelijkheid over te krijgen. Niet alleen om je van je onzekerheid en zorgen af te helpen. Hoe sneller je weet of je aan een ziekte lijdt, des te sneller kun je een behandeling starten.

Waarom Onedayclinic?

  • Zonder doorverwijzing bij ons terecht
  • Erkende laboratoria
  • Cash betalingen mogelijk
  • Ruime openingstijden (ook in het weekend)

Welk soort ziektes kun je met een bloedtest aantonen?

Het mooiste is uiteraard dat je een bloedtest kun doen, waarbij iedere ziekte waar je mogelijk aan zou kunnen lijden zichtbaar wordt. Dit is uiteraard niet het geval en daarom bestaan er ook zoveel bloedtesten om bepaalde ziektes aan te tonen. Heb je bijvoorbeeld veel last van je botten en gewrichten en zit er reuma of osteoporose in de familie? Dan doe je er goed aan om een bloedtest te doen. Als blijkt dat je inderdaad aan reuma of osteoporose lijdt, dan kun je nog tijdig maatregelen nemen. Ben je altijd maar moe en vermoeid? Met een bloedtest valt te zien of je misschien de ziekte van Pfeiffer hebt of de ziekte van Lyme. Uiteraard is niet iedere ziekte via een simpele bloedtest aan te tonen, maar doe dit vooral als je last hebt van aanhoudende klachten waarvan de oorzaak niet te vinden is.

Doe bij OneDayClinic een bloedtest om een ziekte aan te tonen

Wil je er op een snelle manier achter komen of je een bepaalde ziekte hebt? Maak dan een afspraak voor een bloedtest bij OneDayClinic. Als privékliniek kun je bij ons altijd snel terecht, zodat je niet lang in onzekerheid hoeft te zitten over een bepaalde ziekte. In de meeste gevallen kunnen wij je de uitslag binnen 2 werkdagen per email doorgeven. Belangrijk: wij geven geen adviezen ten aanzien van keuze van testen, interpretatie daarvan en voeren geen behandelingen uit. Daarvoor dient u contact op te nemen met uw specialist of huisarts.

drew-hays-tGYrlchfObE-unsplash

Ziektes test prijzen

Bekijk hieronder onze pakketten en boek de testafspraak in via de button ‘Ja, ik wil mij laten testen’. Je kunt vervolgens een locatie kiezen waar je de test wilt afnemen (Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Amstelveen of Nijmegen). En vervolgens selecteer je een datum en tijdstip die jou het beste uit komt. Je vult daarna je gegevens in en de afspraak is geplaatst!

Ziekte van Pfeiffer
125
  • EBV (IGG)
  • EBV (IGM)
  • EBNA
Ziekte van Lyme basis
95
  • Borrelia IGG
  • Borrelia IGM

In 3 stappen naar resultaat

1 - Afspraak maken

Boek online een afspraak in de dichtsbijzijnde stad.

2 - Bezoek kliniek

Bezoek een kliniek. Hier vindt het onderzoek plaats.

3 - Check de uitslag

Uitslag van de bloedtest wordt per mail verzonden.