Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA test Rotterdam

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*

Anoniem testen en behandelen
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en artsen

Voor een soa test in Rotterdam kun je veilig en anoniem een afspraak maken in de soa kliniek van OneDayClinic. Onze artsen zijn gespecialiseerd in preventie, diagnose en behandeling van seksueel overdraagbare aandoeningen. Je kunt vrijwel altijd direct en op dezelfde dag bij ons komen voor een volledig anonieme soa test. Plan dus nu een consult bij onze soa poli in Rotterdam.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

Momenteel gesloten

SOA Kliniek Rotterdam

Westblaak 92, 3012 KM Rotterdam
Zuid-Holland
     085-0703483
maandag9:00 - 17:30
dinsdag9:00 - 20:30
woensdag9:00 - 18:00
donderdag9:00 - 18:00
vrijdag9:00 - 18:00
zaterdag9:00 - 15:00
zondagGesloten

Wat is het adres en wat zijn de openingstijden?

OneDayClinic Rotterdam is een privékliniek welke ligt aan de Westblaak 92, in het centrum van Rotterdam. Vanwege de uitstekend bereikbare locatie in de randstad is onze kliniek in Rotterdam een fijne uitvalsbasis. Je staat zo bij ons voor de deur. Dus wil jij een soa test laten doen en woon je in Rotterdam of in de omgeving, zoals Dordrecht of Gouda? Dan kan je altijd snel bij ons terecht voor een soa test. Wij zijn vanaf de snelweg zeer makkelijk te bereiken. Ook met het openbaar vervoer is onze locatie goed bereikbaar. Vanaf Rotterdam Centraal station sta je binnen 10 minuten bij ons voor de kliniek.

Dankzij de ruime openingstijden van onze soa poli in Rotterdam en haar specialisatie in soa testen, kun je vrijwel altijd op dezelfde dag geholpen worden. Zowel overdag als ’s avonds, op werkdagen en in het weekend. Binnen 20 minuten wordt de test afgenomen, waarna je de uitslag binnen maximaal 2 werkdagen ontvangt. De uitslag bekijk je online via ons testuitslagen portaal.

Wat kost een soa test in Rotterdam?

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 200
Sneltesten
Uitslag in 90 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • HPV
 • HIV (RNA)

Onze soa testen

Laat je in onze kliniek testen en diagnosticeren op:

Laat je je bij ons testen op een soa, dan gebeurt dit volledig anoniem. Wij vinden discretie erg belangrijk en dus staat dit hoog in het vaandel. Daarnaast is OneDayClinic vaak voordeliger dan wanneer je een soa test via de huisarts doet.

Moet ik een soa test doen?

Onveilige seks gehad, of wil je voor de zekerheid checken of je geen soa hebt opgelopen? Het maakt niet uit of je wel of geen klachten ondervindt, bij OneDayClinic wordt je altijd snel & anoniem geholpen met een soa test. Wees er ook bij een kleine kans op tijd bij, hiermee verklein je de kans op besmetting bij anderen. Een soa test doen is verstandig wanneer:

 • je seks hebt gehad zonder condoom;
 • Bij klachten als een branderig gevoel bij het plassen, blaasjes, wratten, extra afscheiding;
 • het condoom is gescheurd;
 • je zonder condoom wilt vrijen, omdat je in een nieuwe vaste relatie zit;
 • je bent gewaarschuwd door een bedpartner;
 • je zwanger bent en je een eventuele soa niet wilt overdragen op je kind.

De soa testwijzer helpt je te bepalen welke soa test je moet doen.

Hoe werkt een soa test?

1 - Afspraak maken

Veilig en anoniem online een afspraak maken.

2 - Bezoek kliniek

Bij een kliniek of testpunt wordt het onderzoek uitgevoerd.

3 - Check de uitslag

Vul je persoonlijke code in op de website en bekijk de uitslag.

We starten met een gesprek met de arts waarbij er wordt bepaalt welke soa test je nodig hebt. Dit is afhankelijk van het risico dat je gelopen hebt, hoe en met wie je (vrouw, man of allebei) onbeschermd sekscontact hebt gehad.

Gonorroe, chlamydia ,trichomonas of mycoplasma worden door middel van een urinetest vastgesteld bij mannen. Bij vrouwen gebeurt dit met een wattenstokje dat je zelf kunt gebruiken om vocht uit de vagina af te nemen. Wil je liever dat de arts dit doet, dan is dat ook mogelijk. De uitslag van de test is vaak al binnen 1 dag bekend.
De soa testen op syfilis, hiv en hepatitis worden uitgevoerd via bloedonderzoek.

Lees de veelgestelde vragen om meer te weten te komen over soa’s en soa testen.

Ik heb een soa, wat nu?

Heb je een soa opgelopen, dan moet je behandeld worden. De uitslag heb je uiterlijk binnen 2 werkdagen, afhankelijk van de soa’s waar je op getest bent. Is de uitslag negatief, dan hoef je geen behandeling te ondergaan.

Wanneer de uitslag positief is, betekent dit dat je een soa hebt. De behandeling kan plaatsvinden in een kliniek van OneDayClinic. Bij OneDayClinic Rotterdam maak je gemakkelijk een afspraak voor een anonieme behandeling. Ook als je niet bij ons getest bent, kun je bij ons worden behandeld. In dat geval neem je de testuitslag mee. Ook in dat geval wordt je anoniem verder geholpen. In onze prijslijst zie je wat iedere soa test van OneDayClinic kost.

Soa Kliniek Rotterdam

Soa poli Rotterdam

Onze soa poli in Rotterdam is goed te bereiken met het openbaar vervoer, binnen 10 minuten sta je voor de deur vanaf Rotterdam Centraal. Dus ook als je van buiten Rotterdam komt, ben je snel op locatie. 

Doordat ons personeel gespecialiseerd is in het afnemen van soa testen en het analyseren van de testresultaten, word je bij onze soa poli in Rotterdam snel geholpen. Binnen 20 minuten word je getest en de uitslag vind je binnen 2 werkdagen in ons testuitslagen portaal

 

Hoe werkt de anonieme soa test?

OneDayClinic vindt het heel belangrijk om jouw privacy te waarborgen. Daarom bieden wij de anonieme soa test aan. dit werkt als volgt:

Wanneer je online een afspraak maakt bij onze soa kliniek in Rotterdam, betaal je online. Na betaling krijg je een nummer welke jou identificeert wanneer je bij ons binnen komt. Op deze manier zorgen wij ervoor dat je jouw naam nooit hoeft te gebruiken. 

Wil je liever cash betalen? Dat is ook mogelijk bij onze soa kliniek in Rotterdam. Je rekent dan af bij binnenkomst in onze kliniek.

Laat een SOA test doen in Rotterdam

Een SOA staat voor Seksueel Overdraagbare Aandoening. Welk soort aandoening, is afhankelijk van het soort SOA. Zoals iedereen wel weet, kan een SOA overgedragen worden als je onbeschermde seks hebt, dus seks zonder dat je een condoom gebruikt. Wil je voorkomen dat je een SOA oploopt? Dan is het beste advies om nooit onveilig te vrijen en altijd een condoom te gebruiken. Maar niet iedereen houdt zich hier aan, ook jij misschien niet? Omdat je bij onveilige seks een risico loopt om een SOA op te lopen, is een SOA test in Rotterdam aan te bevelen.

Op welk soort SOA testen in Rotterdam?

De ene SOA is de andere niet. Ieder soort SOA heeft weer zijn eigen symptomen, eventuele gevolgen op de lange termijn en behandelmethode. De grootste kans loop je op chlamydia en gonorroe. Deze SOA´s komen in Nederland het meeste voor. Ook hepatitis en herpes komen relatief veel voor. Daarnaast zijn er nog diverse soorten minder bekende SOA´s. Het is begrijpelijk dat je daarom met de vraag zit op welke SOA testen in Rotterdam? Vul dan op de OneDayClinic de SOA Testwijzer in. Stap voor stap moet je enkele vragen beantwoorden, waarna er een advies volgt op welke SOA´s jij het meeste risico loopt.

Een SOA test anoniem in Rotterdam bij OneDayClinic

Wil jij een SOA test anoniem in Rottterdam doen? In Rotterdam staat één van de SOA klinieken van OneDayClinic. Erg handig als je in Rotterdam of omgeving woont en graag zekerheid wilt hebben over het wel of niet hebben van een SOA. Onze arts zal je privacy respecteren, waardoor je ook anoniem kunt testen. Je kunt een afspraak met een arts gemakkelijk via onze website maken en wij garanderen je een snelle uitslag die je op onze website vertrouwelijk en anoniem kunt bekijken. Test je positief? Maak dan een afspraak met ons, zodat wij je desnoods anoniem kunnen behandelen.

Lees meer

Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur! (Alleen in Amsterdam)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Dienstdoende arts(en)

 • Amit Atwal
 • R. Vink  BIG registratie no : 69927535201
 • C. Perik BIG registratie no : 39925593201

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen