Anoniem testen    Gecertificeerd lab en artsen     Geen wachttijden = snel getest

SOA Kliniek Rotterdam

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*

Anoniem testen en behandelen
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en artsen

Voor een volledig betrouwbare en anonieme soa test in Rotterdam kun je terecht in de soa kliniek van OneDayClinic. Wij zijn gespecialiseerd in preventie, diagnose en behandeling van seksueel overdraagbare aandoeningen. Je kunt vrijwel altijd direct en op dezelfde dag terecht voor een volledig anonieme soa test.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag.

SOA Kliniek Rotterdam

Westblaak 92, 3012 KM Rotterdam
Zuid-Holland
     085-0703483
maandag8:30 - 20:00
dinsdag8:30 - 17:00
woensdag11:00 - 19:00
donderdag11:00 - 19:00
vrijdag9:00 - 17:30
zaterdag9:00 - 15:00
zondagGesloten

Momenteel gesloten

Wat is het adres en wat zijn de openingstijden?

OneDayClinic Rotterdam is een privékliniek gevestigd aan de Westblaak 92, in het centrum van Rotterdam. Vanwege zijn centrale positie in de randstad is onze locatie een fijne uitvalsbasis. Je staart zo bij ons voor de deur. Dus ben je op zoek naar een soa test en woon je in Rotterdam, Dordrecht, Spijkenisse, Gouda, Delft, Zoetermeer of elders in de buurt van Rotterdam? Dan kan je altijd snel bij ons terecht voor een soa test. Wij zijn vanaf de snelweg zeer makkelijk te bereiken. Daarnaast zijn wij ook met het openbaar vervoer goed te bereiken. Zo sta je vanaf Rotterdam Centraal station binnen 10 minuten bij ons voor de deur.

Dankzij de ruime openingstijden van onze soa poli in Rotterdam en haar specialisatie in soa testen, kun je vrijwel altijd op dezelfde dag geholpen worden. Zowel overdag als ’s avonds, op werkdagen en in het weekend. Bij ons word je binnen 20 minuten getest waarna je de uitslag binnen maximaal 2 werkdagen ontvangt. Je kunt de uitslag online bekijken via ons testuitslagen portaal.

Wat kost een soa test in Rotterdam?

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 200
Sneltesten
Uitslag in 90 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • HPV
 • HIV (RNA)

Onze soa testen

Je kunt je in onze Rotterdamse soa kliniek volledig anoniem laten testen en diagnosticeren op:

Het grote voordeel van OneDayClinic is het feit dat je hier geheel discreet en anoniem kunt laten testen op soa. Daarnaast is OneDayClinic in veel gevallen stukken goedkoper dan de huisarts.

Moet ik een soa test doen?

Wanneer je een soa test wilt doen, omdat je onveilig seksueel contact hebt gehad, dan helpen wij jou graag verder. Het maakt niet uit of je klachten ondervindt of dat je het voor de zekerheid even wilt checken, bij ons kun je altijd anoniem en snel een soa test doen. Zo kun je uitsluiten dat je besmettelijk bent voor anderen. Het is verstandig om een soa test te laten doen wanneer:

 • je onveilige seks hebt gehad;
 • je klachten, zoals baasjes, wratten, extra afscheiding of een branderig gevoel bij het plassen ondervindt;
 • je een condoom hebt gebruikt, maar deze is gescheurd;
 • je wilt vrijen zonder condoom, omdat je een nieuwe relatie hebt;
 • je een waarschuwing hebt gekregen van een bedpartner;
 • je zwanger bent en je een eventuele soa niet wilt overdragen op je kind.

Doe de soa testwijzer om te kijken welke test je nodig hebt.

Hoe werkt een soa test?

1 - Afspraak maken

Veilig en anoniem online een afspraak maken.

2 - Bezoek kliniek

Bij een kliniek of testpunt wordt het onderzoek uitgevoerd.

3 - Check de uitslag

Vul je persoonlijke code in op de website en bekijk de uitslag.

Er volgt eerst een gesprek met de arts waarbij er wordt bepaalt welke soa test gedaan moet worden. Dit is afhankelijk van het risico dat je gelopen hebt, hoe en met wie je onbeschermd sekscontact hebt gehad (met een vrouw, een man of beiden).

De soa gonorroe chlamydia ,trichomonas of mycoplasma worden bij mannen door middel van een urinetest vastgesteld. Bij vrouwen gebeurt dit met een wattenstokje dat je zelf kunt gebruiken om vocht uit de vagina af te nemen. Je kunt er ook voor kiezen om dit door onze arts te laten doen. Afhankelijk of je kiest voor een sneltest of reguliere test is de uitslag bekend in enkele uren of vaak binnen 1 dag.
De soa testen op syfilis, hiv en hepatitis worden uitgevoerd via bloedonderzoek.

Lees de veelgestelde vragen voor meer informatie.

Ik heb een soa, wat nu?

Afhankelijk of je een soa hebt opgelopen weet je of je behandeld moet worden of niet. De uitslag heb je binnen 2 werkdagen. Indien de uitslag negatief is, hoef je geen behandeling te ondergaan.

Wanneer de uitslag positief is, betekent dit dat je een soa hebt. Je kunt dan behandeld worden in één van onze soa-klinieken. Maak een afspraak bij OneDayClinic Rotterdam voor een geheel anonieme behandeling. Ben je ergens anders dan bij OneDayClinic getest, dan moet je de testuitslag meenemen. Dan kun je bij ons behandeld worden. Zie de uitgebreide prijslijst voor de prijzen van de verschillende behandelingen.

Soa Kliniek Rotterdam

Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur! (Alleen in Amsterdam)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen