T: 085 070 3483 |  

ANONIEME EN SNELLE SOA TEST IN EINDHOVEN

Seksueel overdraagbare aandoeningen testen

Voor een volledig betrouwbare en anonieme soa test in Eindhoven kun je terecht in de soa kliniek van OneDayClinic. Je kan je in onze soa kliniek in Eindhoven volledig anoniem laten testen en diagnosticeren op chlamydia, gonorroe, syfilis, hepatitis B/C, hiv, mycoplasma, trichomonas, herpes en genitale wratten. Bovendien ben je binnen 20 minuten getest én ontvang je binnen twee werkdagen de uitslag van de soa test.

Afspraak makenBel ons

Waarom OneDayClinic?

 • Anoniem testen op soa
 • Binnen 20 minuten getest
 • Binnen 1 werkdag de uitslag*
 • SOA test al vanaf €100
 • Goedkoper dan de huisarts
 • Wij zijn 1 vd meest betrouwbare testen

Laat je anoniem testen op soa bij OneDayClinic in Eindhoven

Waar test je een SOA in Eindhoven?

Bij de soa kliniek van OneDayClinic in Eindhoven kun je terecht voor een volledig betrouwbare en anonieme soa test. In de soa kliniek in Eindhoven kun je je volledig anoniem laten testen en diagnosticeren op hiv, chlamydia, mycoplasma, herpes, genitale wratten, gonorroe, syfilis, trichomonas en hepatitis B/C. Bij OneDayClinic doe je een soa test binnen 20 minuten en ontvang je binnen twee werkdagen de uitslag.

Moet je een soa test doen?

Met een soa test kun je uitsluiten of je een soa hebt. Het is de enige manier om dit zeker te weten. Je kunt een soa hebben zonder dat je ergens last van hebt, maar ook dan is de soa wel besmettelijk voor anderen. Daarom is het verstandig om een soa test te laten doen wanneer:

 • Je onveilige seks hebt gehad
 • Je klachten hebt zoals blaasjes, een branderig gevoel bij het plassen, wratten of meer afscheiding dan normaal
 • Het condoom gescheurd is
 • Je een nieuwe relatie hebt en zonder condoom wilt vrijen
 • Je gewaarschuwd bent door iemand waarmee je seksueel contact hebt gehad
 • Je zwanger bent en een eventuele soa niet wilt overdragen op je kind

Welke testen heb ik nodig?

Wil je een soa test in Eindhoven laten doen maar weet je niet zo goed welke test je nodig hebt? Dan kunt je bij OneDayClinic kiezen uit meerdere pakketten, bijvoorbeeld:

Met het basispakket wordt er getest op gonorroe en chlamydia voor één locatie, bijvoorbeeld de vagina, anus, keel of penis. Of de test op enkel gonorroe en chlamydia voor jou genoeg is, wordt bepaald aan de hand van de door jou gelopen risico’s op een soa.

Bij het volledige pakket wordt er getest op chlamydia en gonorroe (één locatie) en middels een bloedtest wordt er op syfilis, hiv en hepatitis B en C getest.

Bekijk onze prijslijst voor alle pakketten.

 • Anoniem testen op soa in Eindhoven
 • Binnen 20 minuten getest in Eindhoven
 • Binnen 2 werkdagen de uitslag
 •  SOA test al vanaf €100. Dat is goedkoper dan een soa test bij de huisarts

De voordelen van een soa test bij OneDayClinic Eindhoven

 • Anoniem testen op een soa, voor iedereen!
 • Betrouwbaar en discrete kliniek met eigen privéingang
 • Makkelijk bereikbare soa kliniek en gratis parkeren
 • Goedkoper testen op een soa dan bij de huisarts
 • Ook in de avond en het weekend geopend
 • Geen wachttijden: dezelfde dag nog getest
 • Binnen 48 uur de uitslag (twee werkdagen)

Voor een soa test Eindhoven kun je terecht bij de gespecialiseerde soa kliniek van OneDayClinic. Het grote voordeel van OneDayClinic is het feit dat je bij ons geheel discreet en anoniem jezelf kunt laten testen op soa. Daarnaast doe je bij ons een soa test die in vele gevallen stukken goedkoper is dan een soa test bij de huisarts. Dankzij de specialisatie in soa testen van de soa kliniek Eindhoven van OneDayClinic, kun je vrijwel altijd op dezelfde dag geholpen worden. Bij ons ontvang je de uitslag binnen twee werkdagen! Je kunt de uitslag online bekijken via ons testuitslagen portaal. Klik hier om direct je testuitslag te bekijken. Bij OneDayClinic is alles geheel anoniem.

Maak nu een anonieme afspraak voor een soa test Eindhoven bij OneDayClinic. Heb je vragen over een van onze testen of onze service? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via onderstaande button of door te bellen naar 085 070 3483 en te kiezen voor Eindhoven. Woon jij in de omgeving Eindhoven, Den Bosch, Venlo of Helmond en ben je op zoek naar een soa kliniek bij jou in de buurt? Kom dan langs bij OneDayClinic Eindhoven.

Centrale ligging en regionale functie soa kliniek Eindhoven

Onze locatie in Eindhoven is vanwege zijn centrale positie in Noord-Brabant een fijne uitvalsbasis. Zo sta je in de meeste gevallen binnen 30 minuten bij ons voor de deur. Dus ben je op zoek naar een soa test en woon je in Eindhoven, Tilburg, Breda, Oosterhout of elders in de buurt van Eindhoven dan kun je natuurlijk ook bij ons terecht. Wij zijn vanaf de snelweg zeer makkelijk te bereiken en vanwege onze fijne ruime en bovendien gratis parkeerplaats parkeer je ook nog eens makkelijk en snel voor de deur. Daarnaast zijn wij ook het het openbaar vervoer goed te bereiken. Zo sta je vanaf Eindhoven Centraal station met circa 15-20 minuten bij ons voor de deur.

PRIVE SOA KLINIEK IN EINDHOVEN

De privékliniek van OneDayClinic is gevestigd aan de Gerard Philipslaan 143a. Bij ons vind je specialisten die gespecialiseerd zijn in preventie, diagnose en behandeling van seksueel overdraagbare aandoeningen. Jouw seksuele gezondheid staat bij ons op nummer 1!

ONVERZEKERDE ZORG

Helaas wordt een soa test niet vergoed door de zorgverzekeraars. OneDayClinic hanteert scherpe tarieven voor alle soa tests.

SNEL UITSLAG SOA TEST IN EINDHOVEN

Laat vandaag een soa test afnemen en ontvang binnen 48 uur de uitslag. Soms zelfs de volgende werkdag al.

ANONIEM SOA TESTEN IN EINDHOVEN

Wil jij jezelf anoniem laten testen op een soa? Doe dan een soa test Eindhoven bij OneDayClinic. Wij vinden anonimiteit belangrijk. Je kunt bij ons gemakkelijk anoniem een afspraak maken om een soa test af te laten nemen in onze soa kliniek in Eindhoven. Bij OneDayClinic vind je een soa test voor mannen en een soa test voor vrouwen.

GECERTIFICEERD LAB

Bij OneDayClinic werken we al jarenlang samen met een professioneel en onafhankelijk laboratorium. Het ISO-gecertificeerde laboratorium voldoet aan alle veiligheidseisen.

 • Anoniem testen op soa in Eindhoven/li>
 • Binnen 20 minuten getest in Eindhoven
 • Binnen 2 werkdagen de uitslag
 •  SOA test al vanaf €100 in Eindhoven bij OneDayClinic. Dat is goedkoper dan een soa test bij de huisarts

Soorten soa’s en soa testen

Er zijn verschillende soorten soa’s en iedere soa kan andere klachten en gevolgen veroorzaken. In Nederland vinden er naar schatting ruim 100.000 nieuwe soa-infecties per jaar plaats. Wil jij meer weten over de soorten soa’s, de klachten en de behandelmogelijkheden? Kijk dan verder.

Ben je op zoek naar een kliniek in de omgeving Eindhoven waar je een anonieme soa test kunt laten afnemen? Dan ben je bij OneDayClinic aan het juiste adres. Het grote voordeel van onze kliniek is het feit dat je je hier geheel discreet en anoniem kan laten testen op soa. Dankzij onze ruime openingstijden in Eindhoven en onze specialisaties in soa testen, kun je vrijwel altijd op dezelfde dag geholpen worden.

Chlamydia test Eindhoven

Chlamydia is een soa die veel voorkomt in het westen van Europa. Chlamydia komt voor bij zowel mannen als vrouwen en kan verschillende klachten veroorzaken.

Gonorroe test Eindhoven

Gonorroe is een zeer besmettelijke soa die voorkomt bij mannen en vrouwen. Gonorroe wordt ook wel een ‘druiper’ genoemd.

Syfilis test Eindhoven

Syfilis wordt ook wel ‘lues’ genoemd. Deze soa doorloopt drie stadia met elk zijn kenmerkende klachten. Zelfs tot 30 jaar na de besmetting kunnen de klachten zich openbaren.

Hepatitis B test Eindhoven

Hepatitis kan in twee vormen voorkomen: een acute en een chronische vorm. Ook wel: Hepatitis B en Hepatitis C. Na de incubatietijd van vier tot zes maanden kunnen vervelende klachten optreden.

Hiv test Eindhoven

Hiv is een soa die het afweersysteem aantast en zich kan ontwikkelen tot Aids. Hiv kan niet genezen worden, maar is wel goed te behandelen.

Herpes test Eindhoven

Herpes is een virus dat zich rondom de huid en slijmvliezen van geslachtsdelen, anus of mond bevinden.

Genitale wratten test Eindhoven

Genitale wratten zijn wratjes die in het gebied rond de geslachtsdelen en /of de anus zitten.

Mycoplasma test Eindhoven

Voorheen werd mycoplasma bestempeld als een bacteriële infectie, maar tegenwoordig valt het ook onder de noemer ‘soa’.

Trichomonas vaginalis test Eindhoven

Trichomonas vaginalis is een parasiet (infectie) die klachten kan ontwikkelen.

Wat Kost een SOA test?

Soort soa testU wordt getest op:Prijs soa testBijzonderheden
Basis soa testGonorroe
Chlamydia
€ 100,-Prijs van de soa test is inclusief consult
Bloedtest (HIV,syfilis, hepatitis b en c)€ 100,-N.V.T.
Mycoplasma en Trichomonas€ 135,-N.V.T.
Aanvullende
basistest
Gonorroe
Chlamydia
c.a. € 35,-Aanvullend op
basis/uitgebreide test;
per locatie
(oraal/genitaal/anaal)
Uitgebreide soa testGonorroe
Chlamydia
Syfilis
Hepatitis B
Hepatitis C
HIV
€ 150,-Prijs van de soa test is inclusief consult
Snelle soa testGonorroe
Chlamydia
€ 200,-Prijs van de soa test is inclusief consult. Binnen twee uur een bewezen betrouwbare uitslag. Exclusief bij onze locatie in Amsterdam
BehandelingChlamydia€ 50,-N.V.T.
BehandelingGonorroe€ 80,-N.V.T.
 •  Volledig anoniem testen op alle soa’s
 • Binnen 20 minuten getest
 • Binnen 2 werkdagen de uitslag (of binnen 2 uur, exclusief in Amsterdam)
 •  SOA test al vanaf €100,-

Afspraak maken

Is de door jou gewenste datum of tijd niet beschikbaar? Bel +31 850 703 483

Het soa-onderzoek bij OneDayClinic

Wij krijgen vaak de vraag hoe een soa-onderzoek bij onze kliniek in zijn werk gaat. Hieronder lees je de stappen die wij doorlopen om jou te testen en te behandelen op soa’s.

Hoe gaat het verder na het maken van een afspraak?

Nadat je de afspraak hebt gemaakt volgt er een vertrouwelijk gesprek met de arts. Tijdens dit gesprek worden een aantal persoonlijke vragen gesteld om te beoordelen welk risico je hebt gelopen op soa’s. Aan de hand van deze risico’s geeft de arts advies over welke testen in jouw situatie moeten worden afgenomen. Samen met jou wordt er een beslissing gemaakt over welke testen je uiteindelijk af wilt nemen.

Welke soa kan ik hebben?

Er wordt je een aantal vragen gesteld: of je seks hebt met mannen, vrouwen of met beide geslachten en of er orale, anale of vaginale seks heeft plaatsgevonden. Dit wordt evraagd omdat de soa’s chlamydia en gonorroe op verschillende locaties in je lichaam voor kunnen komen. Infecties met deze soa’s, die door bacteriën worden veroorzaakt, blijven vrij lokaal zitten en verspreiden zich niet zomaar door je lichaam of bloed. Het zou kunnen dat je chlamydia in je anus hebt opgelopen en niet in je keel, terwijl je wel anale en orale seks hebt gehad.

Waar moet ik op letten voorafgaand aan de test?

Bij het maken van de afspraak is het belangrijk om rekening te houden met de windowfase. De windowfase is de periode tussen het seksueel contact (mogelijke moment van infectie) en het kunnen aantonen van de infectie met de test. Voor testen op chlamydia en gonorroe houden wij twee weken aan na het seksueel contact (op indicatie kan dit soms al eerder). Voor hiv, syfilis, hepatitis B en C houden wij drie maanden aan.

De man moet minstens drie uur niet naar het toilet zijn geweest of ochtendurine meenemen.

Moet ik uit de kleren?

Lichamelijk onderzoek is vaak niet nodig. Hiv, syfilis en hepatitis B en C worden uitgesloten door middel van een bloedonderzoek. Chlamydia en gonorroe wordt bij de man getest via de urine en bij de vrouw via een ‘selfswab’ (oftewel met een wattenstokje). Als er orale en anale seks heeft plaatsgevonden, wordt dit uitgesloten via een anale swab of een keelswab. Dit kun je zelf doen, maar je kunt dit ook overlaten aan de arts.

 • Urineonderzoek

Het onderzoek op chlamydia en gonorroe bij mannen kan gedaan worden met behulp van een urinemonster. Wanneer je geïnfecteerd bent, zijn er bacteriën te vinden in met name de urine. Bij vrouwen is een selfswab betrouwbaarder dan een urineonderzoek.

 • Bloedonderzoek

Syfilis, hepatitis B, hepatitis C en hiv kunnen worden aangetoond aan de hand van een bloedonderzoek.

 • Selfswab uitstrijkje

Bij een uitstrijkje wordt er vocht weggenomen uit de vagina. Hiermee wordt de aanwezigheid van chlamydia en gonorroe bepaald. Dit doet geen pijn. Omdat chlamydia en gonorroe op verschillende locaties (vaginaal/anaal/keel) gevonden kunnen worden, moeten er mogelijk extra swabs afgenomen worden. De arts zal in het initiële gesprek bepalen of dit nodig is.

Heb je klachten die op een soa wijzen? Wacht dan niet af en maak een afspraak voor een soa-onderzoek.

De behandeling van een soa

Chlamydia, gonorroe en syfilis kunnen met antibiotica worden behandeld. Voor deze behandeling kun je ook terecht bij de OneDayClinic. Hiv is echter lastiger te behandelen. Er zijn medicijnen om deze soa’s en hun klachten te onderdrukken, maar niet om de virussen uit het lichaam te verwijderen. OneDayClinic zal je voor een verdere behandeling begeleiden en doorverwijzen naar een specialist in het ziekenhuis.

Wanneer krijg ik de uitslag?

Wanneer je een soa test hebt laten doen, zal de urine, het uitstrijkje of het bloed in het laboratorium worden onderzocht. Je ontvangt de uitslag van de test binnen twee werkdagen en je kunt de uitslag online bekijken via ons testuitslagen portaal. Klik hier om direct je testuitslag te bekijken. Bij OneDayClinic is alles geheel anoniem.

Je partner waarschuwen

Heb je een soa, dan is het belangrijk dat je je partner(s) waarschuwt. Waarschuw niet alleen je huidige partner, maar ook je ex-partners. Zij kunnen de soa ook hebben zonder dat zij klachten hebben. Ze kunnen deze weer ongemerkt doorgeven aan hun partners. Door je partners te waarschuwen, voorkom je dat de soa verder verspreidt of dat zij te maken krijgen met ernstige gevolgen doordat zij niet behandeld zijn.

One Day Clinic Eindhoven

Gerard Philipslaan 143A
5616 LE Eindhoven
Nederland
Telefoon: +31850703483
E-mail: contact@onedayclinic.nl
URL: https://onedayclinic.nl/soa-klinieken/onedayclinic-eindhoven/

 • OneDayClinic Eindhoven

Bij onze soa kliniek in Eindhoven kun je gratis parkeren voor de deur en op het aangelegen parkeerterrein!

Openingstijden SOA Test Eindhoven

Maandag09:30 - 17:30
DinsdagGesloten
Woensdag11:00 - 19:00
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Prive SOA kliniek in Eindhoven

OneDayClinic is een privékliniek, gevestigd aan de Spuistraat 239 in Eindhoven. Wij zijn gespecialiseerd in preventie, diagnose en behandeling van seksueel overdraagbare aandoeningen.

Anoniem SOA testen in Eindhoven

Bij OneDayClinic vinden we anonimiteit belangrijk. Daarom kun je bij ons gemakkelijk anoniem een afspraak maken om een soa test af laten nemen in onze soa kliniek in Eindhoven. Wij hebben een zeer discrete ingang. Boek daarom snel een anonieme soa test bij OneDayClinic Eindhoven.

Snel uitslag SOA test in Eindhoven

Vandaag getest binnen 48 uur de uitslag. Soms zelfs al de volgende dag. Dus ben je op zoek naar een spoed soa test in Eindhoven dan ben je bij de OneDayClinic aan het juiste adres.

Gecertificeerd lab

OneDayClinic werkt al jarenlang samen met een professioneel en onafhankelijk laboratorium. Het laboratorium voldoet aan alle veiligheidseisen en is bovendien ISO-gecertificeerd.

ERVARINGEN:

Dat is goed nieuws! Heel erg veel dank! Los van mijn opluchting vond ik het een prettige ervaring in een dergelijke situatie en wil ik je prijzen voor het idee van deze kliniek maar tevens ook jouw bekwaamheid tijdens het consult! Veel fijner dan de huisarts!

Anoniem

Wat een opluchting en wat fijn om dankzij de snelle uitslag niet lang in spanning te hoeven zitten! Mijn complimenten voor de ontspannen sfeer en prettige aanpak tijdens het consult.

Anoniem

Bij aankomst was ik best zenuwachtig. Die spanning bleek nergens voor nodig! One Day Clinic heeft mij ontzettend prettig en goed geholpen, zeker een aanrader.

Anoniem

Door de goede hulp, professionele aanpak en de snelle uitslag was ik snel van mijn problemen verlost, een enorme opluchting! Bedankt voor de discrete en professionele aanpak.

Anoniem

ONEDAYCLINIC IN HET NIEUWS

de_telegraaf_logo

parool-logo

BACK