PRIVE KLINIEK

OneDayClinic is een privékliniek gespecialiseerd in de preventie, diagnose en behandeling van seksueel overdraagbare aandoeningen. Iedereen is welkom bij ons voor een snelle, anonieme en betaalbare soa test.

GECERTIFICEERD LAB

De One Day Clinic werkt samen met een kundig laboratorium dat ISO-gecertificeerd is.

ONVERZEKERDE ZORG

Behandelingen door OneDayClinic vallen niet onder verzekerde zorg.

Over OneDayClinic

OneDayClinic is opgezet door een oud GGD arts gespecialiseerd in de preventie en verzorging van seksueel overdraagbare aandoeningen (SOA). 
Zij heeft jaren gewerkt op de SOA poli als superviserende arts en heeft bijgedragen aan de educatie over SOA’s aan collega-artsen en verpleegkundigen. 

OneDayClinic: soa testen

In onze klinieken in Amsterdam, Utrecht, Den Bosch en Rotterdam kunt u terecht voor een anonieme soa test. Wij zijn gespecialiseerd in preventie en verzorging van seksueel overdraagbare aandoeningen (soa’s).

OneDayClinic biedt:

  • Volledig anonieme soa testen
  • 100% betrouwbare testen op alle soa’s
  • Zelf-swab mogelijk
  • Goedkoper dan de huisarts
  • Direct plek, ook in de avonduren en de weekenden
  • Lab-uitslagen binnen twee werkdagen

Download Algemene voorwaarden 

OneDayClinic en hygiëne

Onze kliniek wordt schoongemaakt door schoonmaakbedrijf Constant BV. Zij zijn onze vertrouwde partner voor de reiniging en desinfectie van alle ruimtes en kamers. Dankzij de goede samenwerking kunnen we u elke dag verwelkomen in een schone en hygiënische praktijk. Hier vindt u meer informatie over Schoonmaakbedrijf Constant BV in Amsterdam.

BACK