Anoniem testen    Gecertificeerd lab en artsen     Geen wachttijden = snel getest

Over ons

Prive kliniek
Gecertificeerd lab
Onverzekerde zorg

OneDayClinic is een privékliniek gespecialiseerd in de preventie, diagnose en behandeling van seksueel overdraagbare aandoeningen. Iedereen is welkom bij ons voor een snelle, anonieme en betaalbare soa test. De One Day Clinic werkt samen met een kundig laboratorium dat ISO-gecertificeerd is. Behandelingen door OneDayClinic vallen niet onder verzekerde zorg.

Hoe is OneDayClinic begonnen?

OneDayClinic is opgezet door een oud GGD arts gespecialiseerd in de preventie en verzorging van seksueel overdraagbare aandoeningen (SOA).
Zij heeft jaren gewerkt op de SOA poli als superviserende arts en heeft bijgedragen aan de educatie over SOA’s aan collega-artsen en verpleegkundigen.

Volledig anoniem en geen wachttijden

In onze klinieken in Amsterdam, Utrecht, Den Bosch en Rotterdam kunt u terecht voor een anonieme soa test. Wij zijn gespecialiseerd in preventie en verzorging van seksueel overdraagbare aandoeningen (soa’s).

OneDayClinic biedt:

  • Volledig anonieme soa testen
  • 100% betrouwbare testen op alle soa’s
  • Zelf-swab mogelijk
  • Goedkoper dan de huisarts
  • Direct plek, ook in de avonduren en de weekenden
  • Lab-uitslagen binnen twee werkdagen

Bekijk onze privacy policy.

Schone en hygiënische praktijk

Onze kliniek wordt schoongemaakt door schoonmaakbedrijf Constant BV. Zij zijn onze vertrouwde partner voor de reiniging en desinfectie van alle ruimtes en kamers. Dankzij de goede samenwerking kunnen we u elke dag verwelkomen in een schone en hygiënische praktijk. Hier vindt u meer informatie over Schoonmaakbedrijf Constant BV in Amsterdam.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen