PRIVE KLINIEK

De One Day Clinic is een privékliniek gespecialiseerd in de preventie, diagnose en behandeling van seksueel overdraagbare aandoeningen.

GECERTIFICEERD LAB

De One Day Clinic werkt samen met een kundig laboratorium dat ISO-gecertificeerd is.

ONVERZEKERDE ZORG

Behandelingen door OneDayClinic vallen niet onder verzekerde zorg.

Wie zijn wij?

OneDayClinic is opgezet door een arts gespecialiseerd in de preventie en verzorging van seksueel overdraagbare aandoeningen (SOA). 
Zij heeft jaren gewerkt op de SOA poli als superviserende arts en heeft bijgedragen aan de educatie over SOA’s aan collega-artsen en verpleegkundigen. 

.

OneDayClinic en hygiëne

Onze kliniek wordt schoongemaakt door schoonmaakbedrijf Constant BV. Zij zijn onze vertrouwde partner voor de reiniging en desinfectie van alle ruimtes en kamers. Dankzij de goede samenwerking kunnen we u elke dag verwelkomen in een schone en hygiënische praktijk. Hier vindt u meer informatie over Schoonmaakbedrijf Constant BV in Amsterdam.

SOA Test Amsterdam - Locatie OneDayClinic

soakliniek-amsterdam-360

Wat doen wij?

In onze kliniek in Amsterdam kunt u terecht voor een anonieme soa test. Wij zijn gespecialiseerd in preventie en verzorging van seksueel overdraagbare aandoeningen (soa’s). Onedayclinic is gevestigd in het gebouw van Spui Medisch Centrum. Onze ingang vindt u aan de Spuistraat 239, naast die van het OLVG.

Download Algemene voorwaarden 

Meteen een afspraak maken? Dat kan! Klik op de button en vul het formulier in.

BACK