Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA Test Amsterdam

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*, in Amsterdam zelfs in 2 uur!

Anonieme test en behandeling
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en BIG geregistreerde artsen

OneDayClinic is de enige privékliniek die door SOA Aids Nederland is bestempeld als “betrouwbare aanbieder van SOA-zorg.

soaaidsnederland-logo

Anonieme SOA test Amsterdam

Ben je op zoek naar een anonieme soa test in Amsterdam? Dan helpen we je natuurlijk zo snel mogelijk en met de beste zorg. Dankzij de ruime openingstijden van onze soa poli in Amsterdam en haar specialisatie in soa testen kun je vrijwel altijd direct en op dezelfde dag nog langskomen voor een soa test. Zowel overdag als ’s avonds, op werkdagen en in het weekend.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

Nu geopend

SOA Kliniek Amsterdam

Spuistraat 239, 1012 VP Amsterdam
Noord-Holland
     085-0703483
maandag7:30 - 21:30
dinsdag7:30 - 21:30
woensdag8:00 - 18:00
donderdag8:30 - 21:00
vrijdag8:00 - 17:00
zaterdag9:00 - 17:30
zondagGesloten

Onze soa kliniek in Amsterdam zit aan de Spuistraat 239 op de eerste verdieping en is zeer makkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer, de auto als de fiets. Vanaf Amsterdam Centraal sta je binnen 10-15 minuten bij ons voor de deur. Je auto parkeren kan om de hoek in de parkeergarage van de Bijenkorf. De ingang is via de apotheek. In de avond graag op de bel Spui medisch centrum drukken om binnen te komen.

SOA test Amsterdam

Wat kost een SOA test in Amsterdam?

Wij werken met verschillende pakketten. Onderstaande zijn daarvan de meest gekozen. Let op, afhankelijk van jouw situatie kan het zo zijn dat er een ander pakket of aanvullende testen (en daardoor kosten) nodig zijn. Dit zijn echter uitzonderingssituaties.

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 200
Sneltesten
Uitslag in 90 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • HPV
 • HIV (RNA)

Onze soa testen (in Amsterdam)

Iedere soa veroorzaakt andere klachten, want er zijn veel verschillende seksueel overdraagbare aandoeningen. Bij OneDayClinic Amsterda laat je je testen voor een bijzonder groot aantal soa’s. Denk onder andere aan:

Daarnaast kies je uit verschillende manieren om soa’s te testen.

Sneltesten in Amsterdam

Wij hebben als enige in Nederland een sneltest voor Gonorroe, Chlamydia, HPV en HIV. De HIV RNA sneltest kan al 10 dagen na het seksueel contact worden gedaan. Ook deze sneltesten kun je geheel anoniem laten afnemen. De uitslag volgt in 2 uur. Dit kan zowel per mail als telefonisch.

Soa Kliniek Amsterdam

Moet ik een soa test doen?

Een soa test sluit uit of je een seksueel overdraagbare aandoening hebt. De reden om te testen maakt niet uit: of je nu klachten hebt of voor de zekerheid een controle wil laten uitvoeren. Bij OneDayClinic kun je terecht wanneer je maar wilt. Zo zorg je ervoor dat je uitsluit dat je besmettelijk bent voor een ander. Je kunt namelijk een soa hebben zonder dat je dit weet en zonder dat je klachten hebt. Weet je niet zeker of je een soa test wilt doen? Verstandig is het om een soa test te laten doen als:

 • je de afgelopen tijd onveilige seks hebt gehad;
 • je klachten ondervindt, zoals blaasjes, wratten, extra afscheiding of een branderig gevoel bij het plassen;
 • je een condoom gebruikt hebt, maar deze gescheurd is;
 • je graag wilt vrijen zonder condoom;
 • een bedpartner je gewaarschuwd heeft;
 • je zwanger bent en je een eventuele soa niet wilt overdragen op je kind.

Doe onze soa testwijzer en check welke soa test jij eventueel nodig hebt. Zodra je een test hebt gekozen, op basis van de klachten die je ondervindt (of andere redenen die je hebt), maak je bij ons in Amsterdam snel en gemakkelijk een afspraak. Een soa test doen kan voor sommige mensen een spannende ervaring zijn. Wij zijn ons hiervan bewust en helpen je daarom met de meest zorgvuldige zorg en discretie.

Hoe werkt een soa test?

1 - Afspraak maken

Veilig en anoniem online een afspraak maken.

2 - Bezoek kliniek

Bij een kliniek of testpunt wordt het onderzoek uitgevoerd.

3 - Check de uitslag

Vul je persoonlijke code in op de website en bekijk de uitslag.

Vaak kun je al binnen één dag terecht in onze kliniek in Amsterdam, wanneer je online een afspraak hebt gemaakt. De afspraak ziet er als volgt uit:

 1. Een gesprek met een van onze ervaren artsen, om samen te bepalen welke test het beste past bij jouw situatie (afhankelijk van je situatie en je klachten)
 2. De daadwerkelijke test (in het geval van chlamydia, gonorroe, trichomonas en mycoplasma): bij mannen vaak door middel van een urinetest, bij vrouwen vaak via een wattenstaafje waarmee vaginaal vocht wordt afgenomen
 3. We onderzoeken de urine of het wattenstaafje vervolgens op de aanwezigheid van chlamydia en gonorroe. De uitslag hiervan is meestal binnen 1 werkdag bekend
 4. Andere soa testen (hepatitis, hiv en syfilis) voeren we uit met een bloedonderzoek. We nemen bloed af voor labonderzoek, waarna we de uitslag binnen 1 werkdag  vaststellen

Heb je vragen over de soa’s of onze service, kijk dan eens in onze FAQ. Bij OneDayClinic Amstedam test je anoniem op diverse soa’s (onafhankelijk van het type soa). We zijn er om je te helpen je seksuele gezondheid te bevorderen.

Ik heb een soa, wat nu?

Afhankelijk van de uitslag weet je of je een soa hebt en dus ook of er een behandeling nodig is. Bij een negatieve uitslag is er geen behandeling nodig.

Een positieve uitslag houdt in dat je een soa hebt. Wij kunnen je dan behandelen in één van de soa klinieken. Ook hier gaan we geheel anoniem te werk als dat je voorkeur heeft. Heb je ergens anders een soa test gedaan en heb je uitslag daarvan? Neem deze testuitslag dan mee, zodat wij je kunnen behandelen. Check ook onze prijslijst voor de prijzen van de verschillende soa behandelingen.

Soa kliniek Amsterdam

Op zoek naar een soa kliniek in Amsterdam? Bij OneDayClinic kun je een anonieme soa test doen. Je kunt gemakkelijk een afspraak maken op onze website of per telefoon. Wanneer je op de dag van jouw afspraak aankomt bij onze soa kliniek in Amsterdam, word je ontvangen door een van onze medewerkers. Na een kort introductiegesprek wordt de soa test uitgevoerd. Dit wordt altijd gedaan door een BIG geregistreerd arts, waarnaar de testresultaten ook worden geanalyseerd in een BIG gecertificeerd lab.

Het soa test resultaat kun je opvragen op onze website of je ontvangt deze per mail of telefoon,  met onze sneltesten in Amsterdam kan dit al binnen 2 uur! Mocht er uit de uitslag naar voren komen dat je een soa hebt, dan is het ook mogelijk om anoniem behandeld te worden in onze soa poli in Amsterdam.

Welke soa test moet ik laten doen?

Het is goed om te weten op welke soa je getest moet worden. Je kunt verschillende klachten hebben, maar niet iedere klacht hoort bij de soa die jij wellicht hebt. Doe daarom ook eerst de testwijzer alvorens je een afspraak maakt in onze soa poli in Amsterdam. 
Nu je de testwijzer hebt ingevuld, kun je voor jezelf ook al berekenen wat de kosten zijn die aan het onderzoek vast zitten. In het overzicht van onze prijzen kun je terugvinden wat een soa test en behandeling kost bij OneDayClinic.

Behandeling na soa test Amsterdam

Je hebt een soa test in Amsterdam gedaan. Heb je te horen gekregen dat je een soa hebt? Dan heeft OneDayClinic ook behandelingen beschikbaar. Wij vinden het erg belangrijk om jouw privacy te waarborgen en doen er dus alles aan om voor zoveel mogelijk mensen een bezoek aan de huisarts te voorkomen. Bij OneDayClinic werkt enkel professioneel en gecertificeerd personeel. Ook heeft heb lab natuurlijk een officiële registratie.

Hoe snel heb ik uitslag van de test bij OneDayClinic?

In Amsterdam is het mogelijk om binnen 2 uur een uitslag te hebben. Wij hebben als enige in Nederland een sneltest voor Gonorroe, Chlamydia, HPV en HIV. De HIV RNA sneltest kan al 10 dagen na het seksueel contact worden gedaan. Ook deze sneltesten kun je geheel anoniem laten afnemen. Dit kan zowel per mail als telefonisch. Maak snel een afspraak!

Hoe werkt een SOA test bij OneDayClinic Amsterdam?

We beginnen met een gesprek om te bepalen welke test het beste bij jouw situatie past. Vervolgens passen we de test toe (een urinetest of eventueel een bloedonderzoek).

Wanneer moet je je laten testen op SOA’s?

Een soa test is de enige manier om echt te weten of je nou wel of geen soa hebt. Je kunt ook besmettelijk zijn voor een ander, terwijl je zelf helemaal niet weet dat je een soa hebt. Daarom is het goed om een soa test te laten doen wanneer:

 • Je symptomen hebt als branderig plassen, wratten, blaasjes of meer afscheiding dan normaal
 • Je onveilig hebt gevreeën
 • Het condoom gescheurd is
 • Je zonder condoom wilt vrijen, bij bijvoorbeeld een nieuwe relatie
 • Je gewaarschuwd bent door een ander
 • Je zwanger bent en een eventuele soa niet wilt overdragen

Doe een SOA test in Amsterdam bij een goede kliniek

Wanneer je onveilige seks hebt, of dit nu eenmalig of als je dit vaker hebt, je loopt dan altijd een risico om besmet te raken met een Seksueel Overdraagbare Aandoening (SOA). Er zijn verschillende soorten SOA´s en je hebt ze niet voor het uitkiezen. De ene SOA kan vervelender zijn dan de ander en ook het soort behandeling kan per SOA verschillen. Het is daarom erg belangrijk om je na onveilige seks te laten testen op een SOA. Dit geldt helemaal als je regelmatig onveilige seks met verschillende partners hebt. Woon je in Amsterdam of omgeving, dan kun je een SOA test in Amsterdam doen.

Laat je op een SOA testen in Amsterdam

Je kunt je misschien afvragen wanneer je jezelf moet laten testen op een SOA? Je kunt immers onveilige seks hebben gehad, maar helemaal geen klachten hebben. Ben je dan ook zeker dat je geen SOA hebt? Nee, je kunt na onveilige seks drager zijn van een SOA zonder dat je hier klachten van ondervindt. Dit houdt in dat je dus wel anderen kunt besmetten. Soms ontstaan er vlak na of enkele weken nadat je onveilige seks hebt gehad bepaalde klachten. Als dit het geval is, dan is er een grote kans dat je een SOA te pakken hebt. Laat je dan zeker op een SOA testen in Amsterdam.

Een SOA test anoniem in Amsterdam bij OneDayClinic

Niet iedereen zal het even prettig vinden om naar een huisarts te gaan om zich te laten testen op een SOA. Bij een huisarts ben je namelijk niet anoniem en het eventueel hebben van een SOA kan gevoelig liggen. Hoewel een huisarts je privacy heus zal waarborgen, voel je je misschien prettiger als je een SOA test anoniem in Amsterdam doet. Dit kan namelijk bij OneDayClinic. Wij kunnen je testen op verschillende soorten SOA´s. Wanneer je positief op een SOA test, dan kun je ook een anonieme behandeling bij ons krijgen.

Lees meer

Waarom Onedayclinic?

 • Uitslag (alleen in Amsterdam) in 2 uur bekend (uniek in Nederland)
 • Anoniem soa testen en behandelen ook mogelijk
 • Cash betalingen mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Ruime openingstijden (ook in het weekend)

Dienstdoende arts(en)

 • Amit Atwal
 • T. Tasma BIG no. 69925677601
 • D. Remmelzwaal
 • L.SminkBIG no. 59926949301

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen