Anoniem testen    Gecertificeerd lab en artsen     Geen wachttijden = snel getest

SOA Test Amsterdam

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*, in Amsterdam zelfs in 2 uur!

Anoniem testen en behandelen
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en artsen

Wanneer jij je wilt laten testen op een seksueel overdraagbare aandoening (soa), dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk en met de beste zorg geholpen worden. Dankzij de ruime openingstijden van onze soa poli in Amsterdam, en haar specialisatie in soa testen kun je vrijwel altijd direct en op dezelfde dag terecht voor een volledig anonieme soa test in Amsterdam. Zowel overdag als ’s avonds, op werkdagen en in het weekend.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag.

SOA Kliniek Amsterdam

Spuistraat 239, 1012 VP Amsterdam
Noord-Holland
     085-0703483
maandag7:30 - 21:30
dinsdag7:30 - 21:30
woensdag8:00 - 18:00
donderdag8:30 - 21:00
vrijdag8:00 - 17:00
zaterdag9:00 - 17:30
zondagGesloten

Geopend over 7 minuten

Onze soa kliniek in Amsterdam zit aan de Spuistraat 239 op de eerste verdieping en is zeer makkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer, de auto als de fiets. Zo sta je vanaf Amsterdam Centraal station binnen 10-15 minuten bij ons voor de deur. Je auto parkeren kan om de hoek in de parkeergarage van de Bijenkorf. De ingang is via de apotheek. In de avond graag op de bel Spui medisch centrum drukken om binnen te komen.

Wat kost een SOA test in Amsterdam?

Wij werken met pakketten. Onderstaande pakketten zijn de meest gekozen pakketten. Let op er, het is mogelijk dat jij een ander pakket, of aanvullende testen nodig hebt en de kosten van een SOA test in Amsterdam dus anders uitkomen.

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 200
Sneltesten
Uitslag in 90 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • HPV
 • HIV (RNA)

Onze soa testen

Er zijn veel verschillende seksueel overdraagbare aandoeningen en iedere soa kan andere klachten veroorzaken. Bij OneDayClinic Amsterdam kun je je laten testen voor een groot aantal soa’s. Je kunt je onder andere laten testen op:

Daarnaast kun je kiezen uit verschillende manieren van testen.

Sneltesten in Amsterdam

Wij hebben als enige in Nederland een sneltest voor Gonorroe, Chlamydia, HPV en HIV. De HIV RNA sneltest kan al 10 dagen na het seksueel contact worden gedaan. Ook deze sneltesten kun je geheel anoniem laten afnemen. De uitslag volgt in 2 uur. Dit kan zowel per mail als telefonisch.

Soa Kliniek Amsterdam

Moet ik een soa test doen?

Met een soa test kun jij uitsluiten of je een seksueel overdraagbare aandoening (soa) hebt. Het maakt niet uit of je nu klachten hebt, of dat je het voor de zekerheid even wilt laten controleren indien nodig. Bij OneDayClinic kun je terecht wanneer je wilt. Zo zorg je ervoor dat je kunt uitsluiten dat je besmettelijk bent voor anderen. Je kunt namelijk een soa hebben zonder klachten en symptomen te ervaren. Weet je nog niet zeker of je een soa test wilt doen? Het is verstandig om een soa test te laten doen wanneer:

 • je onveilige seks hebt gehad;
 • je klachten, zoals baasjes, wratten, extra afscheiding of een branderig gevoel bij het plassen ondervindt;
 • je een condoom hebt gebruikt maar deze is gescheurd;
 • je wilt vrijen zonder condoom;
 • je een waarschuwing hebt gekregen van een bedpartner;
 • je zwanger bent en een eventuele soa niet wilt overdragen op je kind.

Doe de soa testwijzer en kijk welke test jij nodig hebt. Zodra je een test hebt gekozen, naar aanleiding van de (eventuele) klachten die je ondervindt, kun je bij ons in Amsterdam heel gemakkelijk en snel een afspraak maken. Voor sommige mensen is het doen van een soa test een spannende ervaring. Bij OneDayClinic zijn wij ons hiervan bewust en daarom helpen onze artsen jou met de meest zorgvuldige zorg.

Hoe werkt een soa test?

1 - Afspraak maken

Veilig en anoniem online een afspraak maken.

2 - Bezoek kliniek

Bij een kliniek of testpunt wordt het onderzoek uitgevoerd.

3 - Check de uitslag

Vul je persoonlijke code in op de website en bekijk de uitslag.

Wanneer je online een afspraak hebt gemaakt, kun je vaak al binnen één dag bij ons in de kliniek terecht. We beginnen de afspraak met een gesprek met een van onze ervaren artsen. Tijdens dit gesprek zal er worden bepaald welke test het beste past bij jouw situatie. Dit is afhankelijk van het risico dat je hebt gelopen, hoe en met wie je onbeschermd seksueel contact hebt gehad (met een vrouw, een man of beiden).

De soa’s chlamydia, gonorroe, trichomonas en mycoplasma worden bij mannen door middel van een urinetest vastgesteld. Bij vrouwen gebeurt dit via een wattenstaafje (swab) waarmee vaginaal vocht wordt afgenomen. Dit kan de vrouw gewoon zelf doen, of door een van onze artsen laten doen. De urine en de swab worden in een gecertificeerd lab onderzocht op de aanwezigheid van chlamydia en gonorroe. De uitslag hiervan is meestal binnen 1 werkdag bekend.

Andere soa testen, zoals syfilis, hiv soa en hepatitis, worden uitgevoerd via bloedonderzoek. Dit betekent dat er bloed wordt afgenomen voor labonderzoek waarna de uitslag binnen 1 werkdag wordt vastgesteld.

Mocht je vragen hebben over onze service, neem dan gerust een kijkje tussen de veelgestelde vragen en vind het antwoord op jouw vraag. Het maakt niet uit of je een chlamydia test, gonorroe test of hiv test wilt doen, bij OneDayClinic Amsterdam kun je je anoniem op diverse soa laten testen. We helpen graag om je seksuele gezondheid te bevorderen!

Ik heb een soa, wat nu?

Afhankelijk of je een soa hebt opgelopen weet je of je behandeld moet worden of niet. De uitslag heb je binnen 2 werkdagen. Indien de uitslag negatief is, hoef je geen behandeling te ondergaan.

Wanneer de uitslag positief is, betekent dit dat je een soa hebt. Je kunt dan behandeld worden in één van onze soa-klinieken. Maak een afspraak bij OneDayClinic Amsterdam voor een geheel anonieme behandeling. Ben je ergens anders dan bij OneDayClinic getest, dan moet je de testuitslag meenemen. Dan kun je bij ons behandeld worden. Zie de uitgebreide prijslijst voor de prijzen van de verschillende behandelingen.

Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur! (Alleen in Amsterdam)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen