Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Hiv testen Amsterdam

Bang voor HIV/AIDS? Vandaag getest, morgen de uitslag, in Amsterdam zelfs in 2 uur*

Anoniem testen en behandelen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen

Laat je op HIV testen in Amsterdam

In het verleden was het zo dat als je besmet was met HIV, je erop moest rekenen dat je ook aids zou krijgen. Omdat HIV het immuunsysteem afbreekt, wordt je met aids doodziek om de meest simpele aandoeningen of ziektes. Vandaag de dag kun je besmet zijn met HIV en hoef je niet altijd meer aids te krijgen. De behandelmethodes voor HIV zijn de afgelopen jaren veel beter geworden. Maar er is nog geen vaccin, dus ben je besmet, dan kom je hier niet meer vanaf. Woon je in Amsterdam of omgeving? Dan kun je jezelf op HIV testen in Amsterdam.

Lees meer over: de risicofactoren, klachten, symptomen en de behandeling.
Of: plan direct een afspraak.

Waarom Onedayclinic?

  • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
  • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
  • Cash betaling mogelijk
  • BIG geregistreerde artsen
  • Open avond en in het weekend

Weet waar je aan toe bent met een HIV test in Amsterdam

Als je het vermoeden hebt dat je misschien HIV hebt opgelopen nadat je onveilige seks hebt gehad of je bent misschien wel gewaarschuwd door een voormalige bedpartner, dan wil je snel zekerheid. Niet alleen voor jezelf, je zou ook zomaar anderen kunnen besmetten. Daarnaast is het goed om tijdig op de hoogte te zijn, mocht je besmet zijn. Je kunt dan zo snel mogelijk aan therapie beginnen om HIV te onderdrukken. Laat daarom een HIV test in Amsterdam uitvoeren. Hier kun je zelfs terecht voor een sneltest waarbij je binnen twee uur een uitslag krijgt.

Een sneltest HIV in Amsterdam bij OneDayClinic

Je kunt bij alle locaties van OneDayClinic terecht voor een HIV test. Alleen kun je terecht voor een een sneltest HIV in Amsterdam. Op deze locatie bieden wij een razendsnelle en betrouwbare HIV sneltest aan, waarmee je binnen 90 minuten de uitslag krijgt doorgebeld. Deze test kun je ook al doen na 3 weken, zodat je geen maanden hoeft te wachten. Wel adviseren je om alsnog na 12 weken nogmaals een HIV test te doen. Na deze periode zijn eventuele antistoffen in het bloed te zien en is de uitslag nog betrouwbaarder.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483