Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA Kliniek Nijmegen

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*

Anoniem testen en behandelen
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en artsen

OneDayClinic is de enige privékliniek die door SOA Aids Nederland is bestempeld als “betrouwbare aanbieder van SOA-zorg.

soaaidsnederland-logo

Een Soa test in Nijmegen doe je bij OneDayClinic. Wij garanderen een discrete en anonieme soa test in Nijmegen. Je kunt gemakkelijk online een afspraak maken en in onze kliniek wordt je geholpen door een van onze gecertificeerde artsen. Vaak kun je zelfs dezelfde dag nog terecht, bel ons gerust op voor een afspraak.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

Nu geopend

SOA Kliniek Nijmegen

Oranjesingel 2a, 6511 NS Nijmegen
Gelderland
     085-0703483
maandag12:00 - 20:00
dinsdag9:00 - 17:00
woensdag9:00 - 17:00
donderdag9:00 - 17:00
vrijdag9:00 - 17:00
zaterdag9:00 - 12:00
zondagGesloten

2e verdieping
Parkeren voor de deur.
Openingstijden kunnen nog veranderen

Wil je een soa test doen en woon je in- of de omgeving van Nijmegen? Kom dan naar onze soa kliniek aan de Oranjesingel 2A in Nijmegen. Deze locatie is makkelijk te vinden met de auto en je parkeert voor de deur. Zelfs met het ov is de locatie zeer goed bereikbaar, vanaf het centraal station in Nijmegen is de kliniek op loopafstand: namelijk maar zo’n 10 minuten!

Binnen 20 minuten word je getest en de uitslag ontvang je binnen 2 werkdagen. In ons online testuitslagen portaal vind je je testuitslagen terug.

Wat kost een soa test in Nijmegen?

Wij werken met pakketten. Onderstaande pakketten zijn de meest gekozen pakketten. Let op: het is mogelijk dat jij een ander pakket of aanvullende testen nodig hebt en dat de kosten dus anders uitvallen..

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 200
Sneltesten
Uitslag in 90 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • HPV
 • HIV (RNA)

Onze soa testen

Anonieme soa testen doe je in onze soakliniek in Nijmegen:

Een groot voordeel van OneDayClinic is dat je hier geheel discreet en anoniem laat testen op soa’s. In veel gevallen is OneDayClinic bovendien een stuk goedkoper dan wanneer je test via de huisarts.

Moet ik een soa test doen?

Na onveilige seks is het altijd verstandig om een soa test te doen, hoe eerder je erbij bent hoe beter. Het maakt bovendien ook niet uit of je wel of geen klachten ondervindt, het is aan te raden het voor de zekerheid te willen checken. En bij ons kun je altijd anoniem en snel een soa test doen. Voorkom de kans om een ander te besmetten! Het is namelijk mogelijk dat je een soa hebt zonder klachten en symptomen te ervaren. Weet je nog niet zeker of je een soa test wilt doen? Kom langs voor een soa test als je:

 • seks hebt gehad zonder condoom;
 • klachten hebt, zoals wratten, extra afscheiding, blaasjes of een branderig gevoel bij het plassen;
 • een condoom hebt gebruikt, maar deze is gescheurd;
 • wilt vrijen zonder condoom, omdat je een nieuwe relatie hebt;
 • een waarschuwing hebt gekregen van een bedpartner;
 • vermoedt een soa te hebben terwijl je in verwachting bent.

Om een indicatie te krijgen welke soa test je nodig hebt, doe je de soa testwijzer. Zodra je weet welke test je wilt, naar aanleiding van de klachten die je ondervindt, kun je via de website bij onze kliniek in Nijmegen heel gemakkelijk en snel een afspraak maken. Voor sommige mensen is het doen van een soa test een spannende ervaring. Bij OneDayClinic zijn wij ons hiervan bewust en daarom helpen onze artsen jou op je gemak te laten voelen met de beste zorg.

Hoe werkt een soa test bij onze kliniek?

1 - Afspraak maken

Veilig en anoniem online een afspraak maken.

2 - Bezoek kliniek

Bij een kliniek of testpunt wordt het onderzoek uitgevoerd.

3 - Check de uitslag

Vul je persoonlijke code in op de website en bekijk de uitslag.

Eerst wordt samen met de arts vastgesteld welke soa testen je nodig hebt. Dit is afhankelijk van het antwoord op de vragen die worden gesteld.

Met een urinetest worden bij mannen de soa’s gonorroe, chlamydia, trichomonas of mycoplasma vastgesteld. Vrouwen hebben hier een swab voor nodig. Dit kan zelf worden uitgevoerd of de arts kan dit doen. Binnen 2 werkdagen ontvang je de uitslag van de test.

De soa testen op syfilis, hiv en hepatitis worden uitgevoerd via bloedonderzoek. Dit betekent dat er bloed wordt afgenomen voor labonderzoek waarna de uitslag binnen twee werkdag via ons online uitslagenportaal te raadplegen is.

Ga naar onze veelgestelde vragen voor meer informatie!

Ik heb een soa, wat nu?

Afhankelijk of je een soa hebt opgelopen weet je of je behandeld moet worden of niet. Deze uitslag kun je binnen 2 werkdagen online raadplegen. Indien de uitslag negatief is, hoef je geen behandeling te ondergaan.

Wanneer de uitslag echter positief is, betekent dit dat je een soa hebt. Je kunt dan behandeld worden in één van onze soa-klinieken. Maak een afspraak bij OneDayClinic Nijmegen voor een geheel anonieme behandeling. Ben je ergens anders dan bij OneDayClinic getest, dan moet je de testuitslag meenemen. Ook dan kun je bij ons behandeld worden. Zie de uitgebreide prijslijst voor de prijzen van de verschillende behandelingen. Is een partner positief getest bij een van onze klinieken van OneDayClinic? Ook dan kun je bij ons meebehandeld worden.

 

Zie de uitgebreide prijslijst voor de prijzen van verschillende behandelingen.

Soa Kliniek Den Haag

Behandeling bij OneDayClinic

Heb je een soa test in Nijmegen gedaan en is eruit gekomen dat je een soa hebt? In veel gevallen is er de mogelijkheid om behandeld te worden in onze kliniek. Je hoeft dus niet je verhaal te doen bij veel verschillende mensen en vaak hoeft de huisarts ook niet ingelicht te worden. Er wordt op deze manier dus op geen enkele manier vastgelegd dat je een soa hebt (gehad). Wij begrijpen dat je hiermee niet altijd naar de dokter wilt. Daarom zorgen wij ervoor dat de test en behandeling volledig anoniem uitgevoerd kunnen worden, zodat jij je verder geen zorgen hoeft te maken over gegevens in jouw dossier.

 

Soa test kopen

Weet je al welke soa test je moet doen en ga je liever naar een van onze testpunten? Koop dan een soa test op onze website. Nadat je hebt betaald loop je zonder afspraak een van onze testpunten binnen. Hier wordt je vervolgens geholpen door een van onze medewerkers. Binnen 20 minuten sta je alweer buiten en wordt jouw test gecontroleerd in ons gecertificeerde lab. De uitslag kun je binnen 2 dagen terug vinden op ons uitslagenportaal. En maak je geen zorgen, de bestelling van de soa test gaat ook volledig anoniem.

Wil je weten of je een SOA hebt? Doe een SOA test in Nijmegen

Voorlichting over het hebben van veilige seks wordt meer dan genoeg gegeven in Nederland. Iedereen weet inmiddels wel dat een condoom het beste beschermingsmiddel is om te voorkomen dat je een SOA krijgt. Toch krijgen ruim 100.000 Nederlanders jaarlijkse een SOA. Onbeschermde seks vindt dus nog veel plaats. Heb jij ook wel eens onbeschermde seks gehad? Ook als je geen klachten hebt gekregen, kun je alsnog besmet zijn. Woon je in Nijmegen of omgeving, doe dan een SOA test in Nijmegen. Je kunt ook als je niets doorhebt, besmet zijn en een SOA aan anderen doorgeven.

Laat je op een SOA testen in Nijmegen als je zekerheid wilt hebben

Ondanks dat je misschien wel weet dat onveilig vrijen bepaalde risico´s met zich meebrengt, is het je toch eens overkomen? Misschien heb je dan angst dat je misschien een SOA hebt opgelopen? Dit risico is er inderdaad, ook als je geen klachten hebt. Je kunt aan de onzekerheid een einde maken, door op een SOA te testen in Nijmegen. Als de uitslag dan negatief is, zul jij je opgelucht voelen en heb je zekerheid dat je een ander niet zult besmetten. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je bepaalde klachten krijgt. Deze klachten kunnen eventueel te linken zijn aan het hebben van een SOA. Laat je in dit geval altijd op een SOA testen in Nijmegen.

Een SOA test anoniem in Nijmegen bij OneDayClinic

Als jij onzeker bent of bepaalde klachten hebt gekregen, dan kun je een SOA test anoniem in Nijmegen doen bij OneDayClinic. In onze SOA kliniek in Nijmegen hebben wij alle middelen voorhanden om je te testen op diverse soorten SOA´s en hiervoor hoef je je echte identiteit niet eens prijs te geven. Een voordeel van een SOA kliniek in Nijmegen, is dat je bij ons ook terecht kunt voor een behandeling, mocht je positief testen.

Lees meer

  Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Dienstdoende arts(en)

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen