Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA test kopen

Bij OneDayClinic kun je online de soa test kopen van de soa die jij wilt laten onderzoeken. Heb je onze testwijzer ingevuld of heb je op advies een soa die je wilt laten testen? Vink dan deze soa test aan. Vervolgens kun je kiezen op welke plaats(en) de soa getest moet worden. Op de volgende pagina hebben wij een aantal (fictieve) persoonsgegevens van je nodig.  Daarna kun je online de soa test kopen.

 

Soa test bestellen: is het wel anoniem?

Ja, wanneer je een soa test gaat bestellen is dat bij OneDayClinic zeker anoniem. Je mag er namelijk voor kiezen om een fictieve naam in te vullen. Het enige wat wij van jou nodig hebben aan persoonsgegevens is je geboortedatum en geslacht.
Nadat je deze gegevens hebt ingevuld, kun je verder naar het betaaloverzicht. Je betaalt gemakkelijk en veilig via iDeal. Ook zorgen we ervoor dat het in je afschrift niet zichtbaar is dat de kosten uit zijn gegaan naar een soa test. Wil je bijvoorbeeld een chlamydia test kopen, dan is dit niet terug te zien op de afschriften. Een soa test bestellen kan dus anoniem bij OneDayClinic.

 

Welke soa test kopen?

Weet je niet welke soa test je moet kopen? In dat geval kun je contact met ons opnemen of maak een afspraak in een van onze locaties. Voordat de test wordt uitgevoerd, heb je eerst een gesprek met een van onze gespecialiseerde artsen. Op basis van dit gesprek wordt besloten welke testen er afgenomen moeten worden.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen