Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA test Utrecht

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*

Anoniem testen en behandelen
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en artsen

OneDayClinic is de enige privékliniek die door SOA Aids Nederland is bestempeld als “betrouwbare aanbieder van SOA-zorg.

soaaidsnederland-logo

Voor een betrouwbare soa test in Utrecht kom je naar OneDayClinic. Onze ruime openingstijden biedt brede mogelijkheden om je snel te laten testen, ook wanneer je een druk schema hebt. Ook wanneer je dezelfde dag nog terecht wilt voor een soa test in Utrecht, is dat vaak mogelijk. Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers kijken graag of er vandaag nog een plekje vrij is.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

Nu geopend

SOA Kliniek Utrecht

Amsterdamsestraatweg 542, 3553 EN Utrecht
Utrecht
     085-0703483
maandag9:00 - 17:30
dinsdag9:00 - 17:30
woensdag11:00 - 20:30
donderdag9:00 - 17:30
vrijdag9:00 - 17:30
zaterdag9:00 - 13:00
zondagGesloten

Wat is het adres en wat zijn de openingstijden?

Een soa test doen in de omgeving van de gemeente Utrecht? Maak een afspraak bij onze locatie aan de Amsterdamsestraatweg 542 in Utrecht. Met het ov, fiets of auto: je bent snel bij ons. En vanwege onze fijne ruime parkeerplaats parkeer je ook nog eens tegenover de ingang. Vanaf Utrecht Centraal station is het maar 10-15 minuten reizen!

Wat kost een soa test in Utrecht?

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 200
Sneltesten
Uitslag in 90 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • HPV
 • HIV (RNA)

Onze soa testen

OneDayClinic Utrecht heeft een breed aanbod aan soa testen:

Je voordelig en gemakkelijk laten testen op een soa doe je dus bij OneDayClinic Utrecht.

Moet ik een soa test doen?

Heb je onveilige seks gehad? dan is het verstandig om een soa test te laten doen. Klachten of niet, het is aan te raden je voor de zekerheid te laten testen. Bij OneDayClinic Utrecht doe je anoniem een test en ben je snel geholpen. De uitslag volgt ook snel, dus verkleint dit de kans op besmetting bij anderen. Bij verschillende situaties raden wij aan een soa test te doen. Denk bijvoorbeeld aan onveilige seks, klachten als blaasjes, wratten of afwijkende afscheiding. Maar ook wanneer je veilig hebt gevreeën maar het condoom is gescheurd of als je zwanger bent en zeker wilt zijn dat je je kind niet besmet met een soa. Twijfel je toch of je een soa test moet laten doen? Vul dan de soa testwijzer in of neem contact met ons op.

Hoe werkt een soa test bij onze kliniek?

1 - Afspraak maken

Veilig en anoniem online een afspraak maken.

2 - Bezoek kliniek

Bij een kliniek of testpunt wordt het onderzoek uitgevoerd.

3 - Check de uitslag

Vul je persoonlijke code in op de website en bekijk de uitslag.

Vaak kun je binnen één dag al terecht bij onze kliniek als je een afspraak hebt gemaakt. De afspraak start altijd met een gesprek met de arts. In dit gesprek wordt bepaald welke soa test past bij jouw situatie. Dit hangt namelijk af van verschillende factoren, zoals het aantal bedpartners, de klachten en met wie (man, vrouw of allebei).

Via een urinetest worden bij mannen de soa’s chlamydia, gonorroe, trichomonas en mycoplasma vastgesteld. Bij vrouwen wordt een swab afgenomen. Of de vrouw dit zelf doet of liever aan de arts overlaat is beide mogelijk. De urine en de swab worden in een gecertificeerd lab onderzocht op de aanwezigheid van Chlamydia en Gonorroe. De uitslag hiervan is meestal binnen 1 werkdag bekend.

Via bloedonderzoek worden de soa testen voor syfilis, hiv soa en hepatitis uitgevoerd. Het bloed wordt naar het lab gebracht en hier onderzocht.

Mocht je vragen hebben over onze service of werkwijze, ga dan naar onze veelgestelde vragen. Het maakt niet uit welke test je wilt doen, bij OneDayClinic Utrecht kun je je anoniem op diverse soa laten testen. We helpen graag om je seksuele gezondheid te bevorderen!

Ik heb een soa, wat nu?

De uitslag van de soa test vertelt je wel of geen behandeling nodig hebt. Bij OneDayClinic Utrecht heb je gelukkig al uitslag binnen 2 dagen, afhankelijk van de soa test die je nodig hebt.

Is de uitslag positief, dan heb je een soa. In één van onze klinieken, dus ook OneDayClinic Utrecht, kun je terecht voor een anonieme behandeling. Als je ergens anders bent getest, maar wel behandeld wil worden bij ons, neem dan de testuitslag mee. Onze prijslijst geeft een overzicht van de kosten per behandeling.

Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur! (Alleen in Amsterdam)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Dienstdoende arts(en)

 • Amit Atwal
 • T. Tasma BIG no. 59926949301
 • L.Smink  BIG no. 59926949301

Anonieme soa test in Utrecht

Een anonieme soa test in Utrecht doe je bij OneDayClinic. Net als een soa test bij de GGD zijn onze soa testen compleet veilig en anoniem. Door onze ruime ervaring op het gebied van de soa test en de gevolgen van een soa, begrijpen wij dat privacy een belangrijk onderwerp is bij het doen van een soa test. Wij zorgen er altijd voor dat je een anonieme soa test kunt doen bij OneDayClinic, dit geldt natuurlijk voor al onze locaties. Hoe wij dit doen? Je hoeft geen persoonsgegevens aan ons door te geven; je ontvangt een nummer welke gekoppeld staat aan jouw testresultaten. Door middel van dit nummer wordt de test, het onderzoek en de testresultaten aan elkaar gekoppeld. Ook worden na 2 weken alle testresultaten weer verwijderd uit ons systeem. Net als een GGD soa in Utrecht test zit je dus veilig bij OneDayClinic en bij ons heb je geen last van lange wachttijden!  

 

Soa testwijzer

Door middel van onze testwijzer krijg je advies over de soa test die je het beste kunt laten doen. Deze testwijzer geeft je een indicatie, maar dit is niet leidend. Het is dus wel van belang om bij twijfel altijd contact op te nemen met een specialist.
Nadat je de testwijzer zorgvuldig hebt ingevuld, maak je gemakkelijk een afspraak maken in onze soa poli in Utrecht of een van onze andere klinieken of testpunten. 

Laat een SOA test in Utrecht uitvoeren

Hoe leuk seks ook is, er zit een keerzijde aan het hebben van seks. Vooral wanneer je geen condoom of andere beschermende maatregelen neemt. Je loopt dan namelijk het risico dat je besmet raakt met een SOA of als jij drager bent, kun je iemand anders besmetten. Een SOA kan vervelende bijwerkingen hebben. Het is niet zo dat iedereen direct doorheeft dat hij of zij besmet is met een SOA. Veel mensen krijgen helemaal geen klachten. Dit maakt een SOA gevaarlijk, want je kunt dus zonder dat je het weet drager zijn en een ander besmetten. Tevens is er het risico, dat de gevolgen van een onbehandelde SOA op latere termijn groter zijn. Als je in Utrecht of omgeving woont, dan kun je een SOA test in Utrecht laten uitvoeren.

Op een SOA testen in Utrecht

Hoewel veel mensen geen klachten krijgen van een SOA, zijn er ook mensen die wel klachten ondervinden. Welke klachten, is vooral afhankelijk van met welke SOA je besmet bent. De meest bekende soorten SOA´s, zoals chlamydia en gonorroe geven klachten van onder andere pijn of een branderig gevoel tijdens het plassen en afscheiding uit de penis of vagina. Er zijn ook SOA´s waarbij je een bepaalde uitslag krijgt rondom de genitaliën en/of anus. Dit is bijvoorbeeld het geval bij genitale wratten, syfilis en herpes. Bij klachten nadat je onbeschermde seks hebt gehad, moet je je zeker op een SOA testen in Utrecht. Zo kun je bij een positieve test een behandeling ingaan en je partner(s) waarschuwen.

Een SOA test anoniem in Utrecht bij OneDayClinic

Diegenen die zich willen laten testen op een SOA, stellen het meestal op prijs als hun privacy gewaarborgd wordt. Dit is niet altijd mogelijk als je een SOA test gaat doen bij de GGD of je huisarts. OneDayClinic kan dit wel garanderen. Bij het eerste gesprek met onze arts, zal er niet meer informatie van je gevraagd worden dan nodig is. Wij richten ons alleen op welke soort SOA jij zou kunnen hebben en op het testen zelf. Bij ons mag je dus geheel anoniem blijven. Een SOA test anoniem in Utrecht kan dus bij ons en dit geldt ook voor een eventuele behandeling.

Lees meer

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen