Anoniem testen    Gecertificeerd lab en artsen     Geen wachttijden = snel getest

SOA Kliniek Utrecht

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*

Anoniem testen en behandelen
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en artsen

Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare soa kliniek in regio Utrecht, dan ben je bij OneDayClinic Utrecht aan het juiste adres. Het grote voordeel van OneDayClinic is het feit dat je je hier geheel discreet en anoniem kunt laten testen op soa. Dankzij de ruime openingstijden van onze soa poli in Utrecht en haar specialisatie in soa testen kun je vrijwel altijd op dezelfde dag worden geholpen.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag.

SOA Kliniek Utrecht

Amsterdamsestraatweg 542, 3553 EN Utrecht
Utrecht
     085-0703483
maandag9:00 - 17:30
dinsdag9:00 - 17:30
woensdag11:00 - 19:00
donderdag9:00 - 17:30
vrijdag9:00 - 17:30
zaterdag9:00 - 13:00
zondagGesloten

Momenteel gesloten

Wat is het adres en wat zijn de openingstijden?

Ben je op zoek naar een soa test en woon je in de omgeving van de gemeente Utrecht? Dan kun je altijd bij onze locatie aan de Amsterdamsestraatweg 542 in Utrecht terecht. Wij zijn zeer makkelijk te bereiken en vanwege onze fijne ruime parkeerplaats parkeer je ook nog eens makkelijk en snel voor de deur. Daarnaast zijn wij ook met het openbaar vervoer goed te bereiken. Zo sta je vanaf Utrecht Centraal station met 10-15 minuten bij ons voor de deur.

Wat kost een soa test in Utrecht?

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 200
Sneltesten
Uitslag in 90 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • HPV
 • HIV (RNA)

Onze soa testen

Bij OneDayClinic Utrecht kun je testen doen voor een groot aantal soa’s. Zo kun jij je laten testen op:

Snel en gemakkelijk laten testen op een soa kan gemakkelijk en voordelig bij OneDayClinic Utrecht.

Moet ik een soa test doen?

Wanneer je een soa test wilt doen, omdat je onveilig seksueel contact hebt gehad, dan helpen wij jou graag verder. Het maakt niet uit of je klachten ondervindt of dat je het voor de zekerheid even wilt checken, bij ons kun je altijd anoniem en snel een soa test doen. Zo kun je uitsluiten dat je besmettelijk bent voor anderen. Het is verstandig om een soa test te laten doen wanneer:

 • je onveilige seks hebt gehad;
 • je klachten, zoals baasjes, wratten, extra afscheiding of een branderig gevoel bij het plassen ondervindt;
 • je een condoom hebt gebruikt, maar deze is gescheurd;
 • je wilt vrijen zonder condoom, omdat je een nieuwe relatie hebt;
 • je een waarschuwing hebt gekregen van een bedpartner;
 • je zwanger bent en je een eventuele soa niet wilt overdragen op je kind.

Doe de soa testwijzer om te kijken welke test je nodig hebt.

Hoe werkt een soa test bij onze kliniek?

1 - Afspraak maken

Veilig en anoniem online een afspraak maken.

2 - Bezoek kliniek

Bij een kliniek of testpunt wordt het onderzoek uitgevoerd.

3 - Check de uitslag

Vul je persoonlijke code in op de website en bekijk de uitslag.

Wanneer je online een afspraak hebt gemaakt, kun je vaak al binnen één dag bij ons in de kliniek terecht. We beginnen de afspraak met een gesprek met een van onze ervaren artsen. Tijdens dit gesprek zal er worden bepaald welke test het beste past bij jouw situatie. Dit is afhankelijk van het risico dat je hebt gelopen, hoe en met wie je onbeschermd seksueel contact hebt gehad (met een vrouw, een man of beiden).

De soa’s chlamydia, gonorroe, trichomonas en mycoplasma worden bij mannen door middel van een urinetest vastgesteld. Bij vrouwen gebeurt dit via een wattenstaafje (swab) waarmee vaginaal vocht wordt afgenomen. Dit kan de vrouw gewoon zelf doen, of door een van onze artsen laten doen. De urine en de swab worden in een gecertificeerd lab onderzocht op de aanwezigheid van Chlamydia en Gonorroe. De uitslag hiervan is meestal binnen 1 werkdag bekend.

Andere soa testen, zoals syfilis, hiv soa en hepatitis, worden uitgevoerd via bloedonderzoek. Dit betekent dat er bloed wordt afgenomen voor labonderzoek waarna de uitslag binnen 1 werkdag wordt vastgesteld.

Mocht je vragen hebben over onze service, neem dan gerust een kijkje tussen de veelgestelde vragen en vind het antwoord op jouw vraag. Het maakt niet uit of je een chlamydia test, gonorroe test of hiv test wilt doen, bij OneDayClinic Utrecht kun je je anoniem op diverse soa laten testen. We helpen graag om je seksuele gezondheid te bevorderen!

Ik heb een soa, wat nu?

Afhankelijk of je een soa hebt opgelopen weet je of je behandeld moet worden of niet. De uitslag heb je binnen 2 werkdagen. Indien de uitslag negatief is, hoef je geen behandeling te ondergaan.

Wanneer de uitslag positief is, betekent dit dat je een soa hebt. Je kunt dan behandeld worden in één van onze soa-klinieken. Maak een afspraak bij OneDayClinic Utrecht voor een geheel anonieme behandeling. Ben je ergens anders dan bij OneDayClinic getest, dan moet je de testuitslag meenemen. Dan kun je bij ons behandeld worden. Zie de uitgebreide prijslijst voor de prijzen van de verschillende behandelingen.

Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur! (Alleen in Amsterdam)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen