Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Anonieme soa test

Bang voor HIV/AIDS? Vandaag getest, morgen de uitslag, in Amsterdam zelfs in 2 uur*

Anoniem testen en behandelen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen

Een anonieme SOA test kan thuis uitgevoerd worden

Of je nu klachten ervaart nadat je onveilige seks hebt gehad of dat je jezelf enkel gerust wilt stellen, je laten testen op een SOA is altijd verstandig. Je hoeft je geen zorgen meer te maken als je negatief wordt getest en als je positief wordt getest, dan kun je je tijdig laten behandelen. Wil je tijdens het testen graag anoniem blijven? Dan is een zelftest een goede anonieme SOA test. Je kunt de zelftest in de anonimiteit van je eigen omgeving thuis uitvoeren. Het is niet moeilijk en je ontvangt al binnen enkele werkdagen digitaal en ook anoniem de uitslag.

Lees meer over: onze soa testen. Of vul de soa-testwijzer in voor meer informatie over jouw klachten.

Waarom Onedayclinic?

  • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
  • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
  • Cash betaling mogelijk
  • BIG geregistreerde artsen
  • Open avond en in het weekend

Hoe thuis anoniem op een SOA testen?

Bij SOA-thuistest.nl vind je diverse soorten SOA testen, waarmee je jezelf thuis gemakkelijk test én met een snelle uitslag. Mocht je positief testen, dan is er de mogelijkheid om je anoniem te laten behandelen in één van de klinieken van OneDayClinic. Je hoeft dan niet je eigen huisarts te bezoeken en je privacy blijft gewaarborgd. Een thuistest bestel je heel simpel online, waarna deze geheel anoniem in blanco envelop wordt bezorgd. Afhankelijk van het type test, stuur je een selfswab of een urine- of bloedsample terug naar het laboratorium en binnen 2 tot 3 werkdagen kun je de uitslag digitaal inzien. Wij raden wel altijd aan om de test na 3 maanden te herhalen, om te bevestigen dat je geen SOA (meer) hebt.

Bestel je SOA test anoniem bij SOA-thuistest.nl

Een SOA test anoniem uitvoeren kan gemakkelijk thuis met de zelftesten die je bij SOA-thuistest.nl bestelt. Als onderdeel van OneDayClinic, mag je erop vertrouwen dat de thuistest betrouwbaar is en dat je altijd anoniem bij ons terecht kunt als je positief bent getest. Wij hebben hiervoor diverse klinieken in heel Nederland. De uitslag die je uiterlijk binnen 3 werkdagen digitaal krijgt, komt van hetzelfde ISO-gecertificeerde laboratorium waar wij onze testen naartoe sturen. Zowel met een zelftest als een eventuele behandeling in onze kliniek, wordt je anonimiteit altijd gegarandeerd.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483