Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Spoed soa test

Bang voor HIV/AIDS? Vandaag getest, morgen de uitslag, in Amsterdam zelfs in 2 uur*

Anoniem testen en behandelen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen

Met een spoed SOA test snel duidelijkheid

Je denkt dat je misschien een SOA hebt opgelopen? Dan kun je door de onzekerheid behoorlijk in zak en as zitten. Om dit te voorkomen is natuurlijk het eerste advies om geen onveilige seks te hebben. Gebruik tijdens de seks altijd een condoom. Maar het kan voorkomen dat je geen condoom voorhanden had en toch seks hebt gehad. Je loopt dan inderdaad risico op een SOA. Je hoeft natuurlijk geen SOA opgelopen te hebben, maar om het zeker te weten, moet je een SOA test doen. Omdat je niet te lang in onzekerheid wilt zitten, wil je wel graag snel de uitslag ontvangen? Dan kun je bij OneDayClinic een spoed SOA test doen.

Lees meer over: onze soa testen. Of vul de soa-testwijzer in voor meer informatie over jouw klachten.

Waarom Onedayclinic?

  • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
  • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
  • Cash betaling mogelijk
  • BIG geregistreerde artsen
  • Open avond en in het weekend

Verschillende soorten spoed SOA testen

Naast het feit dat je onzeker kunt zijn of je een SOA hebt opgelopen, kun je je ook afvragen met welke SOA je eventueel van doen hebt? Daarom kun je je bij OneDayClinic terecht voor verschillende soorten spoed SOA testen. Dit kan namelijk op onze locatie in Amsterdam. Dit gaat onder andere om de meest voorkomende SOA´s chlamydia en gonorroe en de HIV sneltest. De testen worden afgenomen met een speciale machine, die je al binnen twee uur de uitslag geeft. Zo weet je al heel snel waar je aan toe bent en kun je bij een positieve uitslag direct aan de behandeling beginnen.

Doe een test SOA spoed bij OneDayClinic

Wil jij je met spoed testen, dan kun je bij OneDayClinic een test SOA met spoed laten uitvoeren. Onze spoedtesten worden alleen uitgevoerd bij de vestiging in Amsterdam. Maar ook al kom je naar één van onze andere vestigingen, ook hier kun je je laten testen op een SOA en dan krijg je alsnog de uitslag binnen een dag. Dit is nog steeds erg snel, vergeleken met andere soorten SOA testen. Wil je echt de uitslag met spoed weten, kom dan naar onze vestiging in Amsterdam.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483