Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Sneltesten

Anoniem testen en behandelen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen/verpleegkundige

Wil je de uitslag binnen twee uur? Dan is er de sneltest! Op onze locatie in Amsterdam hebben we de mogelijkheid om sneltesten te doen. Wij zijn de enige kliniek in nederland die dit aanbiedt. Tijdens het consult zal je met de arts bespreken of een sneltest voor jou nuttig is of niet. De sneltesten worden gedaan door Cepheid, een machine die binnen 2 uur de uitslag geeft van de aangevraagde test. De Cepheid maakt gebruik van een zeer sensitieve nucleïnezuur amplificatie methode om RNA te detecteren. RNA is onderdeel van het genetisch materiaal van een bacterie (chlamydia of gonorroe) of virus (HIV).

Waarom Onedayclinic?

  • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
  • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
  • Cash betaling mogelijk
  • BIG geregistreerde artsen/verpleegkundige
  • Open avond en in het weekend

Chlamydia en gonorroe van de penis of de vagina

Deze test wordt uitgevoerd op urine. Hierbij is het van belang dat zowel vrouwen als mannen 2 uur van te voren niet mogen plassen.

Let op, we kunnen geen sneltesten doen voor chlamydia of gonorroe van de anus of de keel. Deze moeten via het reguliere lab bepaald worden

 

HIV-RNA sneltest

Deze test kijkt naar de aanwezigheid van het genetisch materiaal van HIV in het bloed. Dit is eerder in het bloed aan te tonen dan antistoffen tegen HIV die het lichaam aanmaakt (waar bij een reguliere HIV-bloedtest op getest wordt) Deze test is dus al betrouwbaar na 10-20 dagen, een reguliere HIV test vanaf 6-12 weken. Wel adviseren wij na 3 maanden alsnog een reguliere HIV test te doen.

Corona antigeen sneltest 

Wij voeren de Abbott Covid-19 antigeen test uit. De uitslag volgt in 15 – 20 min. Deze test is goed gekeurd door de overheid. De meetmethode verschilt van de PCR test, deze test de aanwezigheid van bepaalde virus eiwitten in het afgenomen test materiaal uit de mond en neusholte. De test wordt afgenomen in Amstelveen door een van onze artsen.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen