Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Soa kliniek Utrecht

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*

Anoniem testen en behandelen
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en artsen

Voor een betrouwbare soa test in Utrecht kom je naar OneDayClinic. Onze ruime openingstijden biedt brede mogelijkheden om je snel te laten testen, ook wanneer je een druk schema hebt. Ook wanneer je dezelfde dag nog terecht wilt voor een soa test in Utrecht, is dat vaak mogelijk. Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers kijken graag of er vandaag nog een plekje vrij is.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

[esi mbhi location=”Utrecht” cache=”public” ttl=”0″]
[esi openingstijden_met_schema location=”Utrecht” titel=”SOA Kliniek Utrecht” afbeelding=”https://onedayclinic.nl/wp-content/uploads/2019/10/Utrecht.jpg” adres=”Amsterdamsestraatweg 542″ postcode=”3553 EN” provincie=”Utrecht” cache=”public” ttl=”0″]

Wat is het adres en wat zijn de openingstijden?

Een soa test doen in de omgeving van de gemeente Utrecht? Maak een afspraak bij onze locatie aan de Amsterdamsestraatweg 542 in Utrecht. Met het ov, fiets of auto: je bent snel bij ons. En vanwege onze fijne ruime parkeerplaats parkeer je ook nog eens tegenover de ingang. Vanaf Utrecht Centraal station is het maar 10-15 minuten reizen!

Wat kost een soa test in Utrecht?

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 200
Sneltesten
Uitslag in 90 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • HPV
 • HIV (RNA)

Onze soa testen

OneDayClinic Utrecht heeft een breed aanbod aan soa testen:

Je voordelig en gemakkelijk laten testen op een soa doe je dus bij OneDayClinic Utrecht.

Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur! (Alleen in Amsterdam)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Dienstdoende arts(en)

 • Amit Atwal
 • T. Tasma BIG no. 59926949301
 • L.Smink  BIG no. 59926949301

Anonieme soa test in Utrecht

Een anonieme soa test in Utrecht doe je bij OneDayClinic. Net als een soa test bij de GGD zijn onze soa testen compleet veilig en anoniem. Door onze ruime ervaring op het gebied van de soa test en de gevolgen van een soa, begrijpen wij dat privacy een belangrijk onderwerp is bij het doen van een soa test. Wij zorgen er altijd voor dat je een anonieme soa test kunt doen bij OneDayClinic, dit geldt natuurlijk voor al onze locaties

Soa testwijzer

Door middel van onze testwijzer krijg je advies over de soa test die je het beste kunt laten doen. Deze testwijzer geeft je een indicatie, maar dit is niet leidend. Het is dus wel van belang om bij twijfel altijd contact op te nemen met een specialist.
Nadat je de testwijzer zorgvuldig hebt ingevuld, maak je gemakkelijk een afspraak maken in onze soa poli in Utrecht of een van onze andere klinieken of testpunten. 

Kom er bij een SOA kliniek achter of je besmet bent

Een Seksueel Overdraagbare Aandoening (SOA) kun je oplopen als je onbeschermde seks hebt. Nog meer risico loop je als je wisselende bedpartners hebt. Niet iedere SOA geeft dezelfde klachten en in veel gevallen zul je na een besmetting helemaal geen klachten ervaren. Het eerste advies is dan ook altijd om een condoom te gebruiken en mocht je toch eens onveilige gevreeën hebben, je te laten testen. Heb je regelmatig onveilige seks met verschillende partners, dan is het sowieso raadzaam om bijvoorbeeld eens per half jaar je te laten testen. Wil jij je laten testen in Utrecht? Dan kun je terecht bij de SOA kliniek in Utrecht.

Voor welke SOA testen kun je bij de SOA klinieken in Utrecht terecht?

Er zijn verschillende soorten SOA´s waarmee je besmet kunt worden. Daarom kun je bij de SOA klinieken in Utrecht terecht voor verschillende soorten SOA testen. De meeste bekende SOA´s zijn Chlamydia en Gonorroe. Wanneer je hierop test, dan wordt er bij vrouwen wat materiaal uit de vagina genomen en mannen moeten wat urine opvangen. Deze SOA´s kunnen ook aanwezig zijn in de keel of anus, dus ook hier kan materiaal uit weggenomen worden. Een uitstrijkje uit de vagina bij vrouwen of urine bij mannen, geldt ook voor het testen op andere SOA´s, zoals Mycoplasma en Trichomonas. Wil je je laten testen op Hepatitis B of C of HIV? Dan wordt er bloed afgenomen. Online kun je op de website van OneDayClinic een testwijzer invullen om erachter te komen op welke SOA´s jij je het beste kunt laten testen.

Een SOA kliniek anoniem in Utrecht bezoeken

Je laten testen op een SOA zul je waarschijnlijk niet aan iedereen bekendmaken. Een SOA kliniek anoniem in Utrecht bezoeken is dan erg belangrijk. Dit kan bij OneDayClinic. Wij zijn altijd op een discrete locatie gevestigd en vragen niet om persoonlijke gegevens. Wij vragen je alleen om je voornaam en als je wilt mag je een andere voornaam opgeven. Mocht je positief testen, dan is er zelfs de mogelijkheid om anoniem je bedpartners in te lichten, al is er wel het risico dat dit traceerbaar is. Uiteraard is het wel belangrijk om je partners in te lichten, zodat zij zich ook kunnen testen en niemand anders besmetten.

Lees meer

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483