• ✔ Anoniem laten testen op soa’s in Utrecht
  • ✔ Binnen 20 minuten getest
  • ✔ Binnen 48 uur de uitslag
  • ✔ SOA test al vanaf €100

Voor een volledig anonieme soa test in Utrecht kunt u terecht in de soa kliniek van OneDayClinic. U kunt zich in onze Utrechtse soa kliniek volledig anoniem laten testen op chlamydia, gonorroe, syfilis, hepatitis en hiv. Bovendien bent u binnen 20 minuten getest én ontvangt u binnen 48 uur de uitslag van de soa test. Een basistest kost in onze kliniek in Utrecht € 100,-. Een volledige soa test kost € 150,-.

Maak direct een anonieme afspraak voor een soa test bij onze kliniek in Utrecht of neem contact met ons op voor meer informatie.

Laat u anoniem testen op een soa bij OneDayClinic in Utrecht

OneDayClinic Utrecht

+31 (0)85 070 3483 en kies voor Utrecht
utrecht@onedayclinic.nl

Openingstijden

Maandag08.30 – 17.00
Dinsdag08:30 – 17.00
Woensdag12.00 – 20.00
Donderdag14:00 – 20:00
VrijdagGesloten
Zaterdag10:00 – 11:00
ZondagGesloten

Prijzen van een soa test in onze kliniek in Utrecht

Soort soa testU wordt getest op:Prijs soa testBijzonderheden
Basis soa testGonorroe
Chlamydia
€ 100,-Prijs van de soa test is inclusief consult
Uitgebreide soa testGonorroe
Chlamydia
Syfilis
Hepatitis B
Hepatitis C
Hiv
€ 150,-Prijs van de soa test is inclusief consult

De voordelen van een soa test laten doen bij OneDayClinic

  • Anoniem laten testen op een soa
  • Goedkoper dan de huisarts
  • Ook ’s avonds en in het weekend geopend
  • Geen wachttijden: dezelfde dag nog getest

Voor een soa test kunt u terecht bij onze gespecialiseerde soa kliniek in Utrecht. Het grote voordeel van OneDayClinic is het feit dat u hier geheel anoniem uzelf kunt laten testen op soa. Daarnaast is OneDayClinic in veel gevallen goedkoper dan de huisarts. Dankzij de ruime openingstijden  van onze kliniek in Utrecht en haar specialisatie in soa testen, kunt u direct en op dezelfde dag  geholpen worden zowel overdags als ’s avonds, op werkdagen en in het weekend. Bij ons wordt u binnen 20 minuten getest waarna u de uitslag binnen 48 uur krijgt.

Maak direct een anonieme afspraak voor een soa test in Utrecht bij OneDayClinic. Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen via onderstaande button of door te bellen naar 085 070 3483 en kies 2 voor Utrecht

PRIVE KLINIEK

OneDayClinic is een privékliniek. Wij zijn gespecialiseerd in preventie, diagnose en behandeling van seksueel overdraagbare aandoeningen.

GECERTIFICEERD LAB

OneDayClinic werkt al jarenlang samen met een professioneel en onafhankelijk laboratorium. Het laboratorium voldoet aan alle veiligheidseisen en is bovendien ISO-gecertificeerd.

ONVERZEKERDE ZORG

Een soa test wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar. OneDayClinic hanteert echter scherpe tarieven voor alle soa tests.

Soa test in Utrecht: op welke soa's kunnen wij u testen?

OneDayClinic is een gespecialiseerde soa kliniek in Utrecht waar u zich op alle soorten soa’s kunt laten testen. Voor een anonieme soa test in Utrecht bij OneDayClinic kunt u vaak dezelfde dag nog terecht. Wij testen u binnen 20 minuten op soa’s en sturen u binnen 48 uur de uitslag van de test.

U kunt in onze Utrechtse soa kliniek terecht voor tests op de volgende soa’s:

Chlamydia

Chlamydia is de meest voorkomende soa in Nederland. Chlamydia komt bij zowel mannen als vrouwen voor en kan uiteenlopende klachten veroorzaken. Lees hier meer informatie over de Chlamydia test.

Anonieme afspraak maken

Gonorroe

Gonorroe is een zeer besmettelijke soa die zich bij zowel vrouwen als mannen kan openbaren. Gonorroe wordt ook wel een ‘druiper’ genoemd. Lees hier meer informatie over de Gonorroe test.

Anonieme afspraak maken

Syfilis

Syfilis wordt ook lues genoemd. De soa doorloopt drie stadia met elk zijn kenmerkende klachten. Deze soa staat erom bekend dat er zelfs dertig jaar na de besmetting klachten kunnen openbaren. Lees hier meer informatie over de Syfilis test.

Anonieme afspraak maken

Hepatitis

Hepatitis kan in twee vormen voorkomen: een acute en een chronische vorm. Na de incubatietijd van vier tot zes maanden kunnen vervelende klachten optreden. Lees hier meer informatie over de Hepatitis test.

Anonieme afspraak maken

Hiv

Hiv is een soa die het afweersysteem aantast en zich kan ontwikkelen tot aids. Hiv kan niet genezen worden, maar is wel goed te behandelen. Lees hier meer informatie over de Hiv test.

Anonieme afspraak maken

Neem contact op met onze kliniek in Utrecht

Wilt u zich laten testen op een soa in onze Utrechtse kliniek? Klik op de button ‘Anonieme afspraak maken’ om direct een afspraak in te plannen. Klik op de button ‘Contact opnemen’ als u eerst meer informatie wenst. U kunt ons ook een e-mail sturen of bellen op  085 070 3483 en kies 2 voor Utrecht.

BACK