Anoniem testen op soa’s in Utrecht

Binnen 20 minuten getest op alle soa in Utrecht

Binnen twee werkdagen de uitslag van je soa test

Soa test vanaf €100,- in Utrecht bij OneDayClinic. Dat is goedkoper dan een soa test bij de huisarts

Anoniem, snel & betrouwbaar soa testen bij OneDayClinic in Utrecht

Voor een volledig betrouwbare en anonieme soa test in Utrecht kun je terecht in de soa kliniek van OneDayClinic. Je kan je in onze Utrechtse soa kliniek volledig anoniem laten testen en diagnosticeren op chlamydia, gonorroe, syfilis, hepatitis B/C, hiv, mycoplasma, trichomonas, herpes en genitale wratten. Bovendien ben je binnen 20 minuten getest én ontvang je binnen twee werkdagen de uitslag van de soa test.

Kosten soa test bij onze soa poli:

Één basistest (chlamydia/gonorroe) kost in onze kliniek in Rotterdam € 100,-.
Een uitgebreide soa test (chlamydia/gonorroe/ HIV/syfilis/hepatitis) kost € 150,-.
Een uitgebreide soa test bestaat dus uit een chlamydia test, een gonorroe test en een uitgebreide soa bloedtest.
Zie meer informatie over de prijs onderaan de pagina.

Een basistest kan worden afgenomen op meerdere locaties. Mogelijke locaties waar je chlamydia of gonorroe kan oplopen zijn oraal (de mond), genitaal (vagina/penis) en anaal. Als er redenen zijn om meerdere locaties te testen dan bespreken wij de noodzaak hiervan. Mocht je beslissen dat je op meerdere locaties getest wilt worden dan moet je rekening houden met een extra bijdrage van 35 euro per extra te testen locatie.

Maak direct een anonieme afspraak voor een soa test bij onze soa kliniek in Utrecht of neem contact met ons op voor meer informatie. In principe is er bij onze soa kliniek in Utrecht ook altijd de mogelijkheid tot inloop voor een soa test. De wachttijd is dan mogelijk wat langer.

Contactinformatie, route en openingstijden OneDayClinic Utrecht

OneDayClinic Utrecht

Amsterdamsestraatweg 542
3553 EN Utrecht
+31 (0)85 070 3483
en kies voor Utrecht
utrecht@onedayclinic.nl

Bij onze soa kliniek in Utrecht kun je parkeren voor de deur en op het aangelegen parkeerterrein!

Openingstijden

Maandag09.00 – 17.00
Dinsdag09:00 – 17.00
Woensdag12.00 – 20.00
Donderdag12:00 – 20:00
VrijdagGesloten
Zaterdag11:00 – 15:00
ZondagGesloten

Bellen voor afspraken buiten kantooruren kan altijd.

Prijzen van een soa test in onze kliniek in Utrecht

Soort soa testJe wordt getest op:Kosten soa testBijzonderheden
Basis soa testGonorroe
Chlamydia
€ 100,-Prijs inclusief consult
1 lokatie
(oraal/genitaal/anaal)
Uitgebreide soa testGonorroe
Chlamydia
Syfilis
Hepatitis B
Hepatitis C
Hiv
€ 150,-Prijs inclusief consult
gonorroe/chlamydia
1 lokatie
(oraal/genitaal/anaal)
Aanvullende
basistest
Gonorroe
Chlamydia
c.a. € 35,-Aanvullend op
basis/uitgebreide test;
per locatie
(oraal/genitaal/anaal)

De voordelen van een soa test bij OneDayClinic Utrecht

  • Anoniem testen op een soa, voor iedereen!
  • Betrouwbaar en discreet, eigen privéingang
  • Makkelijk bereikbare soa kliniek en gratis parkeren
  • Goedkoper dan de kosten voor een soa test bij de huisarts
  • Ook ’s avonds en in het weekend geopend
  • Geen wachttijden: dezelfde dag nog getest op soa’s
  • Uitslag binnen 48 uur (2 werkdagen)

Voor een soa test kun je terecht bij onze gespecialiseerde soa kliniek in Utrecht. Het grote voordeel van OneDayClinic is het feit dat je hier geheel discreet en anoniem kan laten testen op soa. Daarnaast is OneDayClinic in veel gevallen stukken goedkoper dan de huisarts. Dankzij de ruime openingstijden van onze soa poli in Utrecht en haar specialisatie in soa testen, kun je vrijwel altijd op dezelfde dag geholpen worden. Zowel overdag als ’s avonds, op werkdagen en in het weekend. Bij ons word je binnen 20 minuten getest waarna je de uitslag binnen twee werkdagen ontvangt. De uitslag kan onder andere worden doorgegeven via telefoon, sms en email.

Maak direct een anonieme afspraak voor een soa test bij onze kliniek in Utrecht.
Voor meer informatie kun je ook contact met ons opnemen via onderstaande button of door te bellen naar 085 070 3483 en te kiezen voor Utrecht.

PRIVE SOA KLINIEK IN UTRECHT

OneDayClinic is een privékliniek gevestigd aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht. Wij zijn gespecialiseerd in preventie, diagnose en behandeling van seksueel overdraagbare aandoeningen. Doordat onze locatie goed bereikbaar is met de auto en het openbaar vervoer zijn wij makkelijk bereikbaar vanuit de gehele Randstad.

ONVERZEKERDE ZORG

Een soa test wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar. OneDayClinic hanteert echter scherpe tarieven voor alle soa tests.

SNEL UITSLAG SOA TEST IN UTRECHT

Vandaag getest binnen 48 uur de uitslag. Soms zelfs al de volgende dag. Dus ben je op zoek naar een spoed soa test in Utrecht dan ben je bij de OneDayClinic aan het juiste adres.

ANONIEM SOA TESTEN IN UTRECHT

Bij OneDayClinic vinden we anonimiteit belangrijk. Daarom kunt u bij ons gemakkelijk anoniem een afspraak maken om een soa test af laten nemen in onze soa kliniek in Utrecht. Wij hebben een zeer privé gelegen ingang waardoor wij de discretie kunnen vergroten. Boek daarom snel een anonieme soa test bij OneDayClinic Utrecht.

GECERTIFICEERD LAB

OneDayClinic werkt al jarenlang samen met een professioneel en onafhankelijk laboratorium. Het laboratorium voldoet aan alle veiligheidseisen en is bovendien ISO-gecertificeerd.

Centrale ligging en regionale functie soa kliniek Utrecht

Onze locatie in Utrecht is vanwege zijn centrale positie in Nederland een fijne uitvalsbasis. Zo sta je zo bij ons voor de deur. Dus ben je op zoek naar een soa test en woon je in Amersfoort, Ede, Maarssen, Houten, Hilversum of elders in de omgeving van Utrecht dan kun je natuurlijk ook altijd snel bij ons terecht. Wij zijn zeer makkelijk te bereiken en vanwege onze fijne ruime parkeerplaats parkeer je ook nog eens makkelijk en snel voor de deur. Daarnaast zijn wij ook het het openbaar vervoer goed te bereiken. Zo sta je vanaf Utrecht Centraal station met 10-15 minuten bij ons voor de deur.

Maak direct een anonieme afspraak voor een soa test in Utrecht bij OneDayClinic.
Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via onderstaande button of
door te bellen naar 085 070 3483 en kies 2 voor Utrecht.

Soa test in Utrecht: op welke soa's kunnen wij je testen?

OneDayClinic is een gespecialiseerde soa kliniek in Utrecht waar je op alle soorten soa’s kunt laten testen.

Je kunt in onze Utrechtse soa kliniek terecht voor tests op de volgende soa’s:

Chlamydia test in Utrecht

Chlamydia is de meest voorkomende soa in Nederland. Chlamydia komt bij zowel mannen als vrouwen voor en kan uiteenlopende klachten veroorzaken. Lees hier meer informatie over de Chlamydia test.

Anonieme afspraak maken in Utrecht

Gonorroe test in Utrecht

Gonorroe is een zeer besmettelijke soa die zich bij zowel vrouwen als mannen kan openbaren. Gonorroe wordt ook wel een ‘druiper’ genoemd. Lees hier meer informatie over de Gonorroe test.

Anonieme afspraak maken in Utrecht

Syfilis test in Utrecht

Syfilis wordt ook lues genoemd. De soa doorloopt drie stadia met elk zijn kenmerkende klachten. Deze soa staat erom bekend dat er zelfs dertig jaar na de besmetting klachten kunnen openbaren. Lees hier meer informatie over de Syfilis test.

Anonieme afspraak maken in Utrecht

Hepatitis B & C test in Utrecht

Hepatitis kan in twee vormen voorkomen: een acute en een chronische vorm. Na de incubatietijd van vier tot zes maanden kunnen vervelende klachten optreden. Lees hier meer informatie over de Hepatitis test.

Anonieme afspraak maken in Utrecht

Hiv test in Utrecht

Hiv is een soa die het afweersysteem aantast en zich kan ontwikkelen tot aids. Hiv kan niet genezen worden, maar is wel goed te behandelen. Lees hier meer informatie over de Hiv test.

Anonieme afspraak maken in Utrecht

Neem contact op met onze soa kliniek in Utrecht

Testen op een soa in onze Utrechtse soa kliniek? Klik op de button ‘Anonieme afspraak maken’ om direct een afspraak in te plannen. Klik op de button ‘Contact opnemen’ als je eerst meer informatie wenst. Je kunt ons ook een e-mail sturen of bellen op  085 070 3483 en kies 2 voor Utrecht.

BACK