Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Vitamine test

Vermoeden van een vitaminetekort? Laat je snel testen door onze deskundige artsen. Geen doorverwijzing nodig!

Zonder doorverwijzing
Erkende laboratoria
Uitslag meestal snel beschikbaar

Is het verstandig om een vitamine test te doen?

Iedereen heeft vitaminen nodig voor zijn/haar lichaam. Bij voldoende gezonde voeding krijg je doorgaans voldoende vitaminen binnen. Ook zon en beweging, dragen bij aan de opname van vitaminen door het lichaam. Maar dit is lang niet voor iedereen vanzelfsprekend. Veel mensen lopen dan ook rond met een vitaminetekort. Lang niet iedereen met een vitaminetekort heeft dit zelf door. Maar op den duur kunnen er toch klachten ontstaan, die wijzen op een tekort aan vitaminen. Denk aan oververmoeidheid, slapeloosheid, lusteloosheid en een slechte concentratie. Op de lange termijn kan dit zelfs leiden tot specifieke ziektes. Een vitamine test is daarom geen overbodige luxe, als je vermoedt dat je een vitaminetekort hebt.

Waarom Onedayclinic?

  • Zonder doorverwijzing bij ons terecht
  • Erkende laboratoria
  • Cash betalingen mogelijk
  • Ruime openingstijden (ook in het weekend)

Hoe gaat een vitaminetest?

Soms kun je naar aanleiding van bepaalde klachten al opmerken dat je te maken hebt met een tekort aan vitaminen. Om dit te bevestigen, kun je een vitaminetest laten doen. Dit kan door een arts naar de vitaminewaarden in je bloed te laten kijken. Dit houdt dus in dat je moet bloedprikken. Nu is hoeft dit tegenwoordig niet altijd meer met een buisje bloed die afgenomen worden. Met een simpele prik in de vinger kan met een druppeltje bloed de vitaminewaarden in je bloed nagekeken worden. Laat je dit doen door een deskundige arts van OneDayClinic, dan mag je een snelle uitslag verwachten en wij zullen je exact uitleggen wat de verschillende waardes in het bloed betekenen.

Met een test je vitamine hoeveelheden nagaan bij OneDayClinic

Misschien niet iedere huisarts biedt een vitaminetest aan. Soms moet je ook lang wachten voordat je pas terecht kunt bij een huisarts of specialist. Wil je snel aan de beurt komen voor een test om de vitamine hoeveelheden te meten? Maak een afspraak met de dichtstbijzijnde vestiging van OneDayClinic. Als privékliniek hebben wij deskundige en BIG geregistreerde artsen in dienst, die de test bij je afnemen.

pexels-engin-akyurt-1435735

Vitamine test prijzen

Bekijk hieronder onze pakketten en boek de testafspraak in via de button ‘Ja, ik wil mij laten testen’. Je kunt vervolgens een locatie kiezen waar je de test wilt afnemen (Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Amstelveen of Nijmegen). En vervolgens selecteer je een datum en tijdstip die jou het beste uit komt. Je vult daarna je gegevens in en de afspraak is geplaatst!

Mineralen
100
  • Natrium, Magnesium, Albumine
  • Calcium, IJzer en vrij Calcium (berekening)
Vitamine B test
Wil je weten of je een vitamine B deficiëntie hebt en suppletie nodig hebt?
125
  • Vitamine B1, B2, B6 en B12
  • Foliumzuur (Vitamine B11)
Volledige vitamine test: Vitamine D en B
150
  • Foliumzuur
  • Vitamine B1, B2, B6, B12 en D

In 3 stappen naar resultaat

1 - Afspraak maken

Boek online een afspraak in de dichtsbijzijnde stad.

2 - Bezoek kliniek

Bezoek een kliniek. Hier vindt het onderzoek plaats.

3 - Check de uitslag

Vul je persoonlijke code in met je geboortedatum op de website.