Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Chlamydia test bestellen

Bang voor HIV/AIDS? Vandaag getest, morgen de uitslag, in Amsterdam zelfs in 2 uur*

Anoniem testen en behandelen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen

Een chlamydia test bestellen gaat erg gemakkelijk

Wanneer je onveilige seks hebt gehad, dan hoeft de verbazing niet groot te zijn, mocht blijken dat je chlamydia hebt opgelopen. Chlamydia is de meest voorkomende SOA en veel mensen weten helemaal niet dat ze besmet zijn. Dit heeft ermee te maken dat de meeste mensen met een besmetting geen klachten ervaren. Helaas is het dan wel zo, dat er doorgegaan wordt met onveilige seks en wordt chlamydia eenvoudig doorgegeven aan een ander. Wil jij zekerheid of je besmet bent? Dan kun je een chlamydia test bestellen, zodat je gewoon thuis in je eigen omgeving kunt testen.

Lees meer over: onze soa testen. Of vul de soa-testwijzer in voor meer informatie over jouw klachten.

Waarom Onedayclinic?

  • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
  • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
  • Cash betaling mogelijk
  • BIG geregistreerde artsen
  • Open avond en in het weekend

Waarom het bestellen van een chlamydia test belangrijk is

Omdat veel mensen met chlamydia geen klachten ervaren, houdt dit niet automatisch in dat chlamydia ongevaarlijk is. Je moet je ten eerste realiseren, dat je met chlamydia altijd besmettelijk bent, dit is al ernstig genoeg. Blijf je zonder behandeling doorlopen met chlamydia, dan zijn de klachten wel ernstig. Vrouwen kunnen ernstige ontstekingen krijgen aan de baarmoeder en de eileiders. In het ergste geval wordt je zelfs onvruchtbaar. Ook mannen krijg een ontsteking en wel aan de prostaat, ballen en bijballen. Zowel bij mannen als vrouwen zijn dit zeer pijnlijke ontstekingen, terwijl dit erg gemakkelijk te voorkomen is. Begin daarom altijd met het bestellen van een chlamydia test.

Je chlamydia testen bestellen bij SOA-thuistest.nl

Uiteraard wil zoveel mogelijk privacy behouden als je je laat testen op chlamydia. Daarom kun je online je chlamydia testen bestellen bij SOA-thuis.nl. Als onderdeel van OneDayClinic, mag je thuistesten verwachten met een hoge betrouwbaarheid. De thuistesten worden in hetzelfde ISO-gecertificeerde laboratorium onderzocht en je krijgt online binnen 3 werkdagen de uitslag. Als anonimiteit belangrijk voor je is en je test positief, dan kun je je bij ons anoniem laten behandelen. Hiervoor krijg je in onze kliniek een antibioticakuur. Vanaf 6 weken na de behandeling kun je nogmaals chlamydia testen bestellen, om te bevestigen dat je definitief van chlamydia af bent.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483