Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Complete soa test

Bang voor HIV/AIDS? Vandaag getest, morgen de uitslag, in Amsterdam zelfs in 2 uur*

Anoniem testen en behandelen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen

Ga voor een complete SOA test met betrouwbare uitslag

Als je onveilige seks hebt gehad, dan is er een kans dat je een SOA hebt opgelopen. Natuurlijk krijgt niet iedereen een SOA na onveilige seks, maar wil je dit risico en de bijkomende onzekerheid wel riskeren? Daarom is het advies om altijd een condoom te gebruiken tijdens de seks, helemaal als je wisselende partners hebt. Is dit toch een keer niet gelukt? Dan is het belangrijk dat je een SOA test doet om te weten te komen of je ook daadwerkelijk besmet bent. Omdat je met meerdere SOA´s van doen kunt hebben is een complete SOA test aan te bevelen.

Waarom Onedayclinic?

  • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
  • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
  • Cash betaling mogelijk
  • BIG geregistreerde artsen
  • Open avond en in het weekend

Complete SOA testen voor diverse soorten SOA´s

De ene SOA is de andere niet. Sommige SOA´s kunnen ernstigere klachten geven dan andere SOA´s. Het is ook mogelijk dat je meerdere SOA´s hebt. Daarom zijn complete SOA testen aan te raden, als je je wilt testen op meerdere soorten SOA´s. Chlamydia en gonorroe zijn SOA´s die erg veel voorkomen. Het kan dus geen kwaad om je op beide SOA´s te laten testen. Zo zijn er nog meerdere SOA´s waarop je met complete SOA testen kunt testen of je hiermee besmet bent, zoals syfilis, herpes of hepatitis. Een complete SOA test houdt uiteraard ook in dat je wordt getest en dat je daarna snel een uitslag ontvangt.

Test SOA complete bij OneDayClinic

Wil je een test SOA complete? Kom dan langs bij één van de vestigingen van OneDayClinic. Wij hebben op diverse locaties SOA klinieken en SOA testpunten. Daarnaast vragen wij je enkel om je voornaam, dus hiermee garanderen wij je dat je bij ons anoniem mag testen. Onze testen zijn zeer betrouwbaar en meestal ontvang je de uitslag al de volgende dag. Op onze locatie in Amsterdam kun je zelfs terecht voor SOA sneltesten, waarbij je de uitslag al binnen twee uur ontvangt.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483