Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

HIV test

Bang voor HIV/AIDS? Vandaag getest, morgen de uitslag, in Amsterdam zelfs in 2 uur*

Anoniem testen en behandelen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen

Doe een HIV sneltest als je snel duidelijkheid wilt

Van alle soorten SOA´s, ondervind je met HIV de meest verstrekkende gevolgen. HIV is een ernstige infectie die het voorzien heeft op je immuunsysteem. Dit houdt in dat je afweersysteem wordt afgebroken en je jezelf niet meer kunt beschermen tegen allerlei ziektes. Hierdoor kun je van de meest simpele aandoeningen al ernstig ziek worden. Dit is vooral het geval in het laatste stadium, wanneer HIV wordt omgezet tot aids. Zover hoeft het tegenwoordig niet meer te komen. Met een goede therapie is HIV goed in bedwang te houden en is aids te voorkomen. Doe daarom een HIV sneltest als je op korte termijn wilt weten of je besmet bent.

Lees meer over: de risicofactoren, klachten, symptomen en de behandeling.
Of: plan direct een afspraak.

Waarom Onedayclinic?

  • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
  • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
  • Cash betaling mogelijk
  • BIG geregistreerde artsen
  • Open avond en in het weekend

Wat zijn de HIV sneltest locaties?

Wanneer je naar OneDayClinic komt om je te laten testen op HIV, dan heb je de keuze uit verschillende soorten HIV testen. Omdat je rekening moet houden met de incubatietijd, kunnen er pas na 12 weken antistoffen in je bloed gevonden worden. Twee van onze HIV testen kunnen al na 6 weken worden uitgevoerd, dit gaat om de HIV vierde generatie combo test en de HIV combo sneltest. Bij de laatste test krijg je de uitslag al na 30 minuten. Op al onze HIV sneltest locaties kun je deze laatste test doen. Wil je nog eerder een test doen? Dan hebben wij een sneltest die je al na 3 weken kunt doen. Hierbij krijg je de uitslag al na 90 minuten. Deze test is overigens alleen te doen in onze locatie in Amsterdam.

Snel testen op HIV bij OneDayClinic

Wil je snel testen op HIV, dan kun je terecht bij OneDayClinic. Bij de HIV testen die wij uitvoeren, wordt bloed afgenomen en gecontroleerd in een gecertificeerd laboratorium. Bij de sneltest krijg je de uitslag altijd zeer snel doorgebeld. Wel adviseren wij je om na 12 weken alsnog opnieuw een HIV test te doen, omdat dan de eventuele antistoffen in je bloed zichtbaar zijn. Ben je positief getest? Dan maken de huidig therapieën het mogelijk om geen aids meer te ontwikkelen.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483