Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA Kliniek Amstelveen

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*

Anoniem testen en behandelen
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en artsen

Na het overweldigende succes en de overvolle agenda’s van onze SOA- en reiskliniek in hartje Amsterdam, kunt u nu ook bij OneDayClinic terecht voor een soa test in Amstelveen.  Een kliniek waar u wordt behandeld met dezelfde discretie en betrouwbaarheid die u van ons gewend bent, maar waarvoor u zich niet in het drukke centrum van onze hoofdstad hoeft te wagen. Ideaal dus als u in omgeving Amsterdam Zuid, Bovenkerk, Amstelveen, Badhoevedorp woont.  De kliniek is centraal gelegen, 14 minuten van Schiphol, 12 minuten naar Amsterdam. Er is makkelijk te parkeren voor de deur.

OPENINGSTIJDEN

Openingstijden kunnen wisselen zie beschikbaarheid in de online agenda.

Momenteel gesloten

SOA Kliniek Amstelveen

Bevelandselaan 9, 1181 JL Amstelveen
Noord-Holland
     085-0703483
maandag9:00 - 17:30
dinsdag9:00 - 17:30
woensdag12:00 - 20:00
donderdag9:00 - 17:30
vrijdag9:00 - 17:30
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Parkeren voor de deur.
Openingstijden kunnen nog veranderen

Net als bij al onze klinieken kunt u in Amstelveen terecht voor het testen en behandelen van SOA’s. Ook al uw zorgen en vragen hieromtrent kunt u bij ons kwijt. Het grote voordeel van OneDayClinic is dat u zich hier geheel discreet en anoniem kunt laten testen op soa’s. U kunt vrijwel altijd op dezelfde dag terecht voor een volledig anonieme soa test of -behandeling. Wij zijn zeer makkelijk te bereiken met de auto en u parkeert makkelijk en snel voor de deur. Daarnaast zijn wij ook met het openbaar vervoer goed te bereiken. Zo staat u door onze centrale ligging binnen 14 min vanuit Schiphol, 12 minuten van Centraal station Amsterdam voor onze deur.

Bij ons wordt u binnen 20 minuten getest en de uitslag ontvangt u binnen maximaal 2 werkdagen. U kunt de uitslag online bekijken via ons testuitslagen portaal.

Kosten soa test Amstelveen

Wij werken met pakketten. Onderstaande pakketten zijn de meest gekozen pakketten. Let op: het is mogelijk dat jij een ander pakket of aanvullende testen nodig hebt en dat de kosten dus anders uitvallen..

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 200
Sneltesten
Uitslag in 90 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • HPV
 • HIV (RNA)

Onze soa testen

OneDayClinic Amstelveen is een soa kliniek. Het is mogelijk voordat de test wordt uitgevoerd eerst een consult met een arts te krijgen. Deze arts is opgeleid en bekwaam om alle soa testen af te nemen. 

Twijfel je dus of je een soa test moet doen, kom dan langs voor een consult. Bij de meeste soa’s is het namelijk van belang zo vroeg mogelijk te beginnen met een behandeling.

In onze soa kliniek in Amstelveen kun je je volledig anoniem laten testen op:

Wanneer je een soa test wilt doen, omdat je onveilig seksueel contact hebt gehad, dan helpen wij jou graag verder. Het maakt niet uit of je klachten ondervindt of dat je het voor de zekerheid even wilt checken, bij ons kun je altijd anoniem en snel een soa test doen. Zo kun je uitsluiten dat je besmettelijk bent voor anderen. Het is namelijk mogelijk dat je een soa hebt zonder klachten en symptomen te ervaren. Weet je nog niet zeker of je een soa test wilt doen? Het is verstandig om een soa test te laten doen wanneer:

 • je onveilige seks hebt gehad;
 • je klachten, zoals baasjes, wratten, extra afscheiding of een branderig gevoel bij het plassen ondervindt;
 • je een condoom hebt gebruikt, maar deze is gescheurd;
 • je wilt vrijen zonder condoom, omdat je een nieuwe relatie hebt;
 • je een waarschuwing hebt gekregen van een bedpartner;
 • je zwanger bent en je een eventuele soa niet wilt overdragen op je kind.

Doe de soa testwijzer om te kijken welke test je nodig hebt. Zodra je weet welke test je wilt, naar aanleiding van de klachten die je ondervindt, kun je via de website bij onze kliniek in Nijmegen heel gemakkelijk en snel een afspraak maken. Voor sommige mensen is het doen van een soa test een spannende ervaring. Bij OneDayClinic  Amstelveen zijn wij ons hiervan bewust en daarom helpen onze artsen jou op je gemak te laten voelen met de beste zorg.

Hoe werkt een soa test bij onze kliniek?

1 - Afspraak maken

Veilig en anoniem online een afspraak maken.

2 - Bezoek kliniek

Bij een kliniek of testpunt wordt het onderzoek uitgevoerd.

3 - Check de uitslag

Vul je persoonlijke code in op de website en bekijk de uitslag.

Er volgt eerst een gesprek met de arts in Amstelveen waarbij er wordt bepaald welke soa test gedaan moet worden. Dit is afhankelijk van het risico dat je gelopen hebt, hoe en met wie je onbeschermd seksueel contact hebt gehad (met een vrouw, een man of beide).

De soa’s gonorroe, chlamydia, trichomonas of mycoplasma worden bij mannen door middel van een urinetest vastgesteld. Bij vrouwen gebeurt dit met een wattenstaafje dat je zelf kunt gebruiken om vocht uit de vagina af te nemen. Je kunt er ook voor kiezen om dit door onze arts te laten doen. Afhankelijk of je kiest voor een sneltest of reguliere test is de uitslag bekend in enkele uren of binnen twee werkdagen.

De soa testen op syfilis, hiv en hepatitis worden uitgevoerd via bloedonderzoek. Dit betekent dat er bloed wordt afgenomen voor labonderzoek waarna de uitslag binnen twee werkdagen via ons online uitslagenportaal te raadplegen is.

Op de pagina over de betreffende soa testen vindt u meer informatie.

Positieve soa testuitslag

Heb je een soa test gedaan en is deze positief, dan betekent dit dat je een soa hebt. Nu is er natuurlijk behandeling nodig om van de soa af te komen of de klachten te verminderen. Ook hiervoor kun je anoniem terecht bij OneDayClinic. De benodigde medicatie is bij ons in de kliniek te verkrijgen, dus ook hiervoor hoef je niet naar je eigen dokter of apotheek. Heb je een behandeling door de arts nodig, dan is het ook mogelijk om door een van onze artsen behandeld te worden in onze soa kliniek in Amstelveen.

Afspraak maken soa kliniek Amstelveen

Heb je klachten die passen bij een soa of heb je andere redenen om je te laten testen? Maak dan een afspraak bij OneDayClinic Amstelveen. Onze artsen staan klaar voor een persoonlijk consult en professioneel advies!

  Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen