Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA onderzoek

Bang voor HIV/AIDS? Vandaag getest, morgen de uitslag, in Amsterdam zelfs in 2 uur*

Anoniem testen en behandelen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen

Laat altijd een SOA onderzoek doen na onveilige seks

Onder onveilige seks wordt verstaan dat je seks hebt zonder condoom. Een condoom is nog steeds de beste remedie om te voorkomen dat je besmet raakt met een SOA. In Nederland zijn al regelmatig grote informatiecampagnes geweest, om mensen te wijzen op het belang van veilige seks en ook op scholen wordt hier de nodige aandacht aan gegeven. Toch raken jaarlijks nog 100.000 mensen besmet met een SOA. Het belang van veilige seks moet dus nog steeds benadrukt worden. Heb jij ook wel eens of meerdere keren onveilige seks gehad? Laat dan een SOA onderzoek uitvoeren.

Lees meer over de soa-testen bij One Day Clinic of doe de testwijzer om er achter te komen welk type soa je hebt.

Waarom Onedayclinic?

  • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
  • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
  • Cash betaling mogelijk
  • BIG geregistreerde artsen
  • Open avond en in het weekend

Verschillende soorten SOA onderzoeken

Je kunt verschillende soorten SOA onderzoeken laten uitvoeren. Er zijn namelijk verschillende soorten SOA´s. Er zijn SOA´s die wat vaker bij vrouwen voorkomen dan mannen en ook de klachten tussen de soorten SOA´s kunnen verschillen. Wanneer je besmet bent, dan kunnen de meeste SOA´s met een goede behandeling geheel uit je lichaam verdwijnen en ben je niet meer besmettelijk. Heb je advies nodig over welke SOA onderzoeken je het beste kunt doen? Vul dan de online test van OneDayClinic in of neem contact met ons op. Soms kan het verstandig zijn om je op meerdere soorten SOA´s te laten testen.

Een onderzoek op een SOA bij OneDayClinic

OneDayClinic is een gespecialiseerde SOA kliniek, met meerdere vestigingen in het hele land. Wij hebben alle kennis in huis over SOA´s, dus ook voor advies of vragen kun je bij ons terecht. Onze artsen zijn BIG geregistreerd en wij bieden je de keuze uit verschillende soorten SOA testen. Alle onderzoeken worden gedaan in een gecertificeerd laboratorium en wij garanderen je een snelle uitslag, vaak al binnen een dag. Wat mensen ook prettig vinden, is dat je een afspraak kunt maken op basis van je voornaam. Je hoeft je echte voornaam en ook je achternaam niet op te geven, zodat je je anoniem kunt laten testen.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483