Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA poli Amstelveen

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*, in Amsterdam zelfs in 2 uur!

Anonieme test en behandeling
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en BIG geregistreerde artsen

Kom naar de SOA poli in Amstelveen als je duidelijkheid wilt

Onveilig vrijen, dus vrijen zonder voorbehoedsmiddelen, is een risico. Niet alleen voor jou, ook voor je bedpartner(s). Bij wisselende partners is het risico een stuk hoger, dan wanneer je het bij dezelfde partner houdt. Vrij je onveilig? Dan je er goed aan, om telkens een afspraak met de SOA poli in Amstelveen te maken voor een SOA test. Zo kun je direct uitsluiten dat je geen besmetting hebt opgelopen. Mocht blijken dat je toch besmet bent, dan ben je er op tijd bij voor een behandeling, kun je je bedpartners informeren en weet je dat als je toch seks hebt, dit absoluut met een voorbehoedsmiddel moet.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

SOA Kliniek Amsterdam

Spuistraat 239, 1012 VP Amsterdam
Noord-Holland
     085-0703483
maandag7:30 - 21:30
dinsdag7:30 - 21:30
woensdag8:00 - 18:00
donderdag8:30 - 21:00
vrijdag8:00 - 17:00
zaterdag9:00 - 17:30
zondagGesloten

Momenteel gesloten

Onze soa kliniek in Amsterdam zit aan de Spuistraat 239 op de eerste verdieping en is zeer makkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer, de auto als de fiets. Vanaf Amsterdam Centraal sta je binnen 10-15 minuten bij ons voor de deur. Je auto parkeren kan om de hoek in de parkeergarage van de Bijenkorf. De ingang is via de apotheek. In de avond graag op de bel Spui medisch centrum drukken om binnen te komen.

SOA test Amsterdam

Wat kost een SOA test in Amsterdam?

Wij werken met verschillende pakketten. Onderstaande zijn daarvan de meest gekozen. Let op, afhankelijk van jouw situatie kan het zo zijn dat er een ander pakket of aanvullende testen (en daardoor kosten) nodig zijn. Dit zijn echter uitzonderingssituaties.

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 200
Sneltesten
Uitslag in 90 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • HPV
 • HIV (RNA)

Sneltesten in Amsterdam

Wij hebben als enige in Nederland een sneltest voor Gonorroe, Chlamydia, HPV en HIV. De HIV RNA sneltest kan al 10 dagen na het seksueel contact worden gedaan. Ook deze sneltesten kun je geheel anoniem laten afnemen. De uitslag volgt in 2 uur. Dit kan zowel per mail als telefonisch.

Soa Kliniek Amsterdam

Ben jij op zoek naar SOA poli´s in Amstelveen?

Als je nog nooit een SOA test hebt gedaan, dan ben je misschien nog op zoek naar SOA poli´s in Amstelveen waar je terecht kunt? Kom daarom naar de meest betrouwbare SOA poli van Amstelveen, namelijk OneDayClinic. Wij hebben diverse poli´s en testpunten in diverse plaatsen in Nederland, waaronder een kliniek in Amstelveen. Schroom daarom niet om een afspraak met ons te maken. Je wordt voortgeholpen door BIG geregistreerde artsen, die weten wat ze moeten doen en die je alles over een SOA kunnen vertellen. Tevens laten wij alle SOA testen door een gerenommeerd en ISO-gecertificeerd laboratorium onderzoeken. Hierdoor zijn onze testen en de uitslagen zeer betrouwbaar.

Je kunt ook onze SOA poli anoniem in Amstelveen bezoeken

Bij OneDayClinic begrijpen wij dat het testen op een SOA wat gevoelig kan liggen en dat je zorgen hebt over je privacy. Daarom maken wij het mogelijk om in onze SOA poli anoniem in Amstelveen te testen. Je hoeft ons geen persoonlijke gegevens te geven, enkel een voornaam die je ook nog eens mag verzinnen. Niets hoeft je meer tegen te houden om je te laten testen, zodat je je geen zorgen meer hoeft te maken.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Waarom Onedayclinic?

 • Uitslag (alleen in Amsterdam) in 2 uur bekend (uniek in Nederland)
 • Anoniem soa testen en behandelen ook mogelijk
 • Cash betalingen mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Ruime openingstijden (ook in het weekend)

Dienstdoende arts(en)

 • Amit Atwal
 • T. Tasma BIG no. 69925677601
 • D. Remmelzwaal
 • L.SminkBIG no. 59926949301

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483