Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA poli Monster

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*

Anoniem testen en behandelen
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en artsen

In de SOA poli in Monster krijg je zekerheid

Als je een vaste partner hebt en jullie zijn beiden monogaam, dan hoef je je over het wel of niet gebruiken van voorbehoedsmiddelen niet zoveel zorgen te maken. Wel als je regelmatig met wisselende partners seks hebt. Dan zijn voorbehoedsmiddelen zeker aan te raden en zelfs noodzakelijk als je zo weinig mogelijk risico wilt lopen op een besmetting met een SOA. Als je dan toch een keer onveilige seks hebt gehad, dan kun je je zorgen maken. Deze zorgen kun je alleen wegnemen, als je zekerheid krijgt of je wel of niet besmet bent. Hiervoor ga je opzoek naar een SOA poli in Monster of omgeving.

Lees meer over: onze soa testen. Of vul de soa-testwijzer in voor meer informatie over jouw klachten.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

SOA Kliniek Den Haag

Regentesselaan 113, 2562 CR Den-Haag
Zuid-Holland
     085-0703483
maandag9:00 - 17:30
dinsdag13:00 - 20:00
woensdag9:00 - 17:30
donderdag9:00 - 17:30
vrijdag9:00 - 17:30
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Momenteel gesloten

2e verdieping via de lift. Naast de regentesse apotheek.

Je wilt niet te lang wachten met een soa test, zeker wanneer je klachten hebt. Ook wil je zeker zijn van een uitslag die betrouwbaar is. OneDayClinic Den Haag garandeert een snelle, betrouwbare en bovendien anonieme soa test.

Wat kost een soa test in Den Haag?

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 200
Sneltesten
Uitslag in 90 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • HPV
 • HIV (RNA)

Welke SOA poli´s in Monster en omgeving zijn er te vinden?

Wanneer je op zoek gaat naar SOA poli´s in Monster of in de omgeving van Monster, dan kom je zeker OneDayClinic tegen. Als enige erkende SOA privékliniek in Nederland, kun jij hiervoor een afspraak maken met onze vestiging in Den Haag. Dit is de dichtstbijzijnde vestiging. Als je de voorkeur hebt voor een andere vesting, dan kan dit natuurlijk ook, zoals onze vestiging in Rotterdam. In al onze vestigingen zijn BIG geregistreerde artsen aan het werk, zodat je alles kunt vragen over SOA´s en de gevolgen hiervan. Onze testen worden onderzocht in een ISO-gecertificeerd laboratorium, zodat je op een betrouwbare uitslag mag rekenen.

Je kan ook de SOA poli anoniem in Monster bezoeken

Zoals bij de meeste mensen geldt die onze kliniek bezoeken: je wilt je op discrete wijze laten testen. Immers, een SOA test is iets persoonlijks waar niemand iets mee te maken heeft. Daarom heb je de mogelijkheid om in onze SOA poli anoniem in Monster te testen op een SOA. Wij vragen voor het testen geen persoonlijke gegevens die aan jouw identiteit te linken zijn. Ook als je bij ons een behandeling wilt omdat je positief bent getest, dan kan dit geheel anoniem.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

  Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Dienstdoende arts(en)

 • Amit Atwal
 • R. Vink BIG registratie no. 69927535201

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483