Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA poli Zaandam

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*, in Amsterdam zelfs in 2 uur!

Anonieme test en behandeling
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en BIG geregistreerde artsen

Welke SOA poli in Zaandam is voor jou beschikbaar?

Krijg je last van bepaalde klachten, niet al te lange tijd nadat je onveilige seks hebt gehad? Je moet er dan serieus rekening mee houden, dat je besmet kunt zijn met een SOA. Als dit het geval voor jou is, dan weet je wat je te doen staat. Je hebt sowieso een behandeling nodig. Om te bevestigen dat je daadwerkelijk een SOA hebt, moet je je ook laten testen. Dan wordt vastgesteld welke SOA je hebt en is er een specifieke behandeling mogelijk. Maak voor een SOA test en voor een behandeling een afspraak met een SOA poli in Zaandam of directe omgeving.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

SOA Kliniek Amsterdam

Spuistraat 239, 1012 VP Amsterdam
Noord-Holland
     085-0703483
maandag7:30 - 21:30
dinsdag7:30 - 21:30
woensdag8:00 - 18:00
donderdag8:30 - 21:00
vrijdag8:00 - 17:00
zaterdag9:00 - 17:30
zondagGesloten

Sluit over 32 minuten

Onze soa kliniek in Amsterdam zit aan de Spuistraat 239 op de eerste verdieping en is zeer makkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer, de auto als de fiets. Vanaf Amsterdam Centraal sta je binnen 10-15 minuten bij ons voor de deur. Je auto parkeren kan om de hoek in de parkeergarage van de Bijenkorf. De ingang is via de apotheek. In de avond graag op de bel Spui medisch centrum drukken om binnen te komen.

SOA test Amsterdam

Wat kost een SOA test in Amsterdam?

Wij werken met verschillende pakketten. Onderstaande zijn daarvan de meest gekozen. Let op, afhankelijk van jouw situatie kan het zo zijn dat er een ander pakket of aanvullende testen (en daardoor kosten) nodig zijn. Dit zijn echter uitzonderingssituaties.

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 200
Sneltesten
Uitslag in 90 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • HPV
 • HIV (RNA)

Sneltesten in Amsterdam

Wij hebben als enige in Nederland een sneltest voor Gonorroe, Chlamydia, HPV en HIV. De HIV RNA sneltest kan al 10 dagen na het seksueel contact worden gedaan. Ook deze sneltesten kun je geheel anoniem laten afnemen. De uitslag volgt in 2 uur. Dit kan zowel per mail als telefonisch.

Soa Kliniek Amsterdam

Uit welke SOA poli´s in Zaandam kun je kiezen?

Als je nog nooit een SOA test hebt gedaan, dan zul je niet echt op de hoogte zijn van de SOA poli´s in Zaandam. Je wilt uiteraard wel naar een SOA poli waar je privacy gerespecteerd wordt en waar je mag vertrouwen op een betrouwbare uitslag en een goede behandeling, mocht dit nodig zijn. Kom daarom naar OneDayClinic. Als één van de grootste SOA poli´s in Zaandam en omgeving, kun je terecht bij onze vestiging in het centrum van Amsterdam. Betrouwbaarheid, een persoonlijke benadering en bescherming van je privacy, zijn enkele van onze speerpunten. Schroom daarom niet om een afspraak met ons te maken.

De SOA poli anoniem in Zaandam bezoeken

Het is erg prettig dat je bij de SOA poli anoniem in Zaandam terecht kunt. Voor veel mensen ligt het onderwerp seks nog gevoelig in bijvoorbeeld de familie- en vriendenkring. Een SOA test wil je daarom zo anoniem mogelijk doen. Dit is mogelijk bij alle klinieken van OneDayClinic. Onze vestigingen zijn discreet aangekleed, zodat aan de buitenkant niet te zien is dat je een SOA poli binnenstapt. Voor zowel het testen als behandelen, vragen wij geen persoonlijke gegevens. Hiermee respecteren wij jouw anonimiteit optimaal.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Waarom Onedayclinic?

 • Uitslag (alleen in Amsterdam) in 2 uur bekend (uniek in Nederland)
 • Anoniem soa testen en behandelen ook mogelijk
 • Cash betalingen mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Ruime openingstijden (ook in het weekend)

Dienstdoende arts(en)

 • Amit Atwal
 • T. Tasma BIG no. 69925677601
 • D. Remmelzwaal
 • L.SminkBIG no. 59926949301

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483