Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Soa test afspraak

Bang voor HIV/AIDS? Vandaag getest, morgen de uitslag, in Amsterdam zelfs in 2 uur*

Anoniem testen en behandelen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen

Maak een SOA test afspraak nadat je onveilige seks hebt gehad

Een seksueel overdraagbare aandoening kun je oplopen door geen voorbehoedsmiddelen te gebruiken tijdens de seks. Dat jij eventueel besmet bent, hoef je niet altijd te ontdekken door het krijgen van bepaalde klachten. Sterker nog, bij de meeste soorten SOA´s is er een grote kans dat je hier niets van merkt. Eigenlijk loop je zonder dat je het weet, rond met een SOA. Jijzelf waant je veilig, maar je bent dit niet. Jij draagt een SOA dan onwetend mee en zo besmet je bij een volgende keer onveilige seks, andere bedpartners. Maak na het hebben van onveilige seks een SOA test afspraak, dan krijg je duidelijkheid.

Lees meer over: onze soa testen. Of vul de soa-testwijzer in voor meer informatie over jouw klachten.

Waarom Onedayclinic?

  • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
  • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
  • Cash betaling mogelijk
  • BIG geregistreerde artsen
  • Open avond en in het weekend

Op een SOA testen op afspraak bij een betrouwbare kliniek

Maak jij een SOA test afspraak bij OneDayClinic, dan krijg jij de zekerheid dat je een consult krijgt met een betrouwbare en BIG geregistreerde arts. Al jouw vragen over SOA´s kun je aan hem/haar stellen en de arts maakt op basis van jouw informatie een inschatting op welke SOA´s je moet testen. Testen op een SOA zorgt voor een einde aan onzekerheid, maar ook als je klachten hebt, kun je op tijd worden behandeld. Een vroegtijdige behandeling is in de regel snel achter de rug en voorkomt dat je in de toekomst last krijgt van gezondheidsklachten.

Een SOA test afspraak inplannen bij OneDayClinic

Om jezelf meer rust te geven, kun je een SOA test afspraak inplannen bij OneDayClinic. Hiervoor hebben wij in het hele land diverse klinieken en testpunten, dus er is altijd een vestiging in de buurt. Onze vestigingen zijn onherkenbaar als SOA kliniek, dus ook anoniem kun je binnenstappen. Het beschermen van jouw anonimiteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom hoef je bij het maken van een afspraak alleen maar een voornaam op te geven en dit mag ook een fictieve naam zijn. Naast het testen, kan ook het online opvragen van de uitslag en een eventuele behandeling anoniem gebeuren.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483