T: 085 070 3483 |  

Waar test je een SOA in Eindhoven?

Als je bang bent een SOA opgelopen te hebben en je woont in Eindhove, dan kan je ook terecht bij de huisarts, of bij de gynaecoloog. Maar wij hebben klinieken waar je anoniem getest kan worden in Rotterdam, Utrecht en Amsterdam.

Chlamydia test Eindhoven

Chlamydia is een SOA die veel voorkomt in het westen van Europa. Chlamydia komt voor bij zowel mannen als vrouwen en kan verschillende klachten veroorzaken.
MEER INFO

Gonorroe test Eindhoven

Gonorroe is een zeer besmettelijke SOA die voorkomt bij mannen en vrouwen. Gonorroe wordt ook wel een ‘druiper’ genoemd.
MEER INFO

Syfilis test Eindhoven

Syfilis wordt ook wel ‘lues’ genoemd. Deze SOA doorloopt drie stadia met elk zijn kenmerkende klachten. Zelfs tot 30 jaar na de besmetting kunnen de klachten zich openbaren.
MEER INFO

Hepatitis B en C test Eindhoven

Hepatitis kan in twee vormen voorkomen: een acute en een chronische vorm. Ook wel: Hepatitis B en Hepatitis C. Na de incubatietijd van vier tot zes maanden kunnen vervelende klachten optreden.
MEER INFO

HIV / Aids test Eindhoven

Hiv is een soa die het afweersysteem aantast en zich kan ontwikkelen tot Aids. Hiv kan niet genezen worden, maar is wel goed te behandelen.
MEER INFO
BACK