Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Soa test inplannen

Bang voor HIV/AIDS? Vandaag getest, morgen de uitslag, in Amsterdam zelfs in 2 uur*

Anoniem testen en behandelen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen

Een SOA test inplannen na onveilig seksueel contact is verstandig

Dat je tijdens de seks voorbehoedsmiddelen moet gebruiken, zal voor de meeste mensen wel duidelijk zijn. Toch zijn er nog veel mensen die onveilige seks hebben. Nu hoeft dit geen probleem te zijn in een monogame relatie. Heb jij veel of af en toe wisselende seksuele contacten? Dan loop je een groot risico om besmet te raken met een SOA. Er zijn diverse soorten SOA´s waarmee je besmet kunt raken. Sommige mensen laten zich heel verstandig na ieder onveilig seksueel contact testen. Je kunt jezelf na onveilige seks ook onzeker voelen of misschien heb je klachten? Een SOA test inplannen is snel gebeurt op de website van OneDayClinic.

Lees meer over: onze soa testen. Of vul de soa-testwijzer in voor meer informatie over jouw klachten.

Waarom Onedayclinic?

  • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
  • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
  • Cash betaling mogelijk
  • BIG geregistreerde artsen
  • Open avond en in het weekend

Waarom het inplannen van een SOA test zo belangrijk is

Als jij onveilig hebt gevreeën en na enkele dagen of weken ervaar jij geen klachten, dan zul je hier niet meer bij nadenken en er automatisch vanuit gaan dat je geen SOA hebt opgelopen. Dit is zo´n beetje de gedachtegang van veel mensen. Maar wat je misschien niet weet, is dat er veel SOA´s zijn waarvan de kans klein is dat je op korte termijn klachten krijgt. Geen klachten hebben, is niet hetzelfde als niet besmet zijn. Je kunt besmet zijn en van niets weten. Ondertussen kun jij bij een volgende keer onveilige seks iemand anders besmetten. Omdat je de SOA niet laat behandelen, zul je op de lange termijn wel gezondheidsklachten krijgen en vaak veel ernstiger dan de eventuele symptomen direct na de besmetting. Het inplannen van een SOA test is daarom belangrijk voor jezelf én om te voorkomen dat je anderen besmet.

SOA testen inplannen bij OneDayClinic

Neem nadat je onveilige seks hebt gehad, de verantwoording en laat je SOA testen inplannen bij OneDayClinic. Iedereen kan bij ons terecht om één of meerdere SOA testen te doen. Weet je niet zo goed op welke SOA´s jij moet testen? Je krijgt altijd een consult met een betrouwbare arts die jou enkele persoonlijke vragen stelt en op basis hiervan goed kan bepalen welke SOA testen jij moet doen. Tevens is het bij ons ook mogelijk om volledig anoniem te testen.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483