Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

trichomonas thuistest

Bang voor HIV/AIDS? Vandaag getest, morgen de uitslag, in Amsterdam zelfs in 2 uur*

Anoniem testen en behandelen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen

Met een trichomonas thuistest heb je snel zekerheid

Trichomonas is een doorgaans wat minder bekende SOA. De trichomonas vaginalis is een parasiet die vooral veel voorkomt bij vrouwen. Overigens kunnen ook mannen besmet raken met trichomonas. Alleen mannen krijgen nauwelijks klachten, terwijl dit bij vrouwen veel vaker het geval is. Klachten bij vrouwen zijn een niet fris ruikende vaginale afscheiding of branderigheid, pijn of jeuk bij het plassen. Bij mannen gaat het vaak om een ontsteking in de plasbuis en/of afscheiding uit de plasbuis. Dit zijn geen prettige klachten en daarom is het raadzaam om bij deze klachten zo snel mogelijk een trichomonas thuistest te bestellen.

Lees meer over: onze soa testen. Of vul de soa-testwijzer in voor meer informatie over jouw klachten.

Waarom Onedayclinic?

  • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
  • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
  • Cash betaling mogelijk
  • BIG geregistreerde artsen
  • Open avond en in het weekend

Hoe worden trichomonas thuistesten uitgevoerd?

Het voordeel van trichomonas thuistesten, is dat ze gemakkelijk in je huiselijke omgeving gedaan kunnen worden en op het moment dat jij wenst. Moeilijk is het niet, vooral ook omdat er een uitgebreide beschrijving wordt meegeleverd. Vrouwen moeten met de test een uitstrijkje uit de vagina opsturen, terwijl bij mannen wat urine volstaat. Dit wordt in het laboratorium onderzocht en binnen 3 werkdagen kun je de uitslag online inzien. Trichomonas thuistesten zijn een ideale oplossing, als je bang bent dat je privacy in het gedrang komt. Thuis kun je immers in een veilige en vertrouwde omgeving testen.

Een trichomonas thuistest bestellen kan via OneDayClinic

Een trichomonas thuistest bestellen kan eenvoudig via de website van OneDayClinic. De thuistest is erg betrouwbaar en wordt in hetzelfde ISO-gecertificeerde laboratorium onderzocht als te testen die in onze kliniek worden afgenomen. Mocht je besmet zijn met trichomonas, dan kun je hier door middel van een antibioticakuur vanaf komen. Wil je hiervoor niet naar de huisarts? Maak dan een afspraak met OneDayClinic. Wanneer je dit wenst, kun je bij ons anoniem behandeld worden tegen trichomonas. Wij hebben klinieken in heel Nederland, er is dus altijd wel een kliniek bij jou in de buurt.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483