Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Uitgebreide soa test

Bang voor HIV/AIDS? Vandaag getest, morgen de uitslag, in Amsterdam zelfs in 2 uur*

Anoniem testen en behandelen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen

Met een uitgebreide SOA test krijg je zekerheid

Heb jij onveilige seks gehad? Dan weet je ongetwijfeld dat je een risico loopt om besmet te raken met een SOA. Een SOA kan hinderlijke klachten veroorzaken, maar zorgt er ook voor dat jij anderen kunt besmetten. Het is belangrijk om altijd voorbehoedsmiddelen te gebruiken tijdens de seks, vooral als je wisselende contacten hebt. Daarnaast doe je er goed aan, om jezelf na onveilige seks te laten testen op een SOA. Ook al heb je geen klachten, als drager kun je tijdens onveilige seks wel anderen besmetten met een SOA. Nu zijn er veel verschillende soorten SOA testen voorhanden. Met de uitgebreide SOA test van OneDayClinic, wordt je op verschillende soorten SOA´s getest.

Lees meer over: onze soa testen. Of vul de soa-testwijzer in voor meer informatie over jouw klachten.

Waarom Onedayclinic?

  • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
  • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
  • Cash betaling mogelijk
  • BIG geregistreerde artsen
  • Open avond en in het weekend

Welke uitgebreide SOA testen krijg je?

Omdat er altijd een kans is dat je meerdere SOA testen moet afleggen voor verschillende soorten SOA´s, heeft OneDayClinic het je gemakkelijk gemaakt. Ons meest gekozen pakket zijn de uitgebreide SOA testen, waarbij je op 6 verschillende SOA´s wordt getest. Je wordt getest op onder meer chlamydia, gonorroe, syfilis, HIV, hepatitis B en hepatitis C. Deze testen worden razendsnel uitgevoerd in 15 minuten en je krijgt een snelle uitslag die je thuis online én anoniem kunt opvragen. De uitgebreide SOA testen laat je uitvoeren voor één laag bedrag. Je betaalt dus niet per SOA test, zodat je hiermee voordeliger uit bent.

Een uitgebreide SOA test kopen bij OneDayClinic

Ga je een uitgebreide SOA test kopen bij OneDayClinic? Dan heb je keuze om uit één van onze vestigingen te kiezen die het dichtst bij jou in de buurt is. Tijdens het testen krijg je een consult met een BIG geregistreerde arts. Door zijn/haar deskundigheid, kan de arts jou alles vertellen over SOA´s en de testen worden professioneel afgenomen. Wil jij het liefst anoniem blijven? Dan is dit voor ons geen enkel probleem. Wij hebben voldoende aan een (fictieve) voornaam. De anonimiteit geldt zelfs als jij positief getest bent en jij je door ons wilt laten behandelen.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483