Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Chlamydia en gonorroe zelftest

Bang voor HIV/AIDS? Vandaag getest, morgen de uitslag, in Amsterdam zelfs in 2 uur*

Anoniem testen en behandelen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen

Doe als je zekerheid wilt een chlamydia en gonorroe zelftest

Omdat chlamydia en gonorroe tot één van de meeste voorkomende SOA´s behoren, doe je er goed aan om je te laten testen, als je ooit eens onveilig hebt gevreeën. Vooral ook, omdat je niet altijd klachten hoeft te krijgen. Als je dus zonder dat je het weet bent besmet, kun je anderen besmetten. Door je te laten testen, krijg je zekerheid en kun je je ook laten behandelen bij een positieve test. Het testen hoeft tegenwoordig weinig moeite meer te kosten, het kan zelfs thuis. Dit doe je door een chlamydia en gonorroe zelftest te bestellen bij SOA-thuistest.nl.

Lees meer over: onze soa testen. Of vul de soa-testwijzer in voor meer informatie over jouw klachten.

Waarom Onedayclinic?

  • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
  • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
  • Cash betaling mogelijk
  • BIG geregistreerde artsen
  • Open avond en in het weekend

Hoe gaat het chlamydia en gonorroe zelftesten?

Je krijgt de test volledig anoniem binnen in een blanco enveloppe. Niemand zal dus weten wat de inhoud van de enveloppe is, die je desgewenst ook kunt ophalen bij een PostNL afhaalpunt. Bij de test zit een uitgebreide beschrijving hoe je deze moet afnemen. Er is verschil tussen chlamydia en gonorroe zelftesten bij mannen en vrouwen. Doorgaans moeten mannen urine inleveren, tenzij je wilt testen in de keel of anus, dan neem je een zelfswab. Bij vrouwen wordt in de meeste gevallen een zelfswab uit de vagina genomen, maar als je je keel of anus wilt testen, moet je hier een zelfswab afnemen. Het afgenomen materiaal stuur je terug in de bijgeleverde enveloppe, waarna er in een gerenommeerd laboratorium wordt getest. Na 2 tot 3 werkdagen krijg je digitaal de uitslag.

Wat als de zelftest chlamydia en gonorroe positief is?

Wanneer blijkt dat de uitslag van de zelftest chlamydia en gonorroe positief is, dan moet je je laten behandelen. Ook als je geen klachten hebt, je bent wel drager en je kunt anderen besmetten. Behandeling gaat vrij eenvoudig met een eenmalige of 7 daagse antibioticakuur, dit is afhankelijk van de locatie waar chlamydia of gonorroe is gevonden. Je kunt naar je eigen huisarts, maar als je een anonieme behandeling wilt, dan mag je altijd langskomen in één van de klinieken van OneDayClinic.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483