Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Chlamydia

Bang voor Chlamydia? Vandaag getest, morgen de uitslag, in Amsterdam zelfs in 2 uur!

Anoniem testen en behandelen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen

Wil je weten of je chlamydia hebt?

De meest voorkomende Seksueel Overdraagbare Aandoening (SOA) is chlamydia. Chlamydia loop je op tijdens het hebben van onbeschermde seks. Dit kan zowel vaginale seks, orale seks of anale seks zijn. Het is mogelijk om met chlamydia rond te lopen, zonder dat je hier weet van hebt. Veel mensen die chlamydia oplopen merken hier namelijk helemaal niets van. Je kunt dus denken dat je geen SOA hebt, maar ondertussen ben je wel een gevaar voor anderen met wie je onbeschermde seks hebt. Neem daarom je verantwoording en zorg dat als je seks zonder condoom hebt, je ook een chlamydia test laat doen.

Lees meer over: de risicofactoren, klachten, symptomen en de behandeling.

Of: plan direct een afspraak.

Wat zijn de chlamydia klachten?

Lang niet iedereen die met chlamydia besmet is zal klachten krijgen. Chlamydia symptomen komen overigens vaker voor bij besmette mannen dan bij vrouwen. Mannen kunnen last krijgen bij het plassen van pijn of een branderig gevoel en afscheiding. Als chlamydia opstijgt, dan kan er een ontsteking ontstaan aan de bijballen of prostaat. Laat je de bacterie onbehandeld, dan kan dit uiteindelijk tot onvruchtbaarheid leiden. Ook vrouwen kunnen last krijgen bij het plassen en daarbij komt afscheiding vrij of je krijgt te maken met bloedverlies. Ook bij vrouwen kan chlamydia opstijgen en in de onderbuik terechtkomen. Dit kan buikvliesontsteking veroorzaken en uiteindelijk ook onvruchtbaarheid.

Bij klachten van chlamydia naar OneDayClinic

Heb je klachten van chlamydia of in ieder geval klachten die hierop kunnen wijzen? Het is belangrijk om chlamydia te behandelen. Meld je daarom bij de experts op het gebied van SOA´s, namelijk OneDayClinic. Wie je bent maakt ons niet uit, wij testen en eventueel behandelen je op basis van je voornaam. Je mag bij ons dus anoniem blijven. Onze chlamydia test is professioneel en betrouwbaar. Bij het maken van een uitstrijkje of het opvangen van urine, wordt dit in een gecertificeerd laboratorium onderzocht. De uitslag krijg soms al de volgende dag of in ieder geval binnen twee dagen.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483