Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Chlamydia behandelen

Bang voor HIV/AIDS? Vandaag getest, morgen de uitslag, in Amsterdam zelfs in 2 uur*

Anoniem testen en behandelen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen

Laat na een positieve test chlamydia behandelen

Een van de meest voorkomende SOA´s in Nederland, is chlamydia. Maar het is ook één van de soorten die het minst snel worden herkend. Dit heeft er mee te maken dat een groot gedeelte van de dragers van chlamydia geen klachten ontwikkelen. Je kunt dus chlamydia hebben en het niet weten en de SOA daarmee doorgeven aan anderen. Dit wil je natuurlijk niet op je geweten hebben. Als je weet dat je ooit eens onveilige seks hebt gehad, dan kan een chlamydia test geen kwaad. Als blijkt dat je besmet bent, dan kun je chlamydia behandelen en ben je er snel vanaf.

Lees meer over: onze soa testen. Of vul de soa-testwijzer in voor meer informatie over jouw klachten.

Waarom Onedayclinic?

  • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
  • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
  • Cash betaling mogelijk
  • BIG geregistreerde artsen
  • Open avond en in het weekend

Hoe gaat het behandelen tegen chlamydia?

Chlamydia kan op verschillende plekken in het lichaam voorkomen. Denk aan de keel, de anus en de vagina. De plek waar chlamydia aanwezig is, bepaalt welk soort chlamydia behandeling je krijgt. Hierbij wordt chlamydia altijd behandeld met antibiotica. Als chlamydia in het rectum wordt gevonden, dan krijg je een antibioticakuur van 7 dagen. Chlamydia op andere plekken, zoals de vagina, worden behandeld met een eenmalige inname van azitromycine tabletten. Behandelen tegen chlamydia is dus vrij eenvoudig en kan bij OneDayClinic zelfs anoniem, net zoals het testen. Je krijgt dan direct de tabletten mee. Normaal gesproken ben je na de behandeling van chlamydia af. Wil je toch zekerheid? Laat je dan vanaf 6 weken na de behandeling opnieuw testen bij OneDayClinic of bestel een thuistest op SOA-thuistest.nl.

Haal je medicatie tegen chlamydia bij OneDayClinic

In één van de klinieken van OneDayClinic, kun je je laten testen op Chlamydia, maar dit kan ook thuis met een zelftest. Beide methodes garanderen anonimiteit. Als blijkt dat je positief bent, dan zal dit misschien even schrikken zijn. Gelukkig is chlamydia relatief gemakkelijk te behandelen, maar dan moet je wel medicijnen halen. Ook in het geval dat je medicatie tegen chlamydia nodig hebt, kan dit in onze kliniek geheel anoniem.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483