Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Chlamydia behandeling

Bang voor HIV/AIDS? Vandaag getest, morgen de uitslag, in Amsterdam zelfs in 2 uur*

Anoniem testen en behandelen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen

Heb jij een chlamydia behandeling nodig?

Chlamydia behoort tot de SOA´s die het vaakst voorkomen. Je loopt chlamydia op, doordat je onveilige seks hebt, dus seks zonder voorbehoedsmiddelen. Een overgrote meerderheid van de besmette mensen ervaart geen chlamydia symptomen op de korte termijn. Dit is een groot risico van chlamydia. Hierdoor heb je niet door dat je drager bent en waan jij je veilig. Als jij je ook veilig genoeg waant om onveilige seks te hebben, dan is er de kans dat jij anderen besmet. Om dit te voorkomen kun je het beste tijdig laten testen. Als na een chlamydia test blijkt dat jij besmet bent, dan is een chlamydia behandeling noodzakelijk.

Lees meer over: onze soa testen. Of vul de soa-testwijzer in voor meer informatie over jouw klachten.

Waarom Onedayclinic?

  • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
  • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
  • Cash betaling mogelijk
  • BIG geregistreerde artsen
  • Open avond en in het weekend

Wanneer is een behandeling tegen chlamydia nodig?

Er is maar een klein percentage van de mensen die klachten krijgt van chlamydia. Daarom is het zo belangrijk om je te laten testen, nadat je onveilige seks hebt gehad. Als je geen klachten ervaart, dan zal jij er vanzelfsprekend vanuit gaan dat je gezond bent en is het mogelijk om anderen te besmetten. Mocht je wel klachten krijgen, dan zul je vaak eerder een SOA test doen en dan zal er al snel uitkomen dat je chlamydia hebt opgelopen. Een behandeling tegen chlamydia is dan direct nodig. Gelukkig is het makkelijk om chlamydia te behandelen met een antibioticakuur. Wanneer je de kuur hebt doorlopen, ben je vrij van chlamydia. Om dit te bevestigen, kun jij jezelf na enkele weken nogmaals testen.

Kom voor chlamydia behandelingen naar OneDayClinic

Als privékliniek heeft OneDayClinic zich voornamelijk gespecialiseerd in SOA´s. Wij behoren dan ook tot één van Nederlands meest betrouwbare SOA klinieken. Onze artsen zijn BIG geregistreerd en al onze afgenomen testen worden in een ISO-gecertificeerd laboratorium onderzocht. Zie jij er tegenop om voor chlamydia behandelingen een afspraak met ons te maken? Misschien helpt het om te weten dat je ook anoniem een afspraak mag maken. Jouw identiteit zal bij ons niet bekend zijn en toch krijg je een adequate behandeling tegen chlamydia.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483