Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Chlamydia test

Bang voor Chlamydia? Vandaag getest, morgen de uitslag, in Amsterdam zelfs in 2 uur!

Anoniem testen en behandelen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen

Doe een chlamydia test als klachten hierop wijzen

Chlamydia is de meest voorkomende SOA in Nederland. Als je onbeschermde seks hebt gehad en je bent besmet met een SOA, dan is de kans dus zeer reëel dat dit chlamydia is. Vrouwen hebben meer kans om een chlamydia op te lopen, maar bij mannen is de kans op het krijgen van klachten weer groter. Bij zowel mannen als vrouwen kunnen klachten ontstaan als pijn of een branderig gevoel bij het plassen en een afscheiding uit de penis of vagina. Verder kan de bacterie als deze opstijgt, ook klachten geven, zoals ontstekingen in de onderbuik, de prostaat of bijballen. Als je deze klachten ervaart, doe dan een chlamydia test. Het is belangrijk om chlamydia te behandelen.

 

Ook op chlamydia testen bij geen klachten

Veel mensen die besmet zijn ontwikkelen geen chlamydia symptomen. Dit percentage is bij vrouwen hoger dan bij mannen. Geen klachten houdt niet in dat je niet besmet bent, zoals sommigen wel eens denken. Je bent dan net zo besmettelijk als iemand die wel klachten heeft. Als je onveilig gevreeën hebt en geen klachten hebt, dan blijf je dus onwetend over het feit dat je besmet bent met chlamydia. Bij een volgende keer onveilige seks is er een kans dat je iemand anders besmet en dit zul je liever niet op je geweten willen hebben. Daarom is het verstandig om altijd op chlamydia te testen, ook als je geen klachten hebt.

Een test chlamydia afnemen bij OneDayClinic

Je bent voor een test chlamydia altijd welkom bij OneDayClinic. Waar je ook woont, er is altijd wel één van onze SOA klinieken of SOA testpunten bij jou in de buurt. Wij adviseren je om een complete SOA test af te laten, nemen, waarbij je ook kunt testen op andere soorten SOA´s, zoals gonorroe. Zo weet je zeker dat er geen SOA over het hoofd wordt gezien. Wil je een zeer snelle uitslag? Doe dan op onze locatie in Amsterdam de chlamydia sneltest. Je krijgt dan binnen twee uur al de uitslag.

Lees meer over: de risicofactoren, klachten, symptomen en de behandeling.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483