Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Chlamydia thuistest

Bang voor HIV/AIDS? Vandaag getest, morgen de uitslag, in Amsterdam zelfs in 2 uur*

Anoniem testen en behandelen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen

Gemakkelijk en anoniem testen met een chlamydia thuistest

Het is begrijpelijk dat je opziet tegen een SOA test voor chlamydia. Een dergelijke test ligt betreffende privacy soms best wel gevoelig. Je wilt een chlamydia test het liefst geheel anoniem doen? Daar zijn gelukkig mogelijkheden voor. Zo ben je altijd welkom in één van de klinieken van OneDayClinic om je anoniem te laten testen. Als dit geen optie is, dan is er nog de mogelijkheid om een chlamydia thuistest te bestellen. Hiermee kun je jezelf testen in de veilige omgeving van je huis en op het moment dat het jou uitkomt. Bestel je de chlamydia thuistest van SOA-thuistest.nl, dan mag je dezelfde hoge kwaliteit verwachten als in onze kliniek.

Lees meer over: onze soa testen. Of vul de soa-testwijzer in voor meer informatie over jouw klachten.

Waarom Onedayclinic?

  • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
  • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
  • Cash betaling mogelijk
  • BIG geregistreerde artsen
  • Open avond en in het weekend

Hoe gaat het chlamydia thuistesten in zijn werk?

Op chlamydia thuistesten is helemaal niet zo moeilijk. Je moet uiteraard wel eerst de juiste chlamydia test bestellen, voor een man of een vrouw. De thuistest wordt in een blanco enveloppe verzonden, zodat niemand hoeft te weten wat erin zit. Chlamydia komt op bepaalde plekken veel voor, zoals in de vagina, de anus als je anale seks hebt gehad en in de keel bij orale seks. Het kan dus zijn dat je meerdere tests moet doen. Normaal gesproken is voor mannen een urinemonster voldoende, maar als je anale of orale seks hebt gehad, dan moet je een swab uit de keel of anus afnemen. Dit geldt ook voor vrouwen, die wat materiaal verzamelen uit de vagina, keel of anus. Dit materiaal moet je terugsturen met de bijgeleverde retourenveloppe en binnen 3 werkdagen kun je de uitslag online opvragen.

Een thuistest chlamydia garandeert anonimiteit

Een thuistest chlamydia behoort tot de meest anonieme methode om je te laten testen. Helaas is het wel zo, dat als je positief test, je medicatie moet halen. Chlamydia is erg gemakkelijk te genezen met een antibioticakuur. Als je hiervoor niet naar de huisarts wilt, maak dan een afspraak met OneDayClinic. Dit kan zelfs al anoniem. Zo kun je je anoniem laten behandelen en raak je van je chlamydia af. Waar je óók rekening mee moet houden bij een positieve test, is dat je je bedpartner(s) inlicht. Zo kunnen ook zij zich testen.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483