Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Chlamydia zelftest

Bang voor Chlamydia? Vandaag getest, morgen de uitslag, in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven zelfs in 2 uur!

Anoniem testen en behandelen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen

Laat je testen met een gemakkelijke chlamydia zelftest

Zeker wanneer je geen condoom hebt gebruikt bij seks, is het zeer verstandig om je te laten testen op chlamydia. De kans is groot, dat als je een SOA hebt opgelopen, dit chlamydia is. Veel mensen met chlamydia weten helemaal niet dat ze dit hebben, omdat ze geen klachten hebben. Dit kan ook het geval zijn met jouw bedpartner(s). Hoewel zij onwetend zijn, is het wel mogelijk dat zij jou ondertussen besmet hebben. Ook jij kunt geen klachten hebben en toch anderen besmetten. Zo kun je maanden of zelfs jarenlang rondlopen met chlamydia, zonder dat je het zelf weet. Daarom: test je altijd op chlamydia, als je onveilige seks hebt gehad. Hiervoor hoef je tegenwoordig niet meer naar een arts, dit kan met een chlamydia zelftest.

Lees meer over: onze soa testen. Of vul de soa-testwijzer in voor meer informatie over jouw klachten.

Waarom Onedayclinic?

  • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur! (In Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven)
  • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
  • Cash betaling mogelijk
  • BIG geregistreerde artsen
  • Open avond en in het weekend

Waarom op chlamydia zelftesten?

Testen op chlamydia kan in de kliniek van OneDayClinic, maar met chlamydia zelftesten, kun je zelf thuis een test afnemen. Op welke wijze je het ook doet, het is altijd verstandig als je een test doet. Hoewel je misschien geen klachten ervaart, kan dit op de lange termijn wel heel schadelijk zijn. Een onbehandelde chlamydia bij vrouwen, kan ontstekingen geven aan de baarmoeder, de eileiders en lage onderbuikontsteking. Bij mannen ontstaan er op termijn ontstekingen aan de prostaat, de ballen en bijballen. Deze erg pijnlijke ontstekingen, kunnen de vruchtbaarheid aantasten. Met chlamydia zelftesten voorkom je een hoop narigheid in de toekomst. Zelfs als je positief getest bent, dan is het relatief gemakkelijk om van chlamydia af te komen.

Bestel online een zelftest voor chlamydia

Een online zelftest voor chlamydia bestel je snel en anoniem bij SOA-thuistest.nl. Als onderdeel van OneDayClinic, hanteren wij dezelfde hoge standaarden en laten wij alle testen uitvoeren bij hetzelfde gerenommeerde laboratorium. Doordat je het afgenomen materiaal nog zelf moet terugsturen, kan het iets langer duren dat je de uitslag kunt opvragen, maar altijd binnen 2 tot 3 werkdagen. Wil je als je positief bent getest toch je anonimiteit waarborgen? Maak dan een anoniem een afspraak met OneDayClinic, je krijgt dan een anonieme chlamydia behandeling met antibiotica.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483