Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Gonorroe soa test

Bang voor Gonorroe? Vandaag getest, morgen de uitslag, in Amsterdam zelfs in 2 uur*

Anoniem testen en behandelen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen

Doe een gonorroe SOA test

Naast chlamydia, behoort ook gonorroe tot één van de meest voorkomende SOA´s. Gonorroe is een bacterie die zich vestigt in de slijmvliezen. Tijdens onbeschermd seksueel contact zullen de slijmvliezen met elkaar in contact komen en kan de bacterie overgedragen worden. Niet iedereen hoeft klachten te ervaren bij een besmetting met gonorroe. Bij mannen is dit meestal wel het geval, terwijl vrouwen minder vaak klachten hebben. De klachten concentreren zich vrijwel altijd rondom de genitaliën, zoals pijn of een branderig gevoel tijdens het plassen en afscheiding uit de vagina en penis. Doe bij klachten daarom altijd een gonorroe SOA test.

Laat je ook bij geen klachten op een gonorroe SOA testen

In veel gevallen zullen mannen die besmet zijn met gonorroe wel symptomen ervaren. Het zijn vooral vrouwen die geen klachten hebben en een klein aandeel van de mannen. Maar geen klachten houdt niet in dat je niet besmet bent. Integendeel, een gonorroe besmetting kan dan zelfs gevaarlijker zijn. Bij klachten is het duidelijk dat je een SOA hebt opgelopen en kun je je laten behandelen. Als je geen klachten hebt en je geen test doet, dan kun je anderen blijven besmetten. Laat je dus ook op een gonorroe SOA testen als je geen klachten hebt, maar je wel onveilige seks hebt gehad.

Bij OneDayClinic een SOA test gonorroe laten afnemen

Twijfel je of je gonorroe hebt omdat je misschien klachten hebt of omdat je onbeschermde seks hebt gehad? Kom dan naar één van de locaties van OneDayClinic voor een SOA test gonorroe. Na een gonorroe test heb je de zekerheid of je wel of niet besmet bent met gonorroe. Wij begrijpen dat je een SOA test gonorroe liever zo anoniem mogelijk wilt laten plaatsvinden. Wij bieden hier de mogelijkheden voor. Wij richten ons alleen op jou goed voorlichten en de test afnemen, meer hoeven wij niet over je te weten.

Lees meer over: de risicofactoren, klachten, symptomen en de behandeling.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483