Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Gonorroe symptomen man

Bang voor HIV/AIDS? Vandaag getest, morgen de uitslag, in Amsterdam zelfs in 2 uur*

Anoniem testen en behandelen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen

Wat zijn gonorroe symptomen bij een man?

Gonorroe is een SOA, waarbij de bacterie zich nestelt in de slijmvliezen van de geslachtsorganen, de anus of de keel. Tijdens de seks zullen de slijmvliezen met elkaar in aanraking komen en kun je als jij de bacterie hebt, je bedpartner besmetten. De kans is aanzienlijk, want gonorroe is zeer besmettelijk. Betreffende het krijgen van klachten, is er een overduidelijk verschil tussen mannen en vrouwen. Ruim 90% van de besmette mannen krijgt klachten. Bij vrouwen blijft dit percentage steken op 40 tot 70%. Je moet de gonorroe symptomen als man herkennen, zodat jij een gonorroe test kunt doen en je laten behandelen.

Lees meer over: onze soa testen. Of vul de soa-testwijzer in voor meer informatie over jouw klachten.

Waarom Onedayclinic?

  • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
  • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
  • Cash betaling mogelijk
  • BIG geregistreerde artsen
  • Open avond en in het weekend

Wat zijn de symptomen van gonorroe bij de man?

Ben jij als man besmet met gonorroe, dan is er dus een grote kans dat jij hier klachten van zult ervaren. De symptomen van gonorroe bij een man, bestaan voornamelijk uit een branderig gevoel of pijn bij het plassen. De bekende ´druiper´ is ook één van de symptomen van gonorroe bij de man. Hierbij komt een pusachtige afscheiding uit de plasbuis. Als dit het geval is, maak dan zo snel mogelijk een afspraak met één van de klinieken van OneDayClinic. Het zijn sowieso erg hinderlijke klachten en de gevolgen kunnen ernstig zijn. Het kan onbehandelde gonorroe nog pijnlijker worden, door infecties aan de ballen, bijballen en de prostaat. Uiteindelijk kan dit alles leiden tot onvruchtbaarheid.

Met gonorroe symptomen voor mannen naar OneDayClinic

De gonorroe symptomen bij mannen zijn relatief eenvoudig te herkennen. Toch kunnen deze klachten ook veroorzaakt worden door een andere SOA. Als jij van jezelf weet dat je onveilige seks hebt gehad en je krijgt bepaalde symptomen, neem dan contact op met OneDayClinic. Je laat je bij ons testen, zodat je duidelijkheid hebt of je besmet bent en of het gonorroe is. Is dit het geval? Je hoeft als je dit niet wilt, niet naar je huisarts. Jij kunt je desnoods anoniem, door ons laten behandelen.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483