Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Gonorroe zelftest

Bang voor HIV/AIDS? Vandaag getest, morgen de uitslag, in Amsterdam zelfs in 2 uur*

Anoniem testen en behandelen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen

Met een gonorroe zelftest kun je jezelf thuis testen

Nadat jij onveilige seks hebt gehad zonder condoom, is er altijd een risico dat je besmet bent met een seksueel overdraagbare aandoening (SOA). Een van de veelvoorkomende SOA´s is gonorroe. Bij mannen is het vaak vrij snel duidelijk of je besmet bent, want in de meeste gevallen krijgen zij last van een pusachtige uitscheiding uit de plasbuis, ook wel druiper genoemd. Met deze klachten hoef je niet meer te twijfelen of je een SOA hebt en doe je er goed aan om de gonorroe zelftest aan te schaffen. Vrouwen kunnen ook klachten krijgen, maar minder vaak dan mannen. Maar ook vrouwen die onveilige seks hebben gehad, bestellen het beste een gonorroe zelftest.

Lees meer over: onze soa testen. Of vul de soa-testwijzer in voor meer informatie over jouw klachten.

Waarom Onedayclinic?

  • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
  • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
  • Cash betaling mogelijk
  • BIG geregistreerde artsen
  • Open avond en in het weekend

Op gonorroe zelftesten gaat snel, gemakkelijk én anoniem

Bij het testen op een SOA, is anonimiteit soms erg belangrijk. Bij OneDayClinic kun je sowieso al anoniem terecht om je te laten testen. Maar via ons kun je ook gonorroe zelftesten bestellen. De test wordt dan thuisgestuurd in een blanco enveloppe, dus niemand hoeft te weten wat de inhoud is. Afhankelijk van waar je wilt testen, bijvoorbeeld, in de vagina, anus of keel, neem je een zelfswab of vang je wat urine op. De beschrijving bij de gonorroe zelftesten geven duidelijk aan wat je moet doen. Het afgenomen materiaal stuur in je bijgeleverde retourenveloppe op naar het laboratorium en na 2 tot 3 werkdagen kun je de uitslag online inzien.

Ga voor het gemak van een zelftest voor gonorroe

Jezelf laten testen met een zelftest voor gonorroe is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Je hoeft hiervoor niet eens de deur uit, de zelftest wordt gewoon bij je thuis afgeleverd. Als je negatief bent getest, dan is er ook niets aan de hand. Ben je positief getest, dan zul je je moet laten behandelen. Dit kan bij de huisarts en in sommige gevallen de GGD, maar je mag ook bij OneDayClinic langskomen. Een behandeling bestaat uit een antibioticakuur, die je bij ons desgewenst anoniem kunt verkrijgen.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483