Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Hiv test Den Haag

Bang voor HIV/AIDS? Vandaag getest, morgen de uitslag*, in Den Haag zelfs in 2 uur

Anoniem testen en behandelen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen

Doe een HIV test in Den Haag

Nog niet eens zo heel lang geleden, was HIV een dodelijke ziekte. HIV ontwikkelt zich in diverse stadia en in het laatste stadium heb je AIDS. In de diverse stadia van HIV, wordt je natuurlijke immuunsysteem afgebroken. Het immuunsysteem beschermt je tegen ziektes en deze bescherming verdwijnt langzamerhand. Wanneer je AIDS heb, dan kun je van eenvoudige ziektes, zoals een griepje of een verkoudheid zeer ernstig ziek worden en er zelfs aan overlijden. Gelukkig zijn de ontwikkelingen op medische wetenschappelijk niveau succesvol en hoeft HIV tegenwoordig niet meer tot AIDS te leiden. Met een HIV test in Den Haag, weet je tijdig of je besmet en des te eerder kun je een behandeling ingaan.

Lees meer over: de risicofactoren, klachten, symptomen en de behandeling.
Of: plan direct een afspraak.

Waarom Onedayclinic?

  • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur! (In Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht)
  • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
  • Cash betaling mogelijk
  • BIG geregistreerde artsen
  • Open avond en in het weekend

Hoe kun je op HIV testen in Den Haag?

Op een HIV testen in Den Haag kan door middel met diverse testen. Het duurt meestal tot 12 weken voordat er antilichamen in het bloed zijn te vinden. Deze lange tijd kan frustrerend zijn, helemaal als je klachten hebt. Bij Onedayclinic kun je al eerdere terecht. Al na 6 weken nadat het seksueel of bloedcontact heeft plaatsgevonden, kun je bij ons de zogenaamde vierde generatie combo test laten uitvoeren. Er wordt hierbij bloed afgenomen en in het laboratorium onderzocht. De uitslag hiervan krijg je de volgende werkdag. Wil je een zeer snelle uitslag? Kies dan voor de combo sneltest. Het bloed wordt dan niet in een laboratorium onderzocht, maar je hebt wel binnen 30 minuten de uitslag. Bij een positieve uitslag doe je nog wel de combo test via het lab. In onze vestiging in Den Haag kun je nu ook terecht voor een HIV-1 RNA sneltest. Deze test kun je al laten uitvoeren na 14 dagen! Binnen 2 uur krijg je de uitslag en weet je waar je aan toe bent.

Doe ook een HIV sneltest in Den Haag bij Onedayclinic

Bij Onedayclinic begrijpen wij heel goed dat je onder spanning staat als je vermoedens hebt dat je mogelijk met HIV besmet bent. Doe daarom de HIV sneltest in Den Haag. Met deze test krijg je binnen 2 uur de uitslag. Daarnaast is een volledig anonieme test en eventuele behandeling mogelijk. Je hoeft je echte naam en geboortedatum niet op te geven en ook de uitslag ontvang je anoniem online. Zo hopen wij voor jou de drempel te verlagen om je toch te laten testen.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483