Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Snelle soa test

Bang voor HIV/AIDS? Vandaag getest, morgen de uitslag, in Amsterdam zelfs in 2 uur*

Anoniem testen en behandelen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen

Met een snelle SOA test krijg je zekerheid

Als jij onveilige seks hebt gehad, dan hoef je natuurlijk niet direct een SOA op te lopen. Toch kan het blijven knagen en kun je je grote zorgen maken. Dit is begrijpelijk, want er wordt vaak genoeg gewaarschuwd om veilig te vrijen, vooral als je wisselende partners hebt. Om van je zekerheid af te komen, kun je een snelle SOA test doen. Binnen enkele dagen weet je dan of je een besmetting hebt opgelopen of dat je de dans bent ontsprongen. Voor een snelle SOA test hoef je niet meer de deur uit. Je bestelt de SOA test online, waarna deze discreet verpakt bezorgd wordt. De test zelf doe je gewoon thuis in je eigen veilige omgeving.

Lees meer over: onze soa testen. Of vul de soa-testwijzer in voor meer informatie over jouw klachten.

Waarom Onedayclinic?

  • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
  • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
  • Cash betaling mogelijk
  • BIG geregistreerde artsen
  • Open avond en in het weekend

Welke soorten snelle SOA testen zijn er?

Er zijn natuurlijk verschillende soorten SOA´s en die moeten op hun eigen wijze getest worden. Daarom zijn er ook verschillende snelle SOA testen verkrijgbaar. Omdat de wijze van testen voor chlamydia en gonorroe hetzelfde is, kun je een gecombineerde ´chlamydia & gonorroe´ test bestellen. Hiervan zijn ook nog speciale orale en anale testen verkrijgbaar. Verder zijn er nog snelle SOA testen te verkrijgen, voor het testen op mycoplasma, trichomonas en HIV. Uiteraard is het lastig om te kiezen uit een bepaalde test, vooral als je geen klachten hebt. Beantwoord online dan eerst de vragen in de testwijzer. Je krijgt dan een goed advies welke snelle SOA testen je voor jouw situatie moet bestellen.

Een SOA test snel uitvoeren met een handige thuistest

Als je een SOA test snel wilt uitvoeren, bestel dan de gemakkelijke thuistest. Mede door de duidelijke gebruiksaanwijzing, kan iedereen zichzelf testen op een SOA. Het afgenomen materiaal wordt onderzocht in het gerenommeerde laboratorium waar OneDayClinic de testen ook laat onderzoeken. De thuistesten geven daarom een hoge van betrouwbaarheid en binnen 2 tot 3 werkdagen kun je de uitslag online opvragen.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483