Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA kliniek Amstelveen

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*, in Amsterdam zelfs in 2 uur!

Anonieme test en behandeling
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en BIG geregistreerde artsen

Kom voor een betrouwbare SOA test naar de SOA kliniek in Amstelveen

Natuurlijk heb je toch altijd veilige seks en gebruik je een condoom? Het is natuurlijk utopie dat iedereen die jong is dit zal beweren. Vooral op momenten dat je onverwachts seks hebt en niemand een condoom bij zich heeft, dan gebeurt het gewoon zonder condoom. Het is belangrijk dat je je wel bewust blijft van de risico´s die je loopt tijdens onveilige seks. Dit houdt dan ook in, dat als je je eigen gezondheid en die van je bedpartner serieus neemt, je een afspraak maakt met de SOA kliniek in Amstelveen voor een SOA test.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

[esi mbhi location=”Amsterdam” cache=”public” ttl=”0″]
[esi openingstijden_met_schema location=”Amsterdam” titel=”SOA Kliniek Amsterdam” afbeelding=”https://onedayclinic.nl/wp-content/uploads/2019/10/amsterdam001.jpg” alt=”Anonieme SOA test Amsterdam” adres=”Spuistraat 239″ postcode=”1012 VP” provincie=”Noord-Holland” cache=”public” ttl=”0″]

Onze soa kliniek in Amsterdam zit aan de Spuistraat 239 op de eerste verdieping en is zeer makkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer, de auto als de fiets. Vanaf Amsterdam Centraal sta je binnen 10-15 minuten bij ons voor de deur. Je auto parkeren kan om de hoek in de parkeergarage van de Bijenkorf. De ingang is via de apotheek. In de avond graag op de bel Spui medisch centrum drukken om binnen te komen.

SOA test Amsterdam

Wat kost een SOA test in Amsterdam?

Wij werken met verschillende pakketten. Onderstaande zijn daarvan de meest gekozen. Let op, afhankelijk van jouw situatie kan het zo zijn dat er een ander pakket of aanvullende testen (en daardoor kosten) nodig zijn. Dit zijn echter uitzonderingssituaties.

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 200
Sneltesten
Uitslag in 90 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • HPV
 • HIV (RNA)

Onze soa testen (in Amsterdam)

Iedere soa veroorzaakt andere klachten, want er zijn veel verschillende seksueel overdraagbare aandoeningen. Bij OneDayClinic Amsterda laat je je testen voor een bijzonder groot aantal soa’s. Denk onder andere aan:

Daarnaast kies je uit verschillende manieren om soa’s te testen.

Sneltesten in Amsterdam

Wij hebben als enige in Nederland een sneltest voor Gonorroe, Chlamydia, HPV en HIV. De HIV RNA sneltest kan al 10 dagen na het seksueel contact worden gedaan. Ook deze sneltesten kun je geheel anoniem laten afnemen. De uitslag volgt in 2 uur. Dit kan zowel per mail als telefonisch.

Soa Kliniek Amsterdam

Met welke reden ga jij op zoek naar SOA klinieken in Amstelveen?

Na het hebben van onveilige seks op zoek gaan naar SOA klinieken in Amstelveen om je te laten testen, is erg belangrijk. Lang zoeken hoef je niet, want OneDayClinic heeft een kliniek in Amstelveen. Wij zijn een privékliniek en ook de enige erkende SOA privékliniek in Nederland. Je kunt bij ons terecht, als je nadat je onveilige seks hebt gehad bepaalde klachten ervaart. De kans is dan groot dat je besmet bent en onze testen geven je dan zekerheid. Heb je geen klachten, maar je hebt wel onveilige seks gehad? Ook dan is het belangrijk om te testen, want lang niet iedereen heeft klachten. Als je onwetend met een SOA blijft doorlopen, dan blijf je ook anderen besmetten en dit wil jij toch niet op je geweten hebben?

Kun je in een SOA kliniek anoniem in Amstelveen testen?

Omdat OneDayClinic inzet op een zoveel mogelijk gebruik van SOA testen voor alle doelgroepen, kun je in de SOA kliniek anoniem in Amstelveen testen. Je hoeft hiervoor geen persoonlijke gegevens op te geven. Wij zullen alleen voor de online registratie van de uitslag een voornaam vragen, die je desgewenst ook zelf mag verzinnen. De uitslag vraag je online op en mocht je positief testen, dan mag je je ook geheel anoniem in onze kliniek laten behandelen.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Waarom Onedayclinic?

 • Uitslag (alleen in Amsterdam) in 2 uur bekend (uniek in Nederland)
 • Anoniem soa testen en behandelen ook mogelijk
 • Cash betalingen mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Ruime openingstijden (ook in het weekend)

Dienstdoende arts(en)

 • Amit Atwal
 • T. Tasma BIG no. 69925677601
 • D. Remmelzwaal
 • L.SminkBIG no. 59926949301

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483