Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA kliniek Monster

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*

Anoniem testen en behandelen
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en artsen

Creëer duidelijkheid en bezoek de SOA kliniek in Monster

Als je weet dat seks met een voorbehoedsmiddel kan voorkomen dat je een SOA krijgt en je doet het toch zonder, dan kun je in grote onzekerheid terechtkomen. Je vraagt je dan constant af of je wel of niet besmet bent en van eventuele klachten hoeft het niet af te hangen. Je kunt immers besmet zijn zonder klachten te ervaren. Als je dan onbeschermde seks hebt, dan breng je ook de gezondheid van je partner in gevaar. Laat het daarom niet zover komen en op zoek naar een SOA kliniek in Monster of omgeving. In dit geval zal OneDayClinic Den Haag het dichts bij jou in de buurt zijn.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

[esi mbhi location=”Rotterdam” cache=”public” ttl=”0″]
[esi openingstijden_met_schema location=”Rotterdam” titel=”SOA Kliniek Rotterdam” afbeelding=”https://onedayclinic.nl/wp-content/uploads/2019/10/rotterdam.jpg” adres=”Westblaak 92″ postcode=”3012 KM” provincie=”Zuid-Holland” cache=”public” ttl=”0″]

Wat is het adres en wat zijn de openingstijden?

OneDayClinic Rotterdam is een privékliniek welke ligt aan de Westblaak 92, in het centrum van Rotterdam. Vanwege de uitstekend bereikbare locatie in de randstad is onze kliniek in Rotterdam een fijne uitvalsbasis. Je staat zo bij ons voor de deur. Dus wil jij een soa test laten doen en woon je in Rotterdam of in de omgeving, zoals Dordrecht of Gouda? Dan kan je altijd snel bij ons terecht voor een soa test. Wij zijn vanaf de snelweg zeer makkelijk te bereiken. Ook met het openbaar vervoer is onze locatie goed bereikbaar. Vanaf Rotterdam Centraal station sta je binnen 10 minuten bij ons voor de kliniek.

Dankzij de ruime openingstijden van onze soa poli in Rotterdam en haar specialisatie in soa testen, kun je vrijwel altijd op dezelfde dag geholpen worden. Zowel overdag als ’s avonds, op werkdagen en in het weekend. Binnen 20 minuten wordt de test afgenomen, waarna je de uitslag binnen maximaal 2 werkdagen ontvangt. De uitslag bekijk je online via ons testuitslagen portaal.

Wat kost een soa test in Rotterdam?

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 200
Sneltesten
Uitslag in 90 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • HPV
 • HIV (RNA)

Onze soa testen

Laat je in onze kliniek testen en diagnosticeren op:

Laat je je bij ons testen op een soa, dan gebeurt dit volledig anoniem. Wij vinden discretie erg belangrijk en dus staat dit hoog in het vaandel. Daarnaast is OneDayClinic vaak voordeliger dan wanneer je een soa test via de huisarts doet.

Hoe werkt een soa test?

1 - Afspraak maken

Veilig en anoniem online een afspraak maken.

2 - Bezoek kliniek

Bij een kliniek of testpunt wordt het onderzoek uitgevoerd.

3 - Check de uitslag

Vul je persoonlijke code in op de website en bekijk de uitslag.

We starten met een gesprek met de arts waarbij er wordt bepaalt welke soa test je nodig hebt. Dit is afhankelijk van het risico dat je gelopen hebt, hoe en met wie je (vrouw, man of allebei) onbeschermd sekscontact hebt gehad.

Gonorroe, chlamydia ,trichomonas of mycoplasma worden door middel van een urinetest vastgesteld bij mannen. Bij vrouwen gebeurt dit met een wattenstokje dat je zelf kunt gebruiken om vocht uit de vagina af te nemen. Wil je liever dat de arts dit doet, dan is dat ook mogelijk. De uitslag van de test is vaak al binnen 1 dag bekend.
De soa testen op syfilis, hiv en hepatitis worden uitgevoerd via bloedonderzoek.

Lees de veelgestelde vragen om meer te weten te komen over soa’s en soa testen.

Wat mag je verwachten van de SOA klinieken in Monster van OneDayClinic?

Als je op zoek bent naar SOA klinieken in Monster en omgeving, dan kom je automatisch uit bij de vestiging van OneDayClinic in Den Haag. Wij zijn een SOA privékliniek en hebben diverse klinieken en testpunten in heel Nederland. Zo is er altijd een kliniek in de buurt. Als je een afspraak maakt met onze Haagse kliniek, dan krijg je een consult met een ervaren en deskundig arts. De arts is BIG geregistreerd, wat zeker vertrouwen zal geven. De arts gaat met je in gesprek om te bepalen welke risico´s je hebt gelopen en welke SOA testen je moet doen. De testen worden in een gerenommeerd laboratorium onderzocht, waarna je de uitslag zelf online kunt inzien.

Je mag in de SOA kliniek anoniem in Monster testen op een SOA

Als je opziet tegen een SOA test, dan is het vaak zo dat men opziet tegen eventuele privacyissues. Je bent misschien bang dat het bekend wordt dat je een SOA test hebt gedaan? In onze SOA kliniek is anoniem in Monster te testen, zodat niemand erachter hoeft te komen. Zelfs onze artsen zullen je ware identiteit niet kennen, als jij anoniem een afspraak maakt. Tevens zijn al onze locaties zeer discreet. Je kunt dus gerust naar binnen lopen, ons pand is niet als SOA kliniek herkenbaar.

Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur! (Alleen in Amsterdam)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Dienstdoende arts(en)

 • Amit Atwal
 • R. Vink  BIG registratie no : 69927535201
 • C. Perik BIG registratie no : 39925593201

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483