Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA Kliniek Nijmegen

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*

Anoniem testen en behandelen
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en artsen

Een Soa test in Nijmegen doe je bij OneDayClinic. Wij garanderen een discrete en anonieme soa test in Nijmegen. Je kunt gemakkelijk online een afspraak maken en in onze kliniek wordt je geholpen door een van onze gecertificeerde artsen. Vaak kun je zelfs dezelfde dag nog terecht, bel ons gerust op voor een afspraak.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

Momenteel gesloten

SOA Kliniek Nijmegen

Oranjesingel 2a, 6511 NS Nijmegen
Gelderland
     085-0703483
maandag12:00 - 20:00
dinsdag9:00 - 17:00
woensdag9:00 - 17:00
donderdag9:00 - 17:00
vrijdag9:00 - 17:00
zaterdag9:00 - 12:00
zondagGesloten

2e verdieping
Parkeren voor de deur.
Openingstijden kunnen nog veranderen

Wil je een soa test doen en woon je in- of de omgeving van Nijmegen? Kom dan naar onze soa kliniek aan de Oranjesingel 2A in Nijmegen. Deze locatie is makkelijk te vinden met de auto en je parkeert voor de deur. Zelfs met het ov is de locatie zeer goed bereikbaar, vanaf het centraal station in Nijmegen is de kliniek op loopafstand: namelijk maar zo’n 10 minuten!

Binnen 20 minuten word je getest en de uitslag ontvang je binnen 2 werkdagen. In ons online testuitslagen portaal vind je je testuitslagen terug.

Wat kost een soa test in Nijmegen?

Wij werken met pakketten. Onderstaande pakketten zijn de meest gekozen pakketten. Let op: het is mogelijk dat jij een ander pakket of aanvullende testen nodig hebt en dat de kosten dus anders uitvallen..

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 200
Sneltesten
Uitslag in 90 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • HPV
 • HIV (RNA)

Onze soa testen

Anonieme soa testen doe je in onze soakliniek in Nijmegen:

Een groot voordeel van OneDayClinic is dat je hier geheel discreet en anoniem laat testen op soa’s. In veel gevallen is OneDayClinic bovendien een stuk goedkoper dan wanneer je test via de huisarts.

Hoe werkt een soa test bij onze kliniek?

1 - Afspraak maken

Veilig en anoniem online een afspraak maken.

2 - Bezoek kliniek

Bij een kliniek of testpunt wordt het onderzoek uitgevoerd.

3 - Check de uitslag

Vul je persoonlijke code in op de website en bekijk de uitslag.

Eerst wordt samen met de arts vastgesteld welke soa testen je nodig hebt. Dit is afhankelijk van het antwoord op de vragen die worden gesteld.

Met een urinetest worden bij mannen de soa’s gonorroe, chlamydia, trichomonas of mycoplasma vastgesteld. Vrouwen hebben hier een swab voor nodig. Dit kan zelf worden uitgevoerd of de arts kan dit doen. Binnen 2 werkdagen ontvang je de uitslag van de test.

De soa testen op syfilis, hiv en hepatitis worden uitgevoerd via bloedonderzoek. Dit betekent dat er bloed wordt afgenomen voor labonderzoek waarna de uitslag binnen twee werkdag via ons online uitslagenportaal te raadplegen is.

Ga naar onze veelgestelde vragen voor meer informatie!

Behandeling bij OneDayClinic

Heb je een soa test gedaan en is eruit gekomen dat je een soa hebt? In veel gevallen is er de mogelijkheid om behandeld te worden in onze kliniek. Je hoeft dus niet je verhaal te doen bij veel verschillende mensen en vaak hoeft de huisarts ook niet ingelicht te worden. Er wordt op deze manier dus op geen enkele manier vastgelegd dat je een soa hebt (gehad). Wij begrijpen dat je hiermee niet altijd naar de dokter wilt. Daarom zorgen wij ervoor dat de test en behandeling volledig anoniem uitgevoerd kunnen worden, zodat jij je verder geen zorgen hoeft te maken over gegevens in jouw dossier.

Laat je op een SOA testen bij de SOA kliniek in Nijmegen

Het advies om veilig te vrijen, dus met condoom, is er niet voor niets. Hoewel een condoom niet altijd 100% bescherming biedt, vermindert het toch behoorlijk de kans dat je een SOA oploopt. Jezelf beschermen tijdens de seks is daarom altijd het belangrijkste advies. Maar de praktijk is natuurlijk weerbarstiger. Er zijn jaarlijks toch nog 100.000 mensen die besmet raken, dus het advies wordt nogal eens in de wind geslagen. Is dit bij jou ook wel eens het geval geweest en heb je onveilig gevreeën? Laat je dan testen bij de SOA kliniek in Nijmegen om zekerheid te krijgen of je besmet bent met een SOA.

Hoe gaat testen op een SOA in de SOA klinieken in Nijmegen?

Als jij je wilt laten testen, dan heb je misschien geen idee op welke SOA getest wilt worden? Doe daarom altijd eerste de online SOA testwijzer op de website van OneDayClinic. Na het doorlopen van enkele stappen, krijg je een advies op welke SOA´s jij je het beste kunt laten testen. Dit zal in veel gevallen gaan om de SOA´s Chlamydia, Gonorroe en Mycoplasma. Dit zijn namelijk de meest voorkomende SOA´s. Ook kun je een HIV test laten uitvoeren. Bij de meeste SOA testen geldt, dat er bij vrouwen een uitstrijkje uit de vagina gemaakt moet worden. Er wordt wat materiaal uit de vagina genomen en in een gecertificeerd laboratorium getest. Mannen zullen meestal urine moeten opvangen. Bij een HIV test en Hepatitis test wordt er wat bloed afgenomen.

Een SOA kliniek anoniem in Nijmegen bezoeken

Is het voor jou belangrijk dat je anonimiteit zoveel mogelijk gewaarborgd blijft? Dan kun je OneDayClinic als SOA kliniek anoniem in Nijmegen bezoeken. Maak bij ons anoniem een afspraak, waarbij wij alleen naar je voornaam vragen. Wij zijn gevestigd op een discrete locatie en onze artsen en medewerkers hebben geen persoonlijke informatie van jou nodig. Ook de uitslag van je SOA test kun je anoniem opvragen.

Lees meer

  Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Dienstdoende arts(en)

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen