Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA test Gouda

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*

Anoniem testen en behandelen
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en artsen

OneDayClinic is de enige privékliniek die door SOA Aids Nederland is bestempeld als “betrouwbare aanbieder van SOA-zorg.

soaaidsnederland-logo

Zorg met een SOA test in Gouda voor duidelijkheid

Maak jij je zorgen over je gezondheid, nadat je onveilig hebt gevreeën? Het is begrijpelijk dat jij je zorgen maakt, want tijdens onveilige seks loop je altijd een risico om besmet te raken met een SOA. Het hoeft niet zo te zijn dat een SOA direct tot grote gezondheidsrisico´s leidt. Veel mensen ervaren zelfs helemaal geen klachten. Het risico zit hem vooral in het feit dat je eventueel besmet bent en tijdens onbeschermde seks weer anderen kunt besmetten. Doe daarom een SOA test in Gouda of omgeving, dan heb je zekerheid en kun je bij een positieve uitslag jezelf laten behandelen.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

SOA Kliniek Rotterdam

Westblaak 92, 3012 KM Rotterdam
Zuid-Holland
     085-0703483
maandag9:00 - 17:30
dinsdag9:00 - 20:30
woensdag9:00 - 18:00
donderdag9:00 - 18:00
vrijdag9:00 - 18:00
zaterdag9:00 - 15:00
zondagGesloten

Momenteel gesloten

Wat is het adres en wat zijn de openingstijden?

OneDayClinic Rotterdam is een privékliniek welke ligt aan de Westblaak 92, in het centrum van Rotterdam. Vanwege de uitstekend bereikbare locatie in de randstad is onze kliniek in Rotterdam een fijne uitvalsbasis. Je staat zo bij ons voor de deur. Dus wil jij een soa test laten doen en woon je in Rotterdam of in de omgeving, zoals Dordrecht of Gouda? Dan kan je altijd snel bij ons terecht voor een soa test. Wij zijn vanaf de snelweg zeer makkelijk te bereiken. Ook met het openbaar vervoer is onze locatie goed bereikbaar. Vanaf Rotterdam Centraal station sta je binnen 10 minuten bij ons voor de kliniek.

Dankzij de ruime openingstijden van onze soa poli in Rotterdam en haar specialisatie in soa testen, kun je vrijwel altijd op dezelfde dag geholpen worden. Zowel overdag als ’s avonds, op werkdagen en in het weekend. Binnen 20 minuten wordt de test afgenomen, waarna je de uitslag binnen maximaal 2 werkdagen ontvangt. De uitslag bekijk je online via ons testuitslagen portaal.

Wat kost een soa test in Rotterdam?

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 200
Sneltesten
Uitslag in 90 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • HPV
 • HIV (RNA)

Onze soa testen

Laat je in onze kliniek testen en diagnosticeren op:

Laat je je bij ons testen op een soa, dan gebeurt dit volledig anoniem. Wij vinden discretie erg belangrijk en dus staat dit hoog in het vaandel. Daarnaast is OneDayClinic vaak voordeliger dan wanneer je een soa test via de huisarts doet.

Moet ik een soa test doen?

Onveilige seks gehad, of wil je voor de zekerheid checken of je geen soa hebt opgelopen? Het maakt niet uit of je wel of geen klachten ondervindt, bij OneDayClinic wordt je altijd snel & anoniem geholpen met een soa test. Wees er ook bij een kleine kans op tijd bij, hiermee verklein je de kans op besmetting bij anderen. Een soa test doen is verstandig wanneer:

 • je seks hebt gehad zonder condoom;
 • Bij klachten als een branderig gevoel bij het plassen, blaasjes, wratten, extra afscheiding;
 • het condoom is gescheurd;
 • je zonder condoom wilt vrijen, omdat je in een nieuwe vaste relatie zit;
 • je bent gewaarschuwd door een bedpartner;
 • je zwanger bent en je een eventuele soa niet wilt overdragen op je kind.

De soa testwijzer helpt je te bepalen welke soa test je moet doen.

Hoe werkt een soa test?

1 - Afspraak maken

Veilig en anoniem online een afspraak maken.

2 - Bezoek kliniek

Bij een kliniek of testpunt wordt het onderzoek uitgevoerd.

3 - Check de uitslag

Vul je persoonlijke code in op de website en bekijk de uitslag.

We starten met een gesprek met de arts waarbij er wordt bepaalt welke soa test je nodig hebt. Dit is afhankelijk van het risico dat je gelopen hebt, hoe en met wie je (vrouw, man of allebei) onbeschermd sekscontact hebt gehad.

Gonorroe, chlamydia ,trichomonas of mycoplasma worden door middel van een urinetest vastgesteld bij mannen. Bij vrouwen gebeurt dit met een wattenstokje dat je zelf kunt gebruiken om vocht uit de vagina af te nemen. Wil je liever dat de arts dit doet, dan is dat ook mogelijk. De uitslag van de test is vaak al binnen 1 dag bekend.
De soa testen op syfilis, hiv en hepatitis worden uitgevoerd via bloedonderzoek.

Lees de veelgestelde vragen om meer te weten te komen over soa’s en soa testen.

Ik heb een soa, wat nu?

Heb je een soa opgelopen, dan moet je behandeld worden. De uitslag heb je uiterlijk binnen 2 werkdagen, afhankelijk van de soa’s waar je op getest bent. Is de uitslag negatief, dan hoef je geen behandeling te ondergaan.

Wanneer de uitslag positief is, betekent dit dat je een soa hebt. De behandeling kan plaatsvinden in een kliniek van OneDayClinic. Bij OneDayClinic Rotterdam maak je gemakkelijk een afspraak voor een anonieme behandeling. Ook als je niet bij ons getest bent, kun je bij ons worden behandeld. In dat geval neem je de testuitslag mee. Ook in dat geval wordt je anoniem verder geholpen. In onze prijslijst zie je wat iedere soa test van OneDayClinic kost.

Soa Kliniek Rotterdam

Waar op een SOA testen in Gouda?

Wil jij je op een SOA testen in Gouda? Dan kun je terecht in één van de klinieken van OneDayClinic in de directe omgeving van Gouda. Wij hebben een kliniek in Rotterdam, maar ook in Den Haag, dus maak een afspraak met de kliniek die jij wilt. Naar welke kliniek je ook gaat, je wordt altijd geholpen door deskundige BIG geregistreerde artsen, die je van goede adviezen voorzien en professioneel de test(en) bij je afnemen. Onze testen worden altijd in een ISO-gecertificeerd laboratorium onderzocht, zodat je een betrouwbare uitslag krijgt.

 

Wil jij een SOA test anoniem in Gouda doen?

Bij OneDayClinic kun je ook terecht, als je niet wilt dat je identiteit bekend wordt. Met andere woorden, je kunt een SOA test anoniem in Gouda doen, door anoniem een afspraak met ons te maken in de klinieken in Rotterdam of Den Haag. Wij vragen alleen om je voornaam, de overige persoonlijke gegevens zijn voor ons niet interessant. Ook de uitslag inzien kan door anoniem in te loggen op ons platform. Als je positief test, dan zorgen wij ervoor dat je privacy behouden blijft. Je kunt namelijk ook anoniem in onze klinieken terecht voor een behandeling.

Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur! (Alleen in Amsterdam)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Dienstdoende arts(en)

 • Amit Atwal
 • R. Vink  BIG registratie no : 69927535201
 • C. Perik BIG registratie no : 39925593201

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483